Да пазаруваме заедно.Сладкарски продукти от ИЛЧОВСКИ 94

• 60 467
  • 586
  •   1
Отговори
# 330
Ванче, айде, като подтвърдиш поръчката, ще се разберем да ти донеса кутиите предварително и парите направо да ти оставя. Така, ще май, ще е по-добре. Ако се освободя, може и аз да дойда да помагам Simple Smile
Ще се чуем през седмицата и ще се разбрем. С тия двете ремаркета.... ще ти е трудно да се разкарваш. Подготвила съм ви съобщението, в момента в който чуем потвърждение и то ще литне към вас. Приложила съм и парче от карта на София, как да ме откриете.

# 331
  • София
Този Г-н И, ако само прочете темата, няма и да му хрумне да ни разиграва....Такава стройна организация, която забавихме само заради неговото отсъствие, надали често ме седи насреща:))) Все пак, не е като да не сме чули от него как си изчислява транспорта...До утре....Simple Smile))

# 332
Този Г-н И, ако само прочете темата.............,
А, нЕма нужда. Тук-таме сме го плювнали, така че да чете заявката,а не коментарите. hahaha

# 333
Оооох като ви чета така ми се иска да съм от София и да се запознаем като се срещнете,хайде ударете по една снимка поне да ви видим.Извинявайте за спама,чакам всеки да се похвали дали е доволен от поръчката.

# 334
Хайде, г-н И. събуждайте се и връщайте отговор с транспорта ...... 
 Crazy

# 335
Бързо всички на съвещаниееееееееееее  smile3514
Г-н И. е буден и си пътува насам-натам. Преди малко говорих с него и ми подкоси краката.
КОЛАТА ПРИСТИГА В СЪБОТА /18.Х./  А НЕ В ПОНЕДЕЛНИК!!!!! Shocked Shocked Shocked
Пътувал си към офиса отнякъде си  и към 1-2 часа ще се чуем пак да уточним нещата. Казах му че съм пратила заявката, така че ще я коментираме. Имайте готовност още от утре да започнете да превеждате паричките. Днес следобед ще ви разпратя съобщенията. Но първо да оправим цените и тогава всеки ще знае какво дължи.....
От една страна аз съм доволна че така ще се получи. Така и вие ще сте по-облекчени. В неделя ще можете да си вземете нещата. Все пак почивен ден е. Което пък ще рече че няма и аз да отсъствам от работа.Така чеееееее....... ПОМАГАЧКИТЕ да казват дали ще им бъде удобно да дойдат.  Аз по принцип съм поела ангажимент да гледам бебето на сестра ми през почивните дни, но дъщеря ми доволно заяви че тя ще се занимава с него "докато аз си играя" с продуктите. Мъжът ми е на работа, така че и той няма да ни се мота из краката, така че аз определено съм доволна.
На следващото включване сигурно ще знам някакъв ПРИБЛИЗИТЕЛЕН час на пристигане.
Мишел, помисли кога и къде ще ти бъде удобно да се видим за кутиите. Ти си с дечица все пак. А аз постоянно съм в движение, така че може да съчетаем нещата някак си. Включително и до Надежда трябва да стигна тази седмица. Така че..... пиши ми на лични ако искаш.

# 336
Събота  newsm44
И аз няма да клинча от работа, няма да лишавам и детето от време за домашните, така че съм на линия от когато кажеш, дори и в разтоварването мога да се включа. Давай инструкции  Peace

Дано не ни отреже главата с транспорта....  Praynig

# 337
... или поне да е само до кръста...... bishop

# 338
  • у дома
... или поне да е само до кръста...... bishop
амин! bishop
очаквам приблизителен час за пристигане на колата и тогава ще пиша конкретно и точно  Peace

проблема е, че батето иска да избягаме от софия този уикенд, но това можем да го направим и по-късно в събота, та ще видим. ще преценя, за да не се "пребиваме" взаимно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green иначе диването ще потегли още сутринта с баба си и дядо си  Laughing

# 339
  • София
Събота...чудесно, така се надявах да е почивен ден, ами събота след 14-15 часа мога и аз да помогна, искам да кажа, че ако дойда по-рано да си взема нещата, ще посвърша и някаква работа и тогава ще си тръгна...ей, дано и останалата част от отговора на г-н И. ни хареса толкова:))))

# 340
  • София
Ванче,
И аз искам 50 мл от синята боя, ако може.
Аз имам 2 кутии, които могат да се използват да се отсипе ММ и шишенце за черната боя мога да намеря.
В събота и аз мога да дойда да помагам, така че ако има нужда казвайте.

# 341
гАвАрит сАфиья!
ПередаЙОм сведение из гОрОдЕ Варна, .......

Първо:
Няма нужда от повече помощници. В един момент, ще се окаже че само се прескачаме и нищо не вършим. Бях казала че първата която се обади и е свободна през деня е ангажирана, за да няма цупене или да ме обвините в избирателност. Две от вас предложиха вечер, Виолетката се самопредложи за през деня. Така че нека се хванем двете. Не е чак толкова много работата.
Второ:
Говорих току-що с Г-н И.
Имаме си агент-провокатор-предател надзирател от Варна.  55 Темата ни се следи от разни зорки очи и Г-н И. вече знае за нея. Някой е докладвал. Така че той знае за нашата организация, въпреки че аз съм му разказала.  Както и да е. Това го пиша като шега. То не ни бърка плановете.
Още не са ни видяли заявката, тъй като пътува но той обеща че довечера ще я погледне и утре ще говорим пак. Което малко ме притеснява като време, но се надявам че от сряда до петък ще мога да събера парите. Нищо не каза като време за събота, но утре ще настоявам да разбера поне нещо приблизително.
Вие бяхте с обедния осведомителен бюлетин!!!!!
 hahaha hahaha hahaha

# 342
Ммммм, това само онова татенце дето се включи ни е издало (нали каза, че го познава лично г-н И.), и сега четат ли четат..... smile3552  phoneuu smile3529

# 343
Няма нищо за издаване а и не ме интересува кой е. И на Г-н И, и на жената от магазина и разказах за форума и затова че сме много.... Това е само в наш плюс което доказва, че сме здраво организирана група. Така че.....
Както и да е.... Аз го казах като шегичка, защото и на мен така ми беше поднесено с усмивка, а не с лоши помисли.
Започва здраво да не сдрусва нервата от притеснение обаче.... Twisted Evil Вместо да сънувам торти, напоследък сънувам бусове и провалени доставки...... кълцам кувертюр нощем и прехвърлям кофи...... и се сраствам с калкулатора..... newsm78 . Веднъж да дойде тази стока и да поема въздух...... и  Drunk Drunk Drunk

# 344
Здравейте и от мен, бях болна и затова по-късно се включвам. Ако може към синята боя да се присъединя - 100мл, ще бъда благодарна. Ако вече е разделена - здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт