Варненското чедо загоряло - за листенца есенни е закопняло!!!

• 15 748
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
 Добро утро, прекрасни мамчета! Hug
Вече си вземам бележка  и ще пиша редовно! Embarassed Само дето незнам Сашето на какво мнение ще е... Rolling Eyes Иска постоянно да стоя при него /с лице към него/ и да му говоря, обърна ли се за секунда, обръща долната устничка и се започва един сърцераздирателен рев- не е за приказване. Ама ще се възпитаме, няма как.  Sunglasses
Добре дошла, Калина! Желая ти спокойно бременеене и накрая - едно прекрасно бебче. Hug Всичко ще бъде наред, убедена съм.
Гали 80, относно Хъджис, имат някакъв проблем наистина, не си първата мама, дето се оплаква, че изпускат. /сега Морска ще ме опровергае, ама... Grinning/.
begbie, блазе ти! Покрай моите двама зверове малко съм позабравила какво значи покупки за мама. Rolling Eyes
DZ , какво стана с работата? Започна ли?
Ние бяхме при баба и дядо- голям кеф. Починах си малко. Обаче утре си идва и големият и вече ще съм с двамата. Shocked Скоро ще почва детска градина и трябва да му направя изследванията. Така, за сега толкова и без това пак стана цял роман. Днес, надявам се ще видя повечето от вас в Морската, защото от прозорците се вижда едно прекрасно слънце. Хайде, засега чао! Hug

# 91
Ехе добро утро! Дано си права Саше, това слънце наистина изглежда добре.

# 92
DZ , какво стана с работата? Започна ли?
Не още съм в процес на търсене Simple Smile така или инъче Ники първо трябва да почне ясла. А и не търя усилено все още.Обявите които виждам са за малко пари и много работно време ooooh!

# 93
Мацки, след малко потеглям на разходка. Сашето спа 20 минути и реши, че му стига, та сега пак имам буден звяр вкъщи. Хич не спи през деня това дете! Rolling Eyes Както и да е, след час съм в Морската, защото мисля да вървя пеша и да свърша малко работа. Днес съм без колата, оказа се, че ми е изтекла гражданската, такъв съм зъплес, добре ,че не са ме спряли някъде. Praynig
DZ, те всички обяви за работа са такива, даже, ако може и без пари да им работиш- ей така за слава, най- ще им е добре!
Хайде милички, ще се видим скоро! Hug

# 94
Благодаря ви мамчета за топлото посрещане  Hug Hug Hug
Днес времето е наистина хубаво Flutter  Перфектно за разходки  newsm35
Лек ден на всички  55  jumpuu

# 95
Добър ден ,момичета  bouquet
И аз да се разпиша в темичката.
Добре дошли на новите и добре заварили на старите мами пишещи тук.
При нас всичко е по утъпкания ритъм на нещата.Аз на работа/ hahahaза чест и слава Joy/ ,Виктор при маминка ,та да я побърква ,каката на школо та да се учи и изучи bowuu
На разходка ще излезем към 17 часа ,незнам къде ще сте тогаЗи,сигурно на Слънчевата....ако не е запращял някой дъждец Mr. Green

# 96
Здравейте Flutter
Казвам се Калина на 25г. съм, сега съм на квартира м/у Мак Драйв и Колхозния.
Бременна съм, чакаме бебчето към края на зимата. Термина ми е 02.03.2009г.
Това ще ми е първото бебче, но за жалост не е първата бременност. Имам няколко спонтанни аборта в големите месеци, и заради това преди 2 седмици ми направиха серклаж. За това съм и в болнични от самото начало.
Този път вярвам, че всичко ще завърши благополучно Peace
Това е от мен за сега  Wink Желая ви спокойно почивни дни  Hug

Здравей Калина
И аз съм за март месец. Термина ми е на 27.03, но доктора каза около 15 да е пак секцио.
Дано този път всичко при те да е ок. Peace Почивай повече.

# 97
Добро утро, прекрасни мамчета! Hug
Вече си вземам бележка  и ще пиша редовно! Embarassed Само дето незнам Сашето на какво мнение ще е... Rolling Eyes Иска постоянно да стоя при него /с лице към него/ и да му говоря, обърна ли се за секунда, обръща долната устничка и се започва един сърцераздирателен рев- не е за приказване. Ама ще се възпитаме, няма как.  Sunglasses
 Hug
това все едно аз съм го писала за мойта щерка hahaha

# 98
Аз никога не съм имала проблем с Хъджис,явно не слагате памперсите правилно Naughty

# 99
Здравейте малки и големи, сладурковци и сладурани  Hug

Добре дошла Калина   bouquet  най - важното е да имаш вяра и да гледаш позитивно на нещата и всичко ще е ОК  Peace Обедена съм, че всички ще ти стискаме палци да гушнеш един жив и здрав бебок  Heart Eyes

Все по - рядко успявам да намеря време да пиша в любимата ми темичка  Sad  Но ви следя зорко  Joy  Колкото Славена става по - голяма толкова моето лично време намалява  Sad Но няма как  Twisted Evil  Надявам се да се засечем днес в морската и дано не завали  Praynig Денят обещаваше да е супер ама сега едни облаци са се навъдили  ooooh!

целувки на всички   bouquet

# 100
Няма голям шанс някой да знае, ама все пак да пробвам:

някой има ли тел номер на доцент Хинев, уролог? /мобилен ми трябва/

# 101
аз имам телефон на Хинев ,но той е онколог./преглежда гърди/Сигурно е съвпадение на имената!!!

# 102
Аз никога не съм имала проблем с Хъджис,явно не слагате памперсите правилно Naughty

Е хайде сега. Чак пък за 4 месеца да не съм се научила да слагам памперс Thinking. А и с Памперс нямам такъв проблем. Явно си зависи от детенцето Rolling Eyes. Мойта мома не става за рекламно лице на Хъджис и това е Crossing Arms

# 103
  • Варна

..........Мойта мома не става за рекламно лице на Хъджис и това е Crossing Arms
И моя юнак се опикава с Хъджис, и Памперс не ме кефят ....Аз съм за Либеро, сега сме 5-8 кг. /детето ми е 6,500-7 кг/ , а не като другите памперси 4-9 кг. - баси диапазона 6 кила, все едно 4-5 кг. и 9 кг бебета имат еднакви дупета.. Crazy.Най прибрани са, най- плътни и попиват най - много, а и са без всякакви аромати и т. н., малко по-скъпи са май с 3 - 4 лв, но са според мен най - качествени  Peace

# 104
Относно памперсите, когато беше малък Ивчо и аз предпочитах Либеро.
Лятото ползвах Памперс, защото са по-тънички и леки.
Хъджиса и на нас не ни паснаха, а определено мисля, че знамкак се слагат пампи Wink

Общи условия

Активация на акаунт