Да пазаруваме заедно.Сладкарски продукти от ИЛЧОВСКИ 94

• 60 297
  • 586
  •   1
Отговори
# 495

От ляво на дясно:
С първите две може и да сбъркам, но да не се сърдят. Множко ми дойде днес
Дени, Мария, Бадемчето, Каничката, Тумбака няма да ви кажа на кой е,  Виолеткатаблу, Дими /с черната чанта/. Зад нея се крие Дестини. На преден план с младоженката - "най-дебелата" от групата - Петя.
Румка, сори че забравих Косето, ама той толкова сърдито ме гледаше днес, че изключих как се казва. За Габи се сетих, а Косето за момент го прекръстих на Яворчо, но се сетих че Дими беше сама а младежа беше с теб. Даже ти се карах че го носиш на ръце.....  hahaha
Мишел ли беше другия папарак? Бързо да дава снимки. Мене и нея ни няма никъде  Whistling.  Кой още липсва? Кароли? Параплалалалалала..... ако не съм ги объркала нещо....... newsm78

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 22:03 от van444eto

# 496
  • София
хопала изхващах те ме,

Ванче, ето те( сори ама дупе се вижда от теб) hahahaи Мишел

# 497
Е, много ти благодарЪ!   smile3516 От мене дупе  newsm78 - ясно! Ама на Мишел тоя корем как го докара на снимката...... Joy Като на Руми.....
Дай още снимки де.....

# 498
Вафличките на Ванчето са суууупер. Е сега ме е яд, че и аз не си поръчах Close

И веднага пробвах мъфините. Станаха супер:http://steisi.multiply.com/photos/album/11/11

# 499
Стаси, не така! Къде  е рецептичката? Crossing Arms

# 500
Папкат ли ви се вафлички???? Направих нова темичка и ви чакам да си я обогатим с рецепти.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339985.msg8947006#msg8947006

# 501
Виждам и как влюбено си обърнала кутията вертикално. Дано вътре плика де е оцелял...........
колкото и да ме е яд за кувертюра, нищо не мога да направя по въпроса. Другия път, ако има друг път, да се надяваме че няма да има такива фалове.....

# 502
Ааааааа, всичко си е очеляло и всичко е прекрасно! Следващият път, като поръчаш, ще си поръчам "Деликат", ако, че е по-скъп! Както казах, вече много съм доволна, че даже и по-доволна, от колото очаквах! Simple Smile

# 503
Да, и аз съм навита за следваща поръчка, ама не веднага  hahaha Нека първо да изядем тази  Laughing  След малко запретвам ръкави да си разфасовам на порции кувертюрите ...

# 504
Аз пък направих грешката да ги прибера в хладилника и сега ми трябва флекс  Confused
violetblue -  Май си възвърнала силите след разфасовката, щом мислиш за следващ път.  hahahaОт моя страна няма проблем..... Дотогава ще проучим нещата с ДЕЛИКАТ-а.....

# 505
  • София
Ванче, ако няма желаещи за останалия бял куветюр, аз го искам.

# 506
  • у дома
След малко запретвам ръкави да си разфасовам на порции кувертюрите ...

как и с какво точно ще действаш  newsm78 че аз още не съм разделила кувертюра на 2, пък какво остава на порции  ooooh! Mr. Green

# 507
Другото синичко...  Laughing  С нож миличка ще дялкам, че нямам такъв сатър какъвто има Ванчето ...  hahaha  Иначе, тя не те ли светна как най-безболезнено и безпроблемно да ги делнеш кувертюрите?

# 508
Че кажете и ние безпросветните да знаем.  Wink

# 509
При всички случаи заложете на стабилен нож. Да не му се гъне острието, че е опасно. Ако имате сатър за месо - най-добре.  Изправяш блока на 90 градуса. Задължително някой да държи. натискаш острието хоризонтално. С една ръка за дръжката с другата върху острието. И люлееш ножа. Не се търка или натиска. Пазете пръстите че се сцепва изведнъж. После от полвинките пак със сатър "стържеш". С търкане като за хляб не става. Ако вече сте го прибрали в хладилниците, вадете да преспи навън. Пазете  пръстите, моля ви се!

Общи условия

Активация на акаунт