ДЕКЕМВРИ вече наближава, до голямата радост малко остава

• 14 067
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile

Какви хубави почивни дни изкарахме.  Simple Smile А сега колко е мрачно навън  Sad

Ние също се разходихме по магазините за колички и легълца. От количките има два варианта на Chicco, които ми се струват не лоши, но пък са много тежки  ooooh! Някой има ли впечатления?

За легълцата, харесахме едно, което има и люлка. Консултантите казват, че това е полезна функция, но пък знае ли човек  newsm78

Andreaivano, честит племенник   bouquet

Мамите с настинки да се оправят бързо.

Ники, моля се за бебка  Praynig

# 76
  • София
Сега говорих с моя мъж за кремчетата за мазане на зърната. Набързо ми обясни, че ланолина не е физиологична мазнина  newsm78 и май всички продукти са на тази основа. Той предпочита Гармастан, каза че е по-модерен продукт и има съставка против възпаление. Но аз си харесах едни други продукти и ще продължавам да чета по темата.

И аз съм си харесала пердета и лампа на цветенца и пеперудки.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Скоро и тях ще ги купим.  Grinning

Мда, от гледна точка на лечение предполагам, че Гермастана ще има допълнителен лечебен ефект. Но за подготовка мисля, че може и без тази противовъзпалтелна съставка Simple Smile
Иначе тези продукти изглеждат много интересни, особено компресите  Peace ще ги прочета сега по-подробно Simple Smile

Честно да ви кажа, за момиченца избора на всичко е много по-голям! Аз нали принцеска исках и все позяпвам и момичешките работи, ако не за нас, то за подарък - има повече и по-разнообразни комбинации Simple Smile Има да си търся аз перденца с Мечо пух  ppp- нещо не съм виждала до сега, но ще обикалям пак Wink

# 77
Да се включа за подготовката на зърната. Кърмих двамата ми сина съответно 15 и 18 месеца. Попрочтете библиотеката в кърмаческия, има много инфо.
Подготовка на зърната преди раждането не е необходима , просто няма смисъл от кремчета и подобни мазила. А обтриване с кърпи за загрубяване на зърната даже е опасно - може да предизвика контракции. Лансинох е прекрасен крем, ползвайте го още с първите кърмения. МНого е икономичен, не се плашете от цената която са му сложили в БГ. Гармастан не върши никаква работа - мое мнение.

# 78
  • София
Сбъдваща мечти - напълно съм съгласна с теб!  Hug Както писах - не съм се мазала с нищо. А за това обтриване - въобще не го правете. Природата си знае работата като дойде време да кърмим.  Simple Smile

# 79
И аз съм 100% съгласна със Сбъдваща мечти    Peace
Абсолютно няма смисъл от тези кремчета.Сега ми предписаха Гармастан и изобщо нямам намерение да си го купувам, както и каквото и да е друго за подготовка на зърната.

# 80
Здравейте, Как сме днес?
Остават ми 6 дни работа и после....само почивка в къщи Laughing
Вчера си избрахме количка, но ми се струва рано да я взимам.Нашето съкровище ще спинка при нас и заради това ще обръщаме спалнята с краката нагоре Laughing
Приятен ден на всички!

# 81
Добър ден и от мен!

Привет на новодошлите мами.

Струва ли се, че доста е рано още за покупки, но май и аз бях така с първото дете. Сега имам да купя само количка, помпа за кърма и все пак, някоя нова дрешка - да не е съвсем с харизаните   Laughing

Зърната е все още много рано да се мажат. Аз също не съм ги мазала предварително, а в последствие с крема за зърна на АВЕНТ и всичко си беше наред.

# 82
търся прозрачни с картинки на Мечо пух

като намериш моля те пиши, че и аз съм на тази вълна и картините и лампата всичко е с мечо пух  Heart Eyes пердета търсих на няколко места и в Домко и в Декор Център, но нямаше такива Crossing Arms

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 13:44 от Invisible

# 83
  Привет и от мен!
     Стискам палци за бебка на Ники!!! Praynig Praynig Praynig
     Честит племенник на Адреаивано!!!  bouquet
Аз да споделя, че детска стая няма да имаме тъй като живеем с мъжа ми в гарсониера, но пък ще си имаме детски ъгъл. Вчра дори със свекърва ми харесахме легълцето- тези които след време се преобразуват на юношеско легло (ако някой има опит с такова моля да сподели). За сега сум купила само 2 бодита и чифт чорапки,но много искам да изкупя и аз един поне детски магазин-всички неща са толкова мънички и сладки!!!
 И аз вече не работя и се побърквам-по цял ден сама в къщи! Какво правите вие които също не работите вече?    

# 84
Забравих да споделя - искам и аз да се включа в списъка на  вашия отбор на щастливи бременлийки, но незнам как става (простете за невежеството). Термина  ми е на 26 декември и очаквам да родя един истински малък мъж!
Благодаря предварително!!!

# 85
Здравейте и от мен!
Вчера съм писала без да си въведа потребителското име и се чудя защо ме няма  hahaha
Аз да се оплача нашия татко не ми позволява да купя нищо за бебето преди да се е родило живо и здраво, бабини деветини ама той им вярва. Иначе обикаляме и разглеждаме, избрахме кошарата и се уговорихме кога да ни я доставят. Толкова неща си харесах ама той НЕ нищо няма да се купува сега. Като се роди детето имал най-малко 3 дни да купува. Уговорих го поне да иэбера комплект за изписване, ама пак той ще го купи. Ужасен е, а аз искам аз да си харесам нещата за бебето!

# 86
Здравейте муцита  Hug

Честит ти племенник Андреаивано, да ви е жив и здрав   bouquet

Аз специално зърната не си мажа с нищо определено. Просто като си мажа корема си мажа и гърдите със същия крем. Инъче напълно съм съгласна със Сбъдващи мечти  Peace

Аз след малко ще бягам на ЖК да си видя бебчо и да видим дали не се е отсрамил  Laughing

Ники мисля ви  Praynig Praynig Praynig Praynig

Лек и усмихнат ден  Hug

# 87
Привет и от мен мамчета,

И аз вчера разхождах моята свекърва насам натам из магазините, ама на мен така ли ми се струва, всички около мен са на различно мнение.... Каквото и да кажа и да направя, има 300 съвета как не трябвало да е така.  Кога какво се купувало, ама какво казала тази, ами онази, ами глупости на търкалета. Аз искам да си пазарувам и да си се радвам на дребните неща!!

А пък по въпроса за раждането просто е някакъв абсурд, аз ли нещо не съм в ред, ама въобще не търпя някой да ми се тегли по въпроса как раждала и как било най-добре и какво трябвало да се носи, прави и прочее.... Обаче всички се чувстват като че ли задължени да си преразкажат за Н-ти път преживяното и да се изпуснат най-некомпетентно и обезогледно по въпроса дали да е секцио или естествено, дали се носят Гащи в родилното или не, и тям подобни за мен абсолютно без всякакво значение подробности...  Същото е положението са мазането, немазането, за кърмене, за стрии и незнам още какви категоричности!!

Всичко е толкова индивидуално, и едва ли минава по строг план и с генерална репетиция, но пък има неща като обзавеждане и оборудване, които трябва да си подготвен предварително и даже е непростимо според мен да чакаш до последния момент..... за мен това е повече предизвикване на съдбата!

Нещо много се раздърдорих май Laughing  Лек и спокоен ден пожелавам на всички, и успех в борбата на малкото създанийце и на Ники!!

Поздрави

# 88
Invisible 100% съм сигурна, че в Бриколаж има картини с Мечо Пух примерно с размери 30/30, мисля че и пердета има, но за тях може и те подведа. newsm78

# 89
  • Бургас
Мажа гърдите с крем на Мустела за гърди, а като вляза в 9 месец ще започна с този на Авент.
Детската стая все още е склад. Бебето ще спи в спалнята. Ще отделим един ъгъл за кошарата. Като дойде време да го местим в неговата стая ще я обзавеждаме. И ние още не сме тръгнали на пазар. Рано ми се вижда. Гледам из нета пише за бикини за еднократна употреба и превръзки за бременни, ама незнам как изглеждат и от къде се купуват. Иначе удобно ми звучи.
За нашата болница ти искат цял списък и ще напълня един громен сак за там, но смятам другия месец да се заема.
Направо ви завиждам, че не ходите на работа. На мен ми писна вече, а излизам в болнични на 24.10, още месец. Вие що така рано. А и заместничките ми още не са дошли, чак след 2-3 седмици, кога ще ги обучавам незнам. Grinning
Тук е страхотен топъл и слънчев ден. С кеф да си полегнеш на някоя полянка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт