ДЕКЕМВРИ вече наближава, до голямата радост малко остава

• 14 051
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Хей, момичета!Утре ви чакам всички, които ще ходим в Токуда в 12.45 на информация Simple Smile

# 106
  • Бургас
iliana_cv, как може да има такива хора. Направо бяс да те хване.
LLBB, и аз гледах че сме на една дата. В Бургас ще си раждам без уговорки. Дори докторката, която ме следи не работи в родилното. Има дни на отворените врати всяка сряда, ако искаш отиди. С предварително записване е. Ето http://www.mama-burgas.com/news.php. Това е и училището дето ходих. Тук е и телефона на старшата акушерка за родилното.
andreaivano , не се тревожи и им тегли на всички по една. И мен ме депресираха, че ми бил малък корема и не съм качвала кила. Ама вече съм +6 и умирам от гордост, че качвам Grinning
Nenna , ще проверя моята микровълнова. Нали и аз съм със същия комплект, и ще ти пиша. Моята е май доста голяма, ама такава си я избирах. И си е удобство микровълновата, няма да съжаляваш. Wink
ziggie_81 , ооо това за яденето е класика."Хапни от това", "Неща", "Нещеш, ама бебо сигурно иска" Laughing И ти идва да ги гръмнеш

# 107
  • Бургас
Гледам из нета пише за бикини за еднократна употреба и превръзки за бременни, ама незнам как изглеждат и от къде се купуват. Иначе удобно ми звучи.
А някъде бяха публикувани декларациите за обезщетения за раждане и болнични и един ферман кое как се прави, ама не го намирам. Сеща ли се някой newsm78

# 108
Гледам из нета пише за бикини за еднократна употреба и превръзки за бременни, ама незнам как изглеждат и от къде се купуват. Иначе удобно ми звучи.
А някъде бяха публикувани декларациите за обезщетения за раждане и болнични и един ферман кое как се прави, ама не го намирам. Сеща ли се някой newsm78

ето тук

# 109
radi81 там съм.ще се видиме

лека и приятна вечер на всички    bouquet  Hug

# 110
Ето ме отново  Hug с новини от доктора : 90 % ще е мома  newsm44
Йоанка можеш да ми сложиш най- после и на мен едно  stork-girl пред името
Тоткото е много доволен  Laughing Иначе сме много добре и бебка и аз.Отговаря си на седмиците  и няма никакъв проблем. Отново не ме мериха и шериха, но и аз не настоявах. Следващия път ще отида вече да ми даде 20 дни болничен и тогава ще искам да ме мерят. После направо излизам 45 дни и няма да се връщам на работа  Laughing

Илиана тази твойта шефка не е човек  Naughty В кой век живее  newsm78 Ама че ме ядоса  #2gunfire  #Cussing out

# 111
ей браво Гевче най-накрая  Hug честита ви розова новинка stork-girl  Heart Eyes аз подозирах че е девойка, толкова дълго да се крие и срамува само мома ще да е Hug

Ради и аз съм там  Peace

# 112
  • Бургас
Мерси, Йоанка Hug

# 113
Благодаря ти Еми  Hug

# 114
  • Пловдив
Честито на мама Геви на сладка БЕБКА да ти е жива и здрава кукличката срамежливка    bouquet  bouquet  bouquet

Йоанка много телеграфно се появяваш  Heart Eyes

# 115
  • Бургас
Тука така заваля и не мога вече час да си тръгна от работа, че ще стана на мокра кокошка  Grinning Пак ще ми се размине готвенето.
Разпитах за бикините за еднократна употреба, били удобни. Различни размери са и цени от 5 до 10 лв в зависимост от бройката/4-6/ и марката. Само за тия превръзки за родилки никой нищо не знае newsm78

# 116
Привет на всички мами,

видях, че ще ходите в Токуда. Отново искам да ви кажа, че с две ръце препоръчвам тази болница. Моите мъки бяха на половина по-малко, само заради отношението и персонала. Всички са страхотни и правят живота ти много по-хубав.

Аз трябва да идвам на контролен, така че ако утре се видим да не се изненадате.

Целувки.

# 117
Ники,ти кога си на контролен?Хайде да не разчитаме на случайността и да се видим, поне за малко, ако ти е удобно?

# 118
Геви, честити панделки Simple Smile Радвам се, че ти и тати сте доволни от резултата.

Йоанка много телеграфно се появяваш  Heart Eyes
Мързеливко ми е Simple Smile А днес сякаш напук имах толкова много работа.. чудех се откъде да я почна.. Незнам още колко ще издържа, че 15 ноември ми е далечко Simple Smile

Тези 45 дни, които ни се полагат преди термин - работни дни ли са, или календарни?

Вени, много се радвам за хубавите новини. Сега остана да се пребориш и с настинката.

# 119
  • София
Гевито честити ти розови панделки  Laughing
Ники    Praynig
Йоанка 45-те дни са календарни.

Общи условия

Активация на акаунт