Редуктил-4

• 51 642
  • 461
  •   1
Отговори
# 375
Aisha , Мама Цоцоланка благодаря ви за милите думи! Hug  bouquet

# 376
Как сте,момичета? Hug На прага на новата 2009година сме,така че изтрийте всички негативни мисли и си пожелайте по нещо хубаво ,но от сърце  Hug

П.С Както обещах-вече качих няколко нови снимчици.

Лека вечер от мен и весело изкарване на новогодишната нощ!  bouquet Hug

# 377
# 378
  • София
Ирката, браво. Няма повод да си в лошо настроение с такъв външен вид.
Аз догодина пак ще купувам Линдакса. Много е заледено в София, малко се движа, много си хапвам и така.
Весело изкарване на всички и каквото мечтаете да се сбъдне!

# 379
Честита ви новата 2009-та, мацки! Пожелания за (в този ред): здраве, късмет, щастие и... то всичко останало идва с едното от трите, нали така  bouquet
Мен Коледата ме изненада кантарно - в смисъл, нищо нагоре, а съм си хапвала нормално, пък и успях да сътворя (аз, с мойте две леви ръце...) 1-2 кулинарни шедьовъра... отдавна не съм имала време да се задържа в кухнята за малко повече: работа-работа-работа-работа... и да е жив и здрав грилът на Ронсън, дето го подарих за рождения ден на половинката Laughing - много полезно, бързопечащо и всестранно нещо; откакто е вкъщи, почти всеки ден работи и още не ни е омръзнал... (и готви, което е не по-малко важно, здравословно - не му трябват мазнини, не загаря... бе, златен си ми е той повече от половинката, хихихихи) Както и да е, най-сетне и печката поработи по Коледа, да не е сърдита и тя Peace
Вчера беше интересен ден... Дойде ми примерно онзиден или нещо такова, за моя радост - че съм на работа и около празниците е... ужасно... - средно обилно и никак-болезнено, че ако трябваше на аулин и стиснати зъби да карам щях да откача. Та вчера, неизвестно от какво, "хлътнах" от сутринта до вечерта примерно 700 грама. Единствената разлика от обикновено - не работеше магазинът (неочаквано за всички ни на работа...) и не успях да "обядвам" айрянче; но пък един колега беше донесъл баница и си я употребихме честно и почтено до троха Laughing, а и количка съм си пийнала... на практика нямаше видима причина за рязък спад след толкоз време "на никъде". Но - забавно; като за Нова Година видях (за момент поне) началото на най-сетне ново кило надолу в цифричките. Ще видим тая заран какво ще каже кантарът. Снощи културно и умерено се освиних, както си се полага за новогодишно, та нищо чудно "новите цифрички" повече да не ги и видя дни наред...  chef
Ама честно - шантава работа. Не знам за "почивката на тялото", ама аз не е и да се вторачвам особено в себе си - добре си се чувствам, свежарка, което и принципно е целта на упражнението със свалянето на килограми. На 4 и нещо кила съм от "стартовото" тегло от по-миналата година (което пък на свой ред е на около 4 кила от килограмите, които съм си мерила най-ниско преди време); още не се събирам в най-стария си и най-любим панталон Simple Smile, но с по-малко от преди. Събрах се затова пък в един друг, в който бях спряла да влизам и даже ми е удобен, което е хубаво. Имам чувството (ама няма как да се потвърди, щото това не го меря), че въпреки че не свалям откъм бройка килограми, съм намаляла "на видим обем"... хм. Но поне що се отнася до почивката на тялото, по-скоро не се вторачвам в килограмите и съм се поуспокоила, не се шашкам толкова, ако няма напредък "надолу" дадения ден - може и това да е причината, един вид: психически не го... искам толкова, че да се тласкам сама надолу, така да се каже. Знам ли - ще видим.
Ако "паузата" е свършила и пак тръгнат цифрите надолу полека-лека, ще се зарадвам много, честна дума - ако имам някакво желание за Новата година, то ще да е на посрещането на 2010-та да се видя толкова килограми, колкото ИСКАМ да бъда и смятам за оптимално за моя ръст и конструкция: 75, сиреч с 12-13 още надолу или даже 70 няма да е хич никак зле Laughing, ама да не очакваме чудеса - тъй де. Другото желание за НГ си е ясно - финансова стабилност, да съм си стъпила на краката и да ми върви стабилно нагоре късметът в тази област, така както килата се топят надолу Wink
Това последното го и пожелавам на всички ви - стабилност и спокойствие в областта на паричките, за да можете да си гледате личния живот и семействата, и на себе си да обърнете внимание, и no stress и без депресия. Това, плюс здраве и щастие... и то няма какво повече да си пожелае човек, не е ли така?   bouquet  bouquet

# 380
Честита нова 2009-та година,момичета!Бъдете живи,здрави,щастливи и все по-красиви! Hug  bouquet

# 381
                        newsm51   Честита Нова Година мили момичета!!!   newsm51

Пожелавам  на всички много здраве;щастие;успехи във всичко с което се захванете и много минусчета на кантарчето!
        Хайде от следващата седмица съм пак със вас защото за сега съм оставила Линдаксчето че то много изкушения а нали са празници съм се отдала на изкушението във всичките му аспекти newsm48

# 382
Честита нова година мили момичета !  newsm51
Приемате ли нови попълнения? Аз в4ера си купих Линдакса 10 и от днес по4вам, ще ви дърjа в течение....сигурно е излишно да казвам 4е покрай празниците ка4их няколко килца, а и освен това си имам доста излишни и много се надявам сега да постигна успех, бих искала да сваля около 15 кг, дали това е постиjимо???  Thinking  Hug Hug Hug

# 383
miss_iv добре дошла! Аз пък смятам да напускам редиците....Е, може да ви следя, ама нещо съм разочерована много. Може би съм имала по-големи очаквания, знам ли.....А и да споделя нещо. От 31 до 2-3.1. се поотпуснах с яденето, не пих хапчета и.......цистита ми изчезна от само себе си. Организма си иска своето, незнам вече какво да правя...Писна ми! Ще изпия и последната опаковка и ...край!

# 384
здравейте,
и аз искам да ме включите  във вашите редици,
Вчера си купих линдакса 15, имам и аз да свалям около 15кг, само лакомията ми пречи затова смятам че ще се сработим с тези хапчета.
Днес сутринта пих първото, не знам защо почти веднага след него ми застърга корема но понеже си бях направила кафе инещо се замотах та ми е преминал глада, към 12ч пих някакви разтворими витамини и също почна да ми пристъргва но нищо не ми се яде, не мога да сложа нищо в устата си, прехвърлих наум възможните варианти, а по принцип аз много обичам да похапвам. Но сега не и не, сега пия чай с мед и съм ок. Споделете при вас така ли е било в началото, дали ще ям нормално, или насила ще трябва да хапвам, или да чакам наистина да ми се прияде,  newsm78

# 385

нещо се е публикувало два пъти

# 386
При всеки е различно, предполагам...
Аз лично повечето дни напълно забравям да ям, ако не се самоподсещам. Въпреки че има и дни, в които ако не хапна както си е по реда, ми "стърже".
Най-разумно все пак би било, ако си съставиш режим и си го спазваш що-годе - реално погледнато, независимо дали имаш апетит или не, тялото се нуждае все пак от минимум калории на ден, иначе ще "клекне". Плюс, че след продължително гладуване (няколко дни и повече) си трябва внимателно захранване... иначе ще стане беля.
Предполагам, че най-разумен е режим, при който на всеки 3-4 часа се хапва по нещичко - плодче там, кисело млекце... Режимчета и диети дал Господ, дето се вика: за всеки тип и всеки вкус.
Във всеки случай, ако чакаш да ти пригладнее, може и да не стане скоро Laughing, а идеята все пак е храносмилането да си функционира що-годе нормално, а само да се намалят количествата храна.
--
Между другото, да се похваля аз... За килограмите - още си го боря "същото" кило, тъй де, с около половинка по-надолу вече, но горе-долу същата работа, чак дяволите ме хващат. Вчера обаче си купих нови панталони, в които съвършено не ми се вярваше, че ще вляза - ама влязох, хехехе  Joy - с три номера по-малки от последните дето съм ги купувала и леко ме "прищипваха". А тези новите даже са ми леекинко широчки, чак се очаровах... Пробвах си днес и старите любими дънки, в които отдавна не влизам, ама си ги пазя. На предишната проба не се закопчаваха. Сега пак са възтеснички, но си се закопчават и са удобни, само ме прищипват като желиран бонбон, хихи. Поне на обиколка значи намалявам, не е халюцинация... Crazy
Щях и още едни нови гащи да си взема, за ставане ми ставаха и бяха много готинки даже, но с твърде ниска талия (въздъх) А по мое мнение няма нищо по-смешно от дебела жена, която се е навлякла със "секси" дрешки и прелива над ръбовете им. Да си умреш на мъка при такава гледка...  Sick Хубави пухкави цици и рамене - окей, става, естетически приятно е Grinning, но да ти се люля шкембето над стегнатите панталони или, още по-ужасно, да ти се изсипва задника от ниската талия...

# 387
А аз може ли да задам един въпрос към ветераните от групата?   bouquet Hug от кой ден запо4нахте да забелязвате минуси в кантара. Аз по4нах от в4ера с Линдакса 10, но да си призная взимам по 2, защото след първото и в4ера и днес апетитът си остана, след второто се по4увствах малко по-добре, но 4ак да не мога да сложа нищо в устата - това още не съм го усетила. Аз май имам обратния проблем на Клара, може ли да не ми влияят тези хап4ета, а също така и никакви страни4ни ефекти не усещам, нито ми е сухо в устата, нито се потя, да не говорим 4е спа и следобед  през нощта без никакъв проблем....май съм някакво изключене или... newsm78

# 388
и при мен 2 пъти се публикува отговор  Thinking

# 389
miss_iv  може би е трябвало да започнеш с Линдакса 15. Не взимай на своя глава такива количества на ден. Все пак не са безвредни хапчета.

Общи условия

Активация на акаунт