Да пазаруваме заедно.Сладкарски продукти от ИЛЧОВСКИ 94

  • 60 307
  • 586
  •   1
Отговори
# 480
  • Мнения: 555
van444e, violetblue

Да наистина се посмях от сърце - имах нужда  newsm51
Безкрайно съм ви благодарна  smile3525

# 481
  • София
  • Мнения: 2 671
Van444e, Violetblue,   bouquet  bouquet  bouquet

При мен са се озовали по грешка едни розови кошнички за бонбони - на кого му липсват?

Белият кувертюр и на мен много ми хареса, кафевият - сигурно ще е ок в тортите.

# 482
  • София
  • Мнения: 2 649
и на мен ми харесаха белия и кафявия кувертюр, личи си, че са адски пресни. Единствено ми се искаше да е по-горчив кафявия, ама ще го изядем и така.
Я кажете, кристалинаа, освен за покриване на плодове, за какво още може да се ползва? Може ли да замени например желатина за парфе?

# 483
  • Мнения: 1 491
При мен са се озовали по грешка едни розови кошнички за бонбони - на кого му липсват?

Руми, няма грешка, това е бонус подарък  Peace

Я кажете, кристалинаа, освен за покриване на плодове, за какво още може да се ползва? Може ли да замени например желатина за парфе?

Петя, желатина едва ли ще го замени, но виж Руми беше замазвала една торта под чаршафа вместо с маслен крем с кристалина и каза, че е станало добре.  Peace Иначе, както не веднъж съм казвала, моят мъж си я маже на филийки и си я яде така  Blush

# 484
  • София
  • Мнения: 2 671
Ооо, много благодаря!!!

Петя, аз ползвах Кристаина за под ММ - става, но не е особено икономично. На днешната торта пробвах друго - замазах дупките между рулата с пудингово-масления крем, който обиконвено ползвам, сложих да охладя и после вместо втори слой крем намазах леко с четката Кристалина - получи се отлично заглаждане, много съм доволна.

# 485
  • Мнения: 1 965
Бебчо заспа и аз отворих кувертюра. Е, много ми е сладък. Бясна съм направо #Cussing out. Вкусен е, но не е това което исках аз. Ама..... едни 500 грама заминаха вече....  на вафли...... Joy
За кристалината, съм замислила един експеримент, но като го направя ще ви докладвам.....
Ако на някой му липсва нещо, въпреки че не би трябвало, да се обажда да го търся. Аз продължавам като куче да се завирам по ъглите и да търся нещо забравено.....  Joy Отивам да правя вафли с бял кувертюр като за кърмачки......
Половинката блок още стои. Като се почудите още малко и ще я излапаме и нея.... След малко ще кача и няколкото снимки.

# 486
  • София
  • Мнения: 2 130
Още нищо не съм опитала, каня се да разфасовам тези маси на по-малки парчетета - около 500гр-ови, че като ми притрябват 200-300 грама, да не вдигам цялото "итонгче" Simple Smile) Тогава и ще опитам:))) Каня се да ги ползвам предимно за покритие и не толкова за кремове, но ще видим...

Всички ли всичко си взеха? хм, ще ми липсва темата:))))
Пак огромно благодаря, Ванче!

# 487
  • Мнения: 1 965
Стига с тия благодарности бе хораааааа....
Другия път няма да се хващам ако не спрете вече.....  hahaha
Ако не ни заключат темата, може да я ползваме по-натам. Но незнам как ще разберем..... поне аз незнам....
Дими, и аз си ги разфасовам. На 200 и 300 грама. Със сатър, направо се дялка на трески.
Ако ви хрумнат идеи за кремчета за вафлите, казвайте......
Между другото, като разтопих този кувертюр и сложих олио на 500 грама шоколад - около 1 кафена чашка олио и като го излях на вафлите..... стана добре. После поизчоплих от втвърденото вече по купичката. Доста е вкусно. А вафличките станаха  СУУУУУПЕР.

# 488
  • Мнения: 484
Ванче,вземи та ни ги покажи тия вафли.Аз не съм правила домашни вафли и ми е интересно. Praynig

# 489
  • София
  • Мнения: 2 649
Ванче, ти с белия ли правиш вафличките?
Аз си нямам кантарче и ги метнах двата блока в един шкаф, нали и без това за сега съм спряла с тортоправенето дори и за домашна употреба. Като ми потрябва ще дялкам на око.
Кристалината още се чудя къде да я прибера. В хладилника много място ще ми заеме  newsm78 Ако я метна на балкона като позастуди?или ще измръзне?

# 490
  • Мнения: 1 965
Правих вафлички с новия кафяв кувертюр! ХРУС Блу и Стаси ги пробваха. Те  да си кажат мнението.   Щях да правя и с белия, но май ще остане за утре. Мисля и да забъркам някакъв бъркоч от Ижел с шоколад и да пробвам и с него.....  Sick
Кристалината..... незнам. Моята е малко и е в хладилника. Засега може  кувертюра на балкона да си държите, само да не падне под нулата.....
Ето ви няколко снимки от днес - от годежа на /а, подайте ми жокер че зациклих/  `Аресаха сЪ младите, нек` сЪ вземат!!!!!  Joy ЕТОООО

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 20:32 от van444eto

# 491
  • Мнения: 1 491
И тук, ще докладвам - Петя, отсипах ти черно. Caroly, на тебе ли ти обещах също? За колко се разбрахме, 50 или 100 мл?

# 492
  • у дома
  • Мнения: 1 581
Правих вафлички с новия кафяв кувертюр! ХРУС Блу и Стаси ги пробваха. Те  да си кажат мнението.

ммммм чудни са  Crazy

аз утре ще си разглеждам нещата на спокойствие, че след два дни липса от софето, други неща са с приоритет  Mr. Green

ама първо да взема и аз да благодарЪ  Mr. Green Hug  bouquet

# 493
  • София
  • Мнения: 2 671
Ммм, чудно изглеждат вафличките!!!

На снимката са Коси /мой/ и Габи /на Петя/, много са ни сладки, нали са си наш'те гарджета Heart Eyes А ако решите да се разконспирирате кой кой е - ще е супер /много съм зле със свързването на лица и имена, само Дими запомних, че доста ни повозиха днес,   bouquet за което/.

Кристалината я държа вече месец на балкона и е ок. На моята пише "съхранение на сухо и хладно" и прецених, че там й е мястото.

# 494
  • София
  • Мнения: 618
Сега взех,че извадих пакетите и оооохооооо си намерих с аз подаръче newsm44 мерсиии. Направих ганаш с бял кувертюр, сега го мятам в хладилника и утре ще докладвам. На вкус и двата кувертюра са ок.

Общи условия

Активация на акаунт