ДЕКЕМВРИ вече наближава, до голямата радост малко остава

• 14 065
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Invisible 100% съм сигурна, че в Бриколаж има картини с Мечо Пух примерно с размери 30/30, мисля че и пердета има, но за тях може и те подведа. newsm78

Зависи какви пердета - там има плътни, тип завески, които са за над тъничките (прозрачните, тюлени).
Но такива тънички като за момченца имаха само с Немо - много са сладки, ама аз като искам с Мечо Пух...  Embarassed Crazy
Ако случайно не намеря и тези ще свършат работа, но за сега ще търся още  Wink

# 91
  • София
bubabo - и аз чак в края на октомври излизам в болнични. Нещо съм се отпуснала последните седмица-две и направо едва ставам сутрин. Хич не ми е тежка работата, ама като знам как мога да си мързелувам и да приготвям нещата за малката.....

# 92
  • Бургас
bubabo - и аз чак в края на октомври излизам в болнични. Нещо съм се отпуснала последните седмица-две и направо едва ставам сутрин. Хич не ми е тежка работата, ама като знам как мога да си мързелувам и да приготвям нещата за малката.....
същата работа Hug Снощи например сънувах, че ме взимат преждевременно в болницата и нищо не ми е готово и нищо не съм купила и изпаднах в паника. Grinning

# 93
   Направо ви завиждам, че не ходите на работа. На мен ми писна вече, а излизам в болнични на 24.10, още месец. Вие що така рано.  Laughing
  аз работих в един магазин за марково облекло. Още бях нова и нямах договор когато разбрах че съм бременна. Реших от лоялност да не крия и да кажа на шефката ми, с надеждата че всичко ще е ок- но не беше. Тя не пожела да ме назначи на работа, каза ми че мога да остана да работя докато не ми проличи, защото "на клиентите няма да им е приятно да ги обслужва бременна жена". Колко съм плакала тогава само аз си знам, но реших че е по добре да остана защото заплатата беше доста добра. И ето че наскоро корема ми окончателно изпъкна и ме освободиха от длъжност (да не казвам направо че си ме изгониха).
  Осигуровките за майчинството си ги плащам на ръка в една фирма за да ме водят на работа там още от самото начало на бременноста ми.

# 94
Здравейте маминца

andreaivano честит племеник да е жив и здрав и много да ви радва.

Ники  Praynig пиши когато можеш чакаме да те чуем с нетърпение

Invisible пердета с Мечо Пух със сигурност има в Baumax в Пловдив, но мисля че в София няма такъв хипермаркет още. Ако пък имаш път насам или някой твой познат може да помолиш понеже съм сигурна, и аз от тях щах да си купя но после си взехме едни други с разни животинки. Иначе с Мечо Пух също гледах или в Mr.Bricolage или в Praktiker

# 95
Здравейте,за перденцата на мечо пух има ги в илиенци и не са така скъпи като в бриколажа

# 96
 bubabo  гледам че освен всичко и термина ни е за един ден-само щъркелите са различни Grinning
ти къде мислиш да раждаш,при кой доктор си?ако имаш желание моля те разкажи ми,че аз никой не познавам тука и е много гадно.

# 97
San4es, много ама много съм съгласна с теб. И на мен ми омръзна всеки да ме съветва, да ми казва кое как и любимата ми фраза: Пази се... Ама много се дразня, всяка майка се чувства длъжна да сподели как се ражда, как се гледа бебе и т.н. По-лошото е, че един колега на мъжа ми редовно го осведомява кое как трябва да е. Каква количка, какво креватче. Освен това всеки му говори, че не съм качила килограми и му пълнят главата с глупости.
Омръзна ми вече да се усмихвам и започват да ме изнервят. Ще ги стройкам всичките ей...

# 98
  • Пловдив
 iliana_cv   " каза ми че мога да остана да работя докато не ми проличи, защото "на клиентите няма да им е приятно да ги обслужва бременна жена". Колко съм плакала тогава само аз си знам"

Ти е трябвало да си поплачеш за комплексираната си шефка и да я съжалиш, а не да плачеш за елементарното й и нескопосано изказване.Жалка женица, дребна душица  ooooh! ooooh! ooooh!

# 99
Здравейте мили дами- мами!
И аз да се присъединя към понастиналите мами, много е гадно.Смуча някакви хомеопатични хапчета за гърло, но  ефекта е минималин, за носа просто не ми се говори.......
Желая бързо оздравяване на всички "колежки"!
Стискам палци за бебчето на Ники newsm10 newsm17
Надявам се до четвъртък да се оправя и да се видим на лекцията на 9 месеца със софийските мами!
Чао и приятен ден на всички!

# 100
Момичета, имам едно въпросче към тези от вас, които имат стерилизатор на Avent: Нормално ли се побира във вашите микровълнови?   Ако да - каква марка и колко литра са?
Аз днес си купих комплекта Естествено начало, в него има и стерилизатор, ама като го слагам в микровълновата на майка, нещо ми изглежда, че не се побира. Едва влиза вътре, а нали трябва и да се върти  newsm78 ...
Не смея да го пробвам, да не би да е малка тази микровълнова за него и да му направя нещо
Тези на Чико са по-малки и за тях няма проблем, но този на Avent, определено е по-голям ...
Добре, че сега тепърва ще си вземам микровълнова, така че ще я вземам според стерилизатора. Много излишна покупка ми е микровълновата, само място ще ми заема в кухнята, ама няма начин вече ще трябва да си взема

# 101
моята е мисля 20 л. / на Електро лукс- тази / не съм сигурна ще я погледна и стелиризатора на Авент се събира в нея абсолютно точно и аз в началото мислех, че ще е малък но стана  Peace пробвай да я пуснеш нищо няма да стане ако видиш че не може да се върти изключваш.

# 102
солидарна съм към всички,на които им е писнало от разбирачи.и на мене постоянно се опитват да ми пробутват съвети,но аз намерих цаката.казвам им че ще си правя квото си искам,а и мъж ми не им трае.в началото ми казваха че е от хормоните но сега разбраха ,че бебо си е само наше и не смеят да се бъркат.ако пък някой посмее   #2gunfire

# 103
  • София
Nenna - моята МВ е 17л и Авент се събира перфектно. Не знам каква марка е МВ - някаква световно неизвестна, ама работи вече 6 години.
Щом нямаш още МВ просто взимаш Авент с теб - и в магазина пробваш!  Peace

# 104
На мен пък само ми надуват главата да ям каквото видя, а аз някои неща направо ги мразя, как да ги ям!!! иначе за друго много много не оставям да ми се правят на разбирачи, направо ги режа че не ми се слуша нищо по темата..

Общи условия

Активация на акаунт