Редуктил-4

• 51 621
  • 461
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мен:)Моето мнение е също ,че по 2 са много - по-добре 1 от 15 мг .Аз с редуктила имах ефект чак след 2 седмици от почването .А сега след 2,3 дни почва да действа Simple Smile
Успех на всички Simple Smile

# 391
Здравейте и от мен момичета!
Честита Нова 2009 година! Да донеси на всички ни здраве, късмет, любов и по възможност по-елегатни фигури   bouquet
Мама Цоцоланке, недей да дезертираш  Praynig Цистита и на мен ми мина за няколко дни с уринала, нищо, че по всички форуми го оплюват. Явно действа в случаите на по-лек цистит. Аз от поне 2 седмици съм спряла хапчетата просто защото забравям да ги пия, но от днес съм на линия! Инъче хапвах доста през изминалите дни, а не качих кг. Значи наистина има и пост ефект този сибутрамин.
Miss_iv, много внимавай с приема на това лекарство. Ударна доза от 20мг общо е ужасно силна! Сигурно биха я изписали на жена 160кг - 160см. Най-добре си продължи с по 1 хапче на ден, а апетита ще намалее до седмица ще видиш. Изобщо не е задължително да изчезне, но сама ще усетиш, че има разлика. И на мен ми се хапваше даже при 15мг. Линдакса, но пак се слабее. Ефекта на тези хапчета е И в засилената термогенеза. Така че давай смело, но с правилната доза!
Момичета, пиша в нашата тема, защото тук сме по-едрички и може да ви заинтересува. Продавам глям сутиен 90Е - http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=399606&cat=500.

# 392
Аз вчера си поръчах Линдакс от 15мг  и го почвам ,Редуктила ми идва малко скъпичък  напоследък:) Crazy

# 393
здравейте,скоро не съм писала Embarassed
аз за празниците спрях хапчетата Laughing после пък цъфнах и от утре ги почвам наново.
имам още 7бр и после ще си купя Линдакса 15мг....
за съжаление съм качила 1кг... но при всичкото ядене по празниците, това си е направо рекорд.... мислех,4е съм качила поне 3-4кг...а то само едно мижаво кило Laughing неможе да ми се опре Twisted Evil

# 394
Добра, обичам те!  bouquet

Не се знае...може да дезертирам...Да знаеш цистита ти е минал от спрените лекарства и яденето.....

Иначе за моя учуда....Не се бях теглила през последните 2 седмици. Свалила съм около 1,700кг. при условие,че от 31-7.1. се поулях стабилно. То не бяха питки, не беше шоколад, не беше малко то-тежки салатки и манджи......Направо не мога да повярвам! За сега цистита нямам. Може и няколко фактора да са повлияли комплексно - хапчета, диета, студ.....Но определено не искам да имам кризите от целия декември месец, каквото и да ми струва това-килограми, диети и пр.......Беше ужасна болката и щипенето!

Ще бутаме килограмите, но още съмсем малко и ще станат за 2м. и нещо - минус 10кг. Честно - очаквах повече, но....благодаря и за това. Щом днес една критична приятелка, т.е. не критична, а която не ме ласкае, не ми прави комплименти и винаги ми е казвала истината в очите, ми каза, че си личало,че съм свалила килограми.. - вярвам и!

Хубава неделя!

# 395
Искам да ви попитам дали да продължавам да пия Редуктил. Вземам го от 2 дни, от 10 мг. таблетки. След първата таблетка вчера всичко беше наред. Днес обаче ми се гадеше ужасно и започнах да повръщам.  В упътването гаденето е включено в страничните ефекти, но също така пише, че приемът трябва да се преустанови при странични влияния. Да продължавам ли да го вземам, според вас? Thinking

# 396
Според мен ги спри Simple Smile Здравето ти е по-важно...Опитай с Линдакса:)

# 397
Според мен ги спри Simple Smile Здравето ти е по-важно...Опитай с Линдакса:)

ThinkingИ какво според теб ще е по-различно при Линдакс-а Tired

# 398
Мама Цоцоланка според мен цистита ти е не от хапчета а от студа, може и от малко течности ако не пиеш достатъчно вода, но поздравления за още свалените резултати. А 10кг за 2м хич не е малко, ако беше повече щеше да е вредно и организма щеше да се чувства не на място и щеше да се опитва да ги възстанови. А щом продължаваш да сваляш значи всичко върви в реда на нещата.
lakota добри постижения, много е приятно наистина да си купиш дрешка която да е с по малък номер и да е леко широка,
И аз не виждам разлика на кантара но определено се чувствам някак по прибрана, корема сякаш почна да ми се посвива. Иначе почнах да си хапвам обяд и вечеря, понякога и две вечери  Embarassed но по малко. Интерестното е че успявам да се въздържа от сладкото, особено от шоколада, което и целях де, това ми е най-голямото изкушение.
Мери Лу според мен ги спри, почини си няколко дни и ги пробвай пак, ако пак има имаш същите странични действия ги спирай, значи не са за теб. Може от друго да е повръщането, но ги спри за известно време
И моята уста изсъхна, утните де, ужас, мажа с балсами но положението се влоши внезапно, може и от студеното време да е,

# 399
Aми не знам ,сега го почвам и ще споделя разликата Simple Smile

# 400
  • София
Привет от утре почвам Редуктил 15 имам да свалям 15кг.Ще направя и диета за ефект по голям.Колко често се мерите?

# 401
                         newsm51Здравейте и от мен на всички дами от темичката!
                         newsm51 Здравейте и на новите дами добре дошли и много минуси !

Пожелавам на всички качествено отслабване !!!
                Ще се включвам при първа възможност!!!

# 402
Miss_iv, много внимавай с приема на това лекарство. Ударна доза от 20мг общо е ужасно силна! Сигурно биха я изписали на жена 160кг - 160см. Най-добре си продължи с по 1 хапче на ден, а апетита ще намалее до седмица ще видиш. Изобщо не е задължително да изчезне, но сама ще усетиш, че има разлика. И на мен ми се хапваше даже при 15мг. Линдакса, но пак се слабее. Ефекта на тези хапчета е И в засилената термогенеза. Така че давай смело, но с правилната доза!
Момичета, пиша в нашата тема, защото тук сме по-едрички и може да ви заинтересува. Продавам глям сутиен 90Е - http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=399606&cat=500.
Права си, аз на 2-рия ден ве4е усетих 4е ми идват много по 2 от 10мг и от тогава ве4е съм на 1 и наистина усещам разлика. Пак си хапвам, но апетита ми е зна4ително по-убит от преди, надявам се още да спадне. Ина4е освен сутрин сухота в устата други страни4ни ефекти нямам. Аз имам нужда да сваля 15 кг, за сега 1 е ве4е минус.  Crazy Не 4е е много, ама е все нещо. Между другото през целия си живот никога не съм била толкова дебела  Sad много напълнях последната година, пък и предната, от няколко години ка4вам прогресивно килограми, много искам да спра този процес. Чувала съм, 4е клетките имали памет, знаете ли за колко време става въпрос, в смисъл до колко години назад организмът помни колко килограма е бил?  newsm78

# 403
Привет от утре почвам Редуктил 15 имам да свалям 15кг.Ще направя и диета за ефект по голям.Колко често се мерите?

Според темперамента и характера на всяка жена е меренето според мен...Лично аз се чувствам добре ако се меря на 1 или 2 седмици 1 път. Други предпочитат всеки ден. За да има все пак нещо за отбелязване - според мен поне 3 дни трябва да са минали.

# 404
добро утро,
почва нова седмица, да я напълним с минусчета, аз лично се меря почти всеки ден, но повече държа на обиколката си, там по се забелязва разбика от кантарчето,
И аз последните годинки се улях откъм кила, никога не съм била толкова дебела, дано се вкарам в предишните си кила и да си ги запазя,
Лек ден на всичи

Общи условия

Активация на акаунт