Да пазаруваме заедно.Сладкарски продукти от ИЛЧОВСКИ 94

• 60 470
  • 586
  •   1
Отговори
# 315
Ванче, има ли нужда да смятаме и проверяваме с тебе?
Ами.... то почти нищо не е добавяно напоследък. Засичат се двете таблици. Някакви стотинки излиза разлика.Аз, уж пак проверявах но май вече ги карам по-скоро наизуст.... Знам ли?  Ако ти се занимава, мини една бърза ревизия.

# 316
Ванчеее,а тия шишенца не ги знам,нов модел ще да са. WinkАма са много готини..

Ванчеееее, newsm51 newsm51 newsm51 за всичко,което правиш за нас!!!!! newsm44  love001 newsm44

# 317
Ванче, ако това което ще пращаш на г-н И. е "Sheet5" в таблицата си пропуснала средните еднократни пошове да напишеш. Иначе крайната сума долу се различава само с 0,03 от мойта проверка (като тука сме включили въпросните пошове)  Mr. Green
Ако искаш нещо да ти пращам на мейл, напиши ми го на ЛС

# 318
  • София
Чакам с нетърпение утрешната реакция на Г-н И.

# 319
Забравих да я изтрия тая таблица. Почнах да смятам в нея, ама толкова ми се бави, че прехвърлих в Ексела. Видях че пошовете от Копи/пейст са изчезнали.
Оправих я вече. Готова е за отлитане.....
Иринка, задръж китките и благодарностите. Нека дойде другия понеделник.... Когато видя всичко стоварено в хола - тогава ще приемам китки. Засега, само си седя и нареждам ОТЧЕ НАШ, да се върне файла с надчисления транспорт и да ми потвърдят че има от всичко, което сме поръчали.
 И така и така сме го подкарали на поръчки имам още едно леееееееекичко предложене. По последни данни там няма синьо. Моето е ужасно. Замислям да си купя една разфасовка от КАдемлия.  Гел - 380 мл. - 22 лв. /100 мл - 5.80, 50 мл. - 2.90/ Ще ходя в началото на седмицата, че имам нужда и от подложки и кутии. Та ще използвам курса. Някой проявява ли интерес. На мен ми трябва от 50до 100 мл. Ако има желаещи, сега е момента. Смятам да взема хубаво наситено тъмно синьо. Което да прави и хубаво светло синьо. А не да зеленее като моето. Или да лилавее като някои други.
Дими, - Аз пък не очаквам никаква реакция. Когато последния път говорих с него и му казах ОКОЛО 800 лв - само едно: "МНого добре" - каза. Едва ли ще припадне от радост. Важното е да си получим нещата и да не ми врътне някой номер с цените сега, че ще стане много весело.

# 320
  • у дома
в последната табличка, при бял и кафяв кувертюр в колонката Цена на 1 бр/кг/кофа/ е нанесено 12блока х 2.65лв и 11блока х 2.65лв, а не колкото са кг - 60кг х 2.65лв и 55кг х 2.65лв, самата сума пък си е наред  Mr. Green

# 321
Ванче, пиши ми 1кг от фарситурата, така, ще има точно и за Теди, че и на мен не ми е безкрайно належаща, но 1кг ми е ОК Simple Smile  Hug

# 322
Забравих да ти кажа, златна си! Много ти благодаря за всичките усилия, както и на другите момичета, дето, ще помагат. Аз, ще ви подсигуря кутии за фарситурата и за ММ.
Да попитам ММ, съхнещата, как я съхранявате? Или да запретвам ръкави и веднага да я УпУлзУтвУрявам (много ми хареса тази дума, вчера я прочетох написана в този вид и веч' ми е либима Laughing) в разни фигури и цвекета? За синьото пиши ме и мене с 50. Аз също, ще ходя до Кадемлия за кутии и подложки утре  Peace

# 323
Ванче, аз като некФа черна станция... Той ти връща въпросният лист със начислен транспорт, но на мене и още няколко момичета не ни харесва тази стойност (да предположим) и се отказваме, тогава какво праим? Според мен и цялата поръчка можем да му откажем, ако не ни хареса транспорта (язък за цялата организация). Но ако е достатъчно умен, няма да надуе излишно цените, защото ние след 5-6 месеца пак можем да си спретнем такава заявка и по този начин той ще си има едни нови клиенти ...
Абе, ще стискам палци да не реши да изкара някой лев отгоре на наш гръб....

# 324
violetblue - Отговаря ти другата черна станция. По-скоро черногледа. Подготвена съм за всякакви варианти. Очаквам и някои от вас да изреват и да се откажат. Откаже ли се някой, ще се правят нови гимнастики. Ще се преизчислява всичко наново и се надявм сумата да не падне под 500 лв. Паднем ли под минимума, удрям един голям червен "Хикс" на всичко и ..... си намирам начин да си доставя само за себе си. Надявам се че няма да ни изработят от там. Мисля след малко да пратя и-мейла и утре да му звъня по първи петли, да става да смята. Като гледам.... приключихме, така че няма какво да бавим повече. Даже мисля да му звънна още днес и да го питам какво прави? Wink. Да му кажа че съм пратила нещата и да видим..... За последно поправям фарситурата и край!!!
Мишел - ти хубаво ще подсигуриш кутии, ама идеята е като се развихрим тука в понеделник и  с едно мазане и мърляне да оправим всичко. Ако ти ми ги дадеш вторник или друг ден.... се обезмисля работата. Никой нищо не казва за шишетата. Приемам го за ДА, няма да ги пиша в сметките, просто всеки ще си знае че има още 0.90 ст.
Блу - стига с тия подробности, че станах меко казано разногледа. #Crazy #Crazy #Crazy Седя и се чудя защо изобщо смятаме толкова много, като утре всичко ще се ПРЕизчислява пак с други цени......  Twisted Evil
Отдолу под заявката ще направя едно списъче, да видим дали ще успеем да поделим синя боя.

# 325
  ruporuu  КРАЙ! Мейла отлетя!!!
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 326

Сега  Praynig Praynig Praynig bishop bishop bishop

# 327

Ама ще чакаме да каже за транспорта и тогава ще потвърдиш заявката, нали?
Щото  Embarassed  тука взе, че ми намаля натуралния шоколад  Crazy
Ти си с половинка, аз съм с половинка, и ако искаш може да си разделим още един блок натурален кувертюр или аз и ти сме с цял блок, а denydonato и sillsav си разделят един  newsm78

# 328
Ок. Като се чуем утре ще му кажа да увеличи

# 329
Ванче, айде, като подтвърдиш поръчката, ще се разберем да ти донеса кутиите предварително и парите направо да ти оставя. Така, ще май, ще е по-добре. Ако се освободя, може и аз да дойда да помагам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт