Варненското чедо загоряло - за листенца есенни е закопняло!!!

• 15 756
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Привет отново!
Абе, Данинка, не те видяхме днес на Слънчевата. Naughty Какво прави малкият младеж с буен нрав? Grinning
Сашето направо откача в момента, не може да повярва на наглостта ми- обърнала съм му гръб и пиша на компютъра! Червен е като домат и пищи от яд, ама той още не знае колко е упорита майка му! newsm48
Сега отивам да си изпържа картофки и се паркирам пред ТВ-то. След къпането, естествено де! Rolling Eyes
Приятна вечер на всички! Hug

# 106

Сашето направо откача в момента, не може да повярва на наглостта ми- обърнала съм му гръб и пиша на компютъра! Червен е като домат и пищи от яд, ама той още не знае колко е упорита майка му! newsm48
Сега отивам да си изпържа картофки и се паркирам пред ТВ-то. След къпането, естествено де! Rolling Eyes
Приятна вечер на всички! Hug
'

аууу не го вярвам това Grinning

за памперсите,щом си мислите 4е ги слагате правилно ОК Mr. Green

# 107
Брееее че сте проклети бе Варненкииии!
Е, не визирам всички само някой...
Едната иска да го бие, другата го оставя да реве...
Ще си дойда аз и ще ви кажа на вас Grinning
Целувки за всички вас  bouquet

П.С. За първи път пиша тук, някой ще се чудят коя е тази нахална софианка във Варненеската тема, ама не може да съм 5 месеца във Варна и после да не познавам всички майки или айде почти всички в Морската градина:-) А към някой имам по  така отношение Joy Hug  bouquet
Йоанна всеки ден все в Морската градина ходи:-) не може да свикне че не сме при вас и се усеща и сама си обяснява колко е ....и че била в София вече hahaha

Той послеслова трябваше да е предисловие, амаааааааааааааа.....

# 108
аз имам телефон на Хинев ,но той е онколог./преглежда гърди/Сигурно е съвпадение на имената!!!

този му е брат Mr. Green

# 109
аз имам телефон на Хинев ,но той е онколог./преглежда гърди/Сигурно е съвпадение на имената!!!

този му е брат Mr. Green

Ми супер звънни му и го искаи от него Mr. Green Joy

за памперсите,щом си мислите 4е ги слагате правилно ОК Mr. Green

Утре в морската градина Морската ще дава уроци по слагане на памперс hahaha

# 110
моля насо4ете ме към заведение с детски кът за игра на закрито. Във Варна разбира се Wink

# 111
моля насо4ете ме към заведение с детски кът за игра на закрито. Във Варна разбира се Wink
"Barbi" под пазар Чаталджа, има детски затворен кът с едно момиче дето "надзирава" децата и тук виж http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240304.0 !

# 112
Barbi-то не го лизакриха???има някакво друго заведение там...ина4е детския кът отвън стои,ама надписа го няма?????
аз не знам за детски кът на закрито,особено пък да не се пуши вътре,което е ...;-(
нали виждате кога пиша....сви ме корема...утре съм на интервю...малиииии

# 113
Този Хинев да не би да има кабинет в терапията? Мисля че съм ходила при него. Ще се разровя за визитка, мисля че ми даде мобилен номер.
Ако е още актуално питането.

Саше ще можеш ли да ми пратиш онзи френския сайт, че нещо явно бъркам  е-тата и у-тата и  не мога да го намеря!!

# 114

сладкарница Анжелика в "Чайка" - пуши се, но има отделен детски кът и жена грижеща се за децата. Цената е 2лв/час
сладкарница Вики в Младост - пуши се и е задимено, 3лв/час
Пфое Мола имаше детски кът миналата година, но незнам дали още работи
Приказките или както там се казва на ул." Струга" има някакво подобие на детски кът с мършави играчки и много задимено
ЕЛИТИС
Варна мол
Цветното на Владислав
сладкарница "Стелито" на Шипка

друго в момента не се сещам

# 115
"Barbi" под пазар Чаталджа, има детски затворен кът с едно момиче дето "надзирава" децата и тук виж http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240304.0 !

Барби,вече не съществува като старото заведение.Има пак барче там ,с нови собственици и в момента няма детски кът вътре.Текат някакви ремонти ,така че за сега само отвън са масичките.
begbie -ако искаш телефона на брата-дай знак на ЛС

# 116
Брееее че сте проклети бе Варненкииии!
Е, не визирам всички само някой...
Едната иска да го бие, другата го оставя да реве...
Ще си дойда аз и ще ви кажа на вас Grinning
Целувки за всички вас  bouquet

П.С. За първи път пиша тук, някой ще се чудят коя е тази нахална софианка във Варненеската тема, ама не може да съм 5 месеца във Варна и после да не познавам всички майки или айде почти всички в Морската градина:-) А към някой имам по  така отношение Joy Hug  bouquet
Йоанна всеки ден все в Морската градина ходи:-) не може да свикне че не сме при вас и се усеща и сама си обяснява колко е ....и че била в София вече hahaha

Той послеслова трябваше да е предисловие, амаааааааааааааа.....

Хайде,по честичко наминавай тук,да казваш как Тео и Йоана Hug  bouquet

# 117
Този Хинев да не би да има кабинет в терапията? Мисля че съм ходила при него. Ще се разровя за визитка, мисля че ми даде мобилен номер.
Ако е още актуално питането.

Саше ще можеш ли да ми пратиш онзи френския сайт, че нещо явно бъркам  е-тата и у-тата и  не мога да го намеря!!
да да точно той е!
актуално е питането Flutter

# 118
Добро утро!
Льони, радвам се, че сте добре! Не можах да ви изпратя! Много е странно като ви няма. Нацелувай двамата сладурковци! Hug
Днес се очертава отново един приятен слънчев ден, отцепнички да няма Naughty. За Морската де!
Отивам да гушкам малкото зверче, защото 20 минути отново се оказаха предостатъчни за сън за него и сега надува гайдата. Rolling Eyes
Целувки!

# 119
Абе на вас не ви ли е студено в морската? аз направо замръзвам, хич не смея по тия усойните алеи да се разхождам. Не знам по обяд как е, ама сутрин е супер бахър cold

Общи условия

Активация на акаунт