Мами в БЕЛГИЯ - 6

• 16 997
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,

Бях писала преди известно време, тогава ника ми беше kraSSi, питах за ясла, но за съжление такава няма да ми трябва скоро. Влязох с идеята да поискам координатите на българката стоматоложка. Благодаря на Just a Girl (ако не се лъжа тя ги беше пуснала). Аз ви пускам координатите на македонеца Иван Стоименов, който е сина на собственичката на Kошарата. Май не е с дългогодишна практика, но нямам лични впечатления.

Avenue du Parc, 4a
1060 Saint-Gilles
Tel. 02/5348816
GSM 0476/761136
cddp@skynet.be

# 76
Катри, към 150 беше преди. Де знам защо толкова много  Thinking

Бони, мерси за усилията, вече го има  Hug

Есприт, мерси. Два дни звъним почти нон стоп на тази Димитрова, но тя изобщо не вдига. Телефонът от Джъст не е включен, мисля, че не е актуален. Така че ето ти новия: 0474 456 246
Иван е млад, да, но чувам добри отзиви от състудента му, който ни е нашия зъбар в София Peace

# 77
Еспри ме изпревари.  Wink

Не работи толкова от скоро Иван. Може би има десетина години така че е понатрупал опит. 

# 78
Не работи толкова от скоро Иван. Може би има десетина години така че е понатрупал опит. 

Нашият зъбар е 70-ти набор. Колкото мъжът ми. Един от най-добрите и е от най-скъпоплатените. Беше избран и за зъболекар в Пълна Промяна. Горе долу толкова им е практиката, да, но обучението, техниката, желанието и специализацията - на ниво. Надявам сеи за Иван така...   Grinning Peace

# 79
Като ни дойде изравнителната за ток се оказа, че дължим около 2 000 Евро Shocked Мъжът ми за малко да получи инфаркт ooooh! и естетсвено ни вдигнаха месечната такса, в момента плащаме около 250 на месец. Но ние нямаме газ, всичко е на ток и най-вече заради радиаторите ни излиза по-скъпо през зимата.

# 80
Едно време знам че кабинета му беше доста мизерничък, но сега не знам. Да се надяваме че е по-добре.

И аз нещо не мога да се справя с цитатите  newsm78

# 81
ние плаµаме 75 на месец и като изравниха ни върнаха 238 евро , сигурно за6тото топлата вода и парното са на газ , 6те видим сега с бебето каква 6те е равносметката
а заµо държите да ходите при бг зъболекар , нямате ли им вяра на тукаµните , 6тото и аз
а за лекарите да не говорим , особено педиатрите  Crazy

# 82
  • Overijse, Belgie
Тъкмо питах мъжа ми - ние плащаме по 37 евро за ток, като топла вода и отоплението са на мазут. Още не сме получили изравнителна сметка, защощто вчера засякоха електромера. Ток хабим само за пералня, миялна, печка (чат пат  Embarassed) и осветление.

# 83
Записа час за вторник, ще го видим бива ли го или не. Не държим заради нещо специално българин да е, по-добре ще се разбираме, само това.
На тукашните лекари много много и аз нямам вяра. Лично ние не сме страдали заради нещо, но наши познати - много пъти и много сериозно. Да не говорим за записването им за час  ooooh! Една приятелка от Лиеж има жесток цистит и са й дали час след 3 седмици  ooooh!

# 84
  • Overijse, Belgie
Блонди, защо не отиде до спешно отделение?

# 85
Ами не ще, седи си вкъщи и си пикае. Ама то наистина са много смешни с това спешно - ако за такива неща спешното е фраш - цистит, Т, треска... тогава какво става с наистина спешните и кървящи случаи?  Rolling Eyes

# 86
  • Overijse, Belgie
Мой колеги пък ходят до спешното дори, ако имат грип и лекарят им отсъства  newsm78

# 87
и мен тук най-много ме е страх като се разболея или като ме заболи зъб 4е трябва да 4акам за доктор;като бях бременна ме хвана 1 зъб и 4аках 5 седмици за 4ас , то4но на финала оба4е взех 4е родих и ми мина зъба

# 88
Момичета, един глупав въпрос Embarassed (ама да не ми се смеете) какво значи галета? Какво е това? Гледам една рецепта на български и се чудя Laughing

# 89
Момичета, един глупав въпрос Embarassed (ама да не ми се смеете) какво значи галета? Какво е това? Гледам една рецепта на български и се чудя Laughing
галетата е неµо като стрити сухари , тук можеµ да го намериµ като chapelure на френски или paneermeel на фламандски
какво готвиµ

Общи условия

Активация на акаунт