Да пазаруваме заедно.Сладкарски продукти от ИЛЧОВСКИ 94

• 60 483
  • 586
  •   1
Отговори
# 465
Нани, нани Виолеткеееееееее....... smile3524
Обещах ли ти че ще ти стопя лагерчетата? smile3532. Друг път да не се захващаш да си играеш с мене...  hahaha
Не беше толкова страшно, не се притеснявайте!!!  Само дето блокирахме откъм мислене по едно време...... и се овъртяхме в цифри......  Но най-весело беше с кремИжела... Нашмъркахме се с бял прах...  Tired
Ще ви приложа няколко снимки по-късно, като приспя бебето. Да видите на какво ми приличаше хола....
Жалко само за черната боя и за коктейлните череши. Всичко друго е тук и изглежда много добре..... и мирише още по-добре.....

# 466
 Браво, момичета!
Ванче, Вайалет  newsm51 Чудесни сте! Благодаря!
 Hug

# 467
Нани, нани Виолеткеееееееее....... smile3524
Обещах ли ти че ще ти стопя лагерчетата? smile3532. Друг път да не се захващаш да си играеш с мене...  hahaha
Не беше толкова страшно, не се притеснявайте!!!  Само дето блокирахме откъм мислене по едно време...... и се овъртяхме в цифри......  Но най-весело беше с кремИжела... Нашмъркахме се с бял прах...  Tired

Експлоататорка ....  Joy Joy  Блокирахме след като се насмъркахме с белото ....  Joy Joy  Най-много "помагаше" това, че нямаше вода, но дойде в точният момент - при делбата на кафявата боя  hahaha

Ванче, според мен г-н И. направи много хубаво като ни прати нещата в събота сутринта, не мислиш ли? Ами ако тази гимнастика я правехме в понеделник следобяда? Е, тогава щяхме да откачим със сигурност  #Crazy

Ко друго исках да кажа  newsm78   Ааааааа, да утре си вземете по-здрави торби (тези, които са без коли)

# 468
Ето ви малко снимки да се посмеете, докато ви поразкажа цветно, за някои подробности по поръчката. Щрак. За първите снимки, въобще не знаех. Щерката се е кефела от балкона, докато ние долу сме си "играли". Няма да ви казвам коя е моята кола. Познайте сами.......  Joy

# 469
  • София
лелеееееееееее, направо ме хвана срам, че ви оставихме сами да се справяте с това чудо  Embarassed Бая работа сте имали, едва ли втори път ще се хванете с тази работа.

# 470
Петя, споко, ако бяхме повече, щяхме да се прескачаме и взаимно да си пречим, вместо да вършим работа  Peace

# 471
Леле майко, идвете сте невероятни!!! Приемете най-искрените ми благодарности за свършената работа!  Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet   bouquet  newsm51  newsm51 newsm51

# 472
Сега да ви кажа за една промяна, която днес направихме на "своя глава". Поръчката ни беше объркана. Вместо натурален, са ни пратили КАФЯВ кувертюр. Не, млечен, а кафяв. След леееекичък скандал и разговор с Г-н И. се попочесахме и решихме да се прекръстим и да го вземем. Кой знае кога щяха да ни го подменят...... Мислехме да се качваме до горе  и да ви пишем, ама..... на тоя вятър..... решихме че няма да висим с часове и да чакаме всички да потвърдите. Затова го взехме. Попитах Г-н И. каква е разликата между млечния /който взе котето/, натуралния - който искахме  и кафявия който получихме. Млечния е доста сладък. Натуралния, вече съм ви казвала че не чак толкова горчив колкото очаквах но е супер. кафявия бил същия, но с по-светло какао. Значи разликата била в какаото. И двата се правели от еднакви съставки но какаото било по-светло. Като се качихме горе, гризнахме от останалия ми натурален и го сравнихме с донесения кафяв. На цвят, е малко по светъл, на вкус почти няма разлика. Така че, ако ни стреляте утре..... поне сме си признали. Освен това имам да ви връщам по 0.10 ст на кг. Ако някой все пак реши, че не го иска, да не се притеснява. Да си казва. Веднага го обявявам в двете теми и съм сигурна че ще си "намери майстора"...... това е! Вече се чух с всички които имаха блатове. И там имаше проблем. Всички кашони бяха какао. Никаква ванилия. Никой не се отказа, обаче. Много са готини да ви кажа. Хапнахме си за десерт преди малко..... Аз лично съм доволна. А как мирише в къщииииииии........ Crazy Мъжът ми като се прибра каза, че като отвори асансьора и ВОНИ на шоколад и на вкусно.....
Никой да не се чувства виновен че не е дошъл. Наистина щяхме да се прескачаме. Точно 4 ръце трябваха. А и подкуп получихме.....  Wink  ...   bouquet - тя си знае коя е!!!Точно навреме!!! Соленки  и сокче!!!!! Та се подкрепихме.... Разделихме си ги по братски: за мен соленките, за виолетката сокчето.....  Joy
 При това, на самото разтоварване помага и шофьора а при качването до вкъщи, помогнаха дъщерята и гаджето и. Той даже искаше да заседне в асансьора и да го извадим след 3 месеца.  Joy
Събрахме погледите на комшиите. Незнам си колко кофи, 6 големи кашона, 25 блока и 22 пакета вафли струпани пред входа. Минават комшиите и се блещят: Ванчееееее, голям ремонт се захванали..... Латекс ще мажете..... теракот ще лепите....
 Ние с Виолетката се съсипахме от смях......... Кой нормален човек ще си плесне цикламови и яркожълти плочки в тия тесни апартаменти.....  Един пък умен комшия /адвокат/, реши че ще правя изолация...... и пита дали е външна или вътрешна...... Казах му че е външна,  и няма да я замазвам отгоре, да се вижда отдалече...... Онемя направо!!!!  Ей, такива ми ти веселби......
А! Забравих да кажа за снимките! Точно тръгваме надолу да разтоварваме и щерката се подава рошава от вратата. викам и: Гълтай две глътки кафе и слизай да помагаш, че КОЛАТА дойде. Тя се мръщи: Е, нали беше бус? Аз в движение и отговарям: Така де! Колата е долу...... И тя след малко пристига и ме пита: Ако това е кола /и сочи камиона/, как ли изглежда КАМИОН???  Joy Та затова е снимала отгоре КОЛАТА.......

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 22:31 от van444eto

# 473
Пак забравих!  Незнам какво съм смятала, но има един блок в повече БЯЛ КУВЕРТЮР- половината го взех веднага, за да ми стане цял,  но има още половинка в повече. Първия който се обади, го получава. Няма да е избирателно, обещавам.

# 474
  • София
Ванче, поздрави дъщеря си за снимките от балкона Simple Smile)) Момичета, благодаря ви много, утре и лично ще го направя!
Вначеее, бавих си съобщението 1/2 час и сега прочитам това твое писание - пукнах да се смея. Сега ти благодаря и за прекрасното настроение, с което си лягам:))) За цвета на кувертюра - не се коси. Ще свърши същата работа, сигурна съм:)))

# 475
Нощен доклад - белият кувертюр е супер! Изключително пресен е, и супер на вкус (щом ми хареса на мене, дето не обичам бял шоколад....) Забърках си 500 г чист и още по 100 г в розово и черно  hahaha  Както го подпуках, може и да пререва скоро, че съм го ликвидирала ....

# 476
  • София
Виолетче ти пък и с претенций, немогла да си го яде бял, взела че си го оцветила даже hahaha hahaha и за да не ривеш после, вземи от Ванчето останалата половинка Joy

# 477
А, Дестини, тц... нИщЪ, имам си кутия и половина бял КАТУ (по 28 бр в кутия). Кувертюра го взех за чаршафче  Mr. Green 
Хайдееее, събуждайте се всички дето ще идвате на стадиона .... аз съм будна от 07.00ч, пък съм си легнала в 01.30ч ..... 
 Crazy Crazy Crazy Crazy

# 478
  • София
Будна била от 7 ч., аз в 4 съм станала, ама ме досрамя да се разпиша в тоя час  hahaha

След малко викам такси и тръгваме с Щурчо, ще е весело с него и "багажа"  Crazy

# 479
Пожелавам Ви много приятно прекарване на всичките! И ви завиждам не съвсем благородно, че ще се видите наживо.  Embarassed
Някои ще си чакаме "подаръците" по куриер.  Hug на Ванчето за което.

Общи условия

Активация на акаунт