Мами в БЕЛГИЯ - 6

• 16 996
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,мами в Белгия Simple Smile
Другата седмица заминаваме с половинката за Брюксел,на гости на техните и искам да Ви питам дали бихте ме посъветвали къде да отидем и да напазаруваме на по-нормални цени,тъй като в момента не текат разпродажбите и едва ли е толкова евтино.Но има ли магазини,които да предлагат хубави стоки и не толкова скъпи.Изобщо посъветвайте ме къде да идем и какво да разгледаме.Приятелка ми каза за град Гент,близо до Брюксел.Приемам всякакви идеи. Мерси   bouquet

# 46
Здравей,
В Гент е хубаво, да. В Брюж също е много красиво.
Дрехи на нормални цени може да намерите във веригите на C&A и HM  Simple Smile

# 47
  • Overijse, Belgie
За дрехи мисля, че донякъде и в Зара има дрехи на нормални цени - то зависи какъв стил дрехи търсите де - по-официални, по-спортни и така...Абе обиколете търговската улица в Брюксел - доста неща има, все нещо ще си харесате, а и не мисля, че има разлика между цените в Брюксел и другите градове.
Приятно прекарване и хубаво време  Mr. Green

# 48
И аз съм фен на Zara. Цените са поносими. Също и в NAF-NAF и Mango. Както казва Блонди в C&A и H&M се намират добри неща на изгодни цени.Но има и много други магазини.Трябва обикаляне. Моя любим магазин е МЕХХ но там си е по-скъпичко.   Sad

# 49
  • Overijse, Belgie
Моя любим магазин е МЕХХ но там си е по-скъпичко.   Sad

Е, кой не фен на Mexx Simple Smile

# 50
Момичета, преди време някоя от вас беше ходила при зъболекар българин, не си записах тогава координатите  Embarassed Сега трябва да изчета всички теми  Crazy Може ли, ако не е от някоя оттеглила се мама, пак да ми ги напише, която от вас беше? мерси  Hug

# 51
Мерси на всички!  bouquet
Ще обикаляме и още как Simple Smile Иначе съм чувала нещо за Додовете,ако Ви говори нещо.Там имало доста неща,на добри цени.Ще се уверя след 1 седмица Simple Smile Урааа Simple Smile Много се радвам,че ще ходим.Така обичам да посещавам нови места Simple Smile

# 52
  • Overijse, Belgie
Блонди, аз не съм ходила на зъболекар тук, но съм си записала координатите на бг зъболекарка (не помня кой беше ходил при нея) = >Д-р Цветелина Димитрова => 0486244722.

# 53
  • Belgium - BG
Аз за зьболекар сьщо си спомням, че някой беше ходил при бьлгарин, но не си записах телефона - ние намерихме тук един местен, от който сме много доволни.
Блонди - разбирам те за какво говориш, в нашата градинка не е по-различно. А аз най-много се дразня от факта че месните тук все си трят, може би не смеятили ги е шубе??? Но това  е една от причините че София ходи в католическо училище Mr. Green

# 54
Джъст, мерси  Hug В Брюксел ли е?

Новаа, местните си траят, защото онези се докачат на расизъм и си имат защита в тази посока, затова  Twisted Evil

Фрода, честно казано в Додовете са повече боклуци - в смисъл това са (уж) маркови стоки, които са или леко дефектни, или по една изостанала бройка... Цените не са особено ниски, качеството - нулево. Тук таме изскача по нещо свястно, но трябва да се ходи кажи-речи всеки ден, да се рови по кошовете и така  Crazy
Имайки предвид, че Додовете са в турско-негърския квартал, прави си сметка  Laughing

# 55
Бони, живеехме в столицата, беше пълно с всякакви индивиди и от 1 000 километра си личеше кои са американци и кои не. Що не се опитат поне малко да се нагодят към местната култура така и не разбрах. А тва с расизма и в САЩ го има, ама да си призная аз лично по-големи расисити от цветнокожите не съм виждала Crossing Arms

# 56
ама да си призная аз лично по-големи расисити от цветнокожите не съм виждала Crossing Arms

rotfImao

# 57

О, Зара, да, и аз съм им фен. Влюбих се в една чанта тяхна, ама 124 евро да му се не види  Tired От Мекс нямам впечатления  Blush

# 58
  • Overijse, Belgie
Джъст, мерси  Hug В Брюксел ли е?

Да, в Брюксел, мисля, че кабинетът й е до евроинституциите. Доколкото знам е добра. Ако не ти вдигне като й звъниш, може да има пациент, поне така ми казаха. Понякога тя връщала разговора. Ако не можеш да се свържеш по телефона, ще се опитам да намеря адреса, само ми кажи Simple Smile

Освен Х&М, С&А и Премамо, знаете ли други магазини за дрехи за бременни? Трябват ми по-официални панталони.

# 59
  • София
Българин-зъболекар има и отгоре над ресторант "Кошарата"

Общи условия

Активация на акаунт