Мами в БЕЛГИЯ - 6

• 16 995
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
И аз го знам зъболекара до Кошарата. Не съм ходила, но доста хора знам че ходят при него. Не взимал скъпо.
Блонди, ако те интересува мога да му взема телефона. Има и една в Антверпен, ако не се лъжа, но моя близка не беше особено доволна от нея.

# 61
Освен Х&М, С&А и Премамо, знаете ли други магазини за дрехи за бременни? Трябват ми по-официални панталони.

Аз си купих страхотни официални панталони за бременни от H&M само за 35 Евро, черни на цвят. Много ми харесват и си ги нося на работа редовно. За първи път намирам панталони за бременни, които да ми стоят добре.

# 62
Бони, да, ще ти бъда благодарна, ако намериш телефон  Hug

От ПП вчера ни дадоха телефона на същата тази Димитрова, но номерът е друг, или има два, или е сменен. На мъжът ми му се отчупи парченце от преден зъб и иска да иде да си го оправи. Има и един Иван май се казваше, македонец, който е завършил в София и е много добър, млад и специалист, ама не мога да му намеря координатите.

# 63
аз харесвам много дрехите за бременни в JBC има и по-официални неща , по повод на забрадките - ние живеем до Мехелен и в нашето село е ужас , само такива са , защото има 3 големи блока социални жилища и е нещо страшно , мъжа ми е предупреден че моето дете няма да расте сред тях , и без това ще е единственото бяло , да му мисли той
ние след малко летим за белгия  Tired Face newsm45 , гадост

# 64
  • Belgium - BG
Just - пробвай и Бенетон, там си взех супер черни панталони, по-официални. сега мисля че и и Есприт имат колекция за бременни, аз тях много си ги харесвам Wink
Jeje - тук ще те постещнем сьс "страхотно" белгийско временце, така тихо и кротко си вали навьн Laughing  - направо ми се приспива.
Мислех си от тази вечер да трьгна пак на степ аеробика и танци, но нещо ме мьрзи и май го отлагам за другата седмица. Не знам как е при вас, но за мен е най-трудно да се наканя да почна ведньж Thinking

# 65
  • София
здравейте и от нас . Hug
Естествено ни посрещна дъжд тук-цял ден не е спирало.
Толкова хубаво си изкарахме в БГ и изобщо не ни се тръгваше..

# 66
Блонди, този македонец е същият за когото говоря. Утре ще се обадя за тел. и ще ти го дам.

# 67
angels, Jeje, добре дошли Hug ама май изпуснахте хубавото време. повече от 2 седмици не беше валяло, а в неделя се разхождахме по къс ръкав и карахме колело Laughing но днес е чудно-дъжд, дъжд и пак дъжд. Райънчо едвам издържа вътре Sad

# 68
Блонди, този македонец е същият за когото говоря. Утре ще се обадя за тел. и ще ти го дам.

Мерси много  Hug

# 69
здравейте и от нас . Hug
Естествено ни посрещна дъжд тук-цял ден не е спирало.
Толкова хубаво си изкарахме в БГ и изобщо не ни се тръгваше..

то4но , и на нас така
гадост , дъжд и вятър пфууу

# 70
  • Overijse, Belgie
еее, напече малко слънце, недей така Wink

На мен още ми е лошо! Утре започвам 15-та седмица! Докога!!! Sad

А и съм хвърлила 3 кила отгоре, не че си личи де, ама кантарчето показва. Ощем и е рано за дрехи за бременни, защото преди да забраменея свалих 5 кг, но искам да поразгледам, че след 1 месец сигурно вече ще ми трябват.

# 71
Момичета, колко плащате на месец за ток и газ? На нас, след последното изравняване, ни вдигнаха на 214 евро на месец  Crazy

# 72
Момичета, колко плащате на месец за ток и газ? На нас, след последното изравняване, ни вдигнаха на 214 евро на месец  Crazy
ихааа много бе , при нас е 85 евро за ток , не знам газта дали е вкл.,трябва да попитам дове4ера мъжа ми и µе ти кажа

# 73
Jeje, добре дошла на белгийска земя!Как е малкия?
Като се окопитиш малко, те чакам на гости, да не забравиш!
Блонди, ние плащаме 127 евро за ток и газ на месец, при това за голяма къща!(ама още не сме получили изрвняването, но все пак!) Та и аз мисля, че сметката ви е много голяма  newsm78 Преди колко плащахте?

# 74
Блонди, момчето което знам че със сигурност ходи при Иван не ми вдига,сигурно работи.Като го намеря веднага ще ти пиша.

Ние плащаме 70 евро за ток и газ, но без парното и сме в апартамент и нямаме много уреди на ток. Преди изравнението плащахме 45евро. Доста ни го вдигнаха.

Общи условия

Активация на акаунт