Да пазаруваме заедно.Сладкарски продукти от ИЛЧОВСКИ 94

• 60 278
  • 586
  •   1
Отговори
# 75
  • София
щом е по-вкусен и горчив от Свогето, това ме удовлетворява.  Simple Smile

# 76
  • София
Ванче, на 3ти в 18 часа, след работа мога да дойда да ти помогна!!!!
Искаш ли ме?

После ще дописвам поръчката.

# 77
Елспет - Благодаря. ще го доуточним допълнително. Нека видим докъде ще стигнем с количествата. По-натам ще питам: Кой ще си разфасова сам и ще се комплектова с другите за разфасоването. По принцип ще е най-удобно за вас, аз да обърна къщата на цех и да ви разфасовам и надпиша пакетите. Но, ако има доброволци да се комплектоват и саморазфасоват...... едва ли ще съм против..... егати изречението спретнах....  Joy
Не мога да променя поста на 1 стр. така че за сега датата е 3 НОЕМВРИ, освен ако не решим да изтеглим напред.

# 78
  • София
Поръчка:
1. Ковертюр - натурален - 5кг
2. Ковертюр - бял - 5 кг
3. Фарситура - Cristaline - 1 кофичка
4. Бързосъхнеща маса - 1 кофичка (бих я разделила)
5. Бавносъхнеща маса - 1 кофичка (бих я разделила)
6. Боички;
    6.1. черна - 100 мл
    6.2. ягодово червена - 100 мл

Това е!

ПП. Наистина мога в 6 часа да съм в Младост, използвай ме  Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 12:59 от Елспет

# 79
Добре, Елспет! Ще се радвам. Ще се разберем допълнително.
Записах ти поръчката.  Обаче..... БОИЧКАТА - Черно има само 200 мл. - 9.60.

# 80
  • София
Ванче, ти последно ще си поръчваш ли глюкоза, че не я видях в поръчката ти и колко беше разфасовката? Ти видя ли я там, в кофичка ли е, как? Чудя се дали да не се метна на една, че то с толкова кувертюр и глюкозата си върви, път тези бурканчета като не може да ги обребе добре човек и си има доста загуби така надребно...

# 81
  • София
.... БОИЧКАТА - Черно има само 200 мл. - 9.60.

Колко му е тъкмо ще ги закръгля на 90 лв - пише ме. Кой е първенец, а? Нямало да съберем 500 лв  Mr. Green

Ванче, как ще проконтролираме срока на годност? Което ме довежда до втория въпрос, нали кувертюрите и те са с голяма трайност?

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 15:22 от Елспет

# 82
  • София
Ванче голямо благодаря че се заемаш с това и на мъжлето ти Hug защото при мен не би могло да се получи Mr. Green

Бих искала 2,5 кг. бял кувертюр, ако има с кой да го делим.
10 бр. платки-ванилия.
Искаше ми се и черна боя, но 200 мл. ми е много.

За сега мисля да е това.
Благодаря  bouquet

# 83
http://ilchovski94.com/index.php?cPath=22_41&osCsid=1b15ac0f … 15e0504ebff46e4cc
Това е глюкозата. 7 кг. Цена: 1,85/кг без траспортните разходи.
Димитрина, Ако искаш да си делнем една кофа. Лятото нямаха  и затова не си взех. Нещо се бях подвела че е 4.5-5 кг. От Мимито разбрах че е 7. Тя е проверила. И на мен ми писна от бурканчета. Ще делим, колко му е..... На мъжът ми ще му призлее като му обера всички кофички от мазето..... Joy
Елспет - Срока на кувертюра е 6 месеца. От сладкар знам, че добре завит, може  и още месец два да изкара. Особенно при това качество..... Но аз не бих рискувала. Обещали са ми пресен. Вчера не спестих нищо на жената. Казах и за изтеклите срокове, казах и и за хигиената която съм видяла. Предупредила съм че ще връщам стари неща. А продължавам да си мисля да натоваря някоя от мамите да проконтролира товаренето на нашата стока.
destini - пиша ти половинка шишенце черна боя. Може пък някой да се появи и да си поиска остатъка. Ако, не, ще му мислим преди да теглим чертата. Белия кувертюр ти го записах за делба с Мишел.
http://spreadsheets.google.com/pub?key=pvGZBA1zv1X7L54GrHs8CQg
Това ни е отчета до момента. Моля ви вижте си нещата, започват да нарастват и може и да сгреша.
Очаквам потвърждение или отказ от:
1. БЛУ - Какво правим с фарситурата? На теб ли да я пиша или ще я цепим на 3. Кажи как ще я делите, за да разцепя  и парите ако трябва..../като почна да ти пиша на теб, и ме избива на щуротия.... ама явно има защо...другите да не се връзват, моля/
2. Стаси и Румя /почвам ви на БГ, че ми писна да превключвам/ - да ви комбинирам ли кувертюра?
Ако нещо или някой пропускам, да вика силно....
Заявката се актуализира автоматично на 5 минути, така че, гледайте и казвайте да не забравя нещо...
Аз не съм си писала кувертюр все още, защото чакам да видя на финала, дали ще остане за делба или ще се жертвам с цели блокове. Имам си още, така че не ми се рискува много.....
Освен това, ако има навити да делим кафяво, че е само от 500 мл. Ако успеем да го делнем на по 100 - аз съм първа. Сега ще го впиша и ще го оставя висящо

# 84
  • София
destini, ако искаш да си поделим една черна боя?

# 85
  • София
Аз съм съгласна  да си поделим фарситурата.
Искам и 1кг крем Ижел.
И 1/2 натурален кувертюр ако има с кой да си го разделим.

# 86
  • у дома
1. БЛУ - Какво правим с фарситурата? На теб ли да я пиша или ще я цепим на 3. Кажи как ще я делите, за да разцепя  и парите ако трябва..../като почна да ти пиша на теб, и ме избива на щуротия.... ама явно има защо...другите да не се връзват, моля/

а аз си мислех, че сме сериозни хора, хм  Naughty Mr. Green Mr. Green

ето, sillsav е съгласна да делим, предполагам и stasi76 ще потвърди  Whistling пиши и на трите по 2 кг Фарситура КРИСТАЛИНА, пък ако има претенции ще бришеш и пишеш отново  Joy Hug аз нямам нищо против да я разливам в шишета да речем  newsm78 Laughing

повече НИЩО нЕма да искам  Flutter

# 87
Съгласна съм да делим по 2 кг фарситурата. Peace
И за кувертюра съм съгласна да делим с Румия .

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 22:10 от stasi76

# 88
  • София
Ами Ванче, пиши ми 1/2 кофа глюкоза...то ще да е големичко нещо...Бурканчетата са по 400 гр и са около 1.30лв, ако не се лъжа, така че си заслужава...Може да не я делиш предварително в кутии, аз ще потърся една кофичка, така че да не "огребвам" повече от 1 съд...(това в случай, че остане вариантът да идваме до вас и да си взимаме нещата)...Аз ли забравих, или не сме се разбирали как ще се плаща - на Г-н И и съответно как ще събираме парите помежду си...?

# 89
Ванче,ама ти само ме подстрекаваш.....(майтапя се)  Wink Сега искам и аз по 100 гр кафяво и черно.Айде с теб ще си делим от кафявото,а с кого да си разделя черното.Има ли желаещи?
Ванче,ако ми включиш и боичките към мъфините обещам да ти се реванширам   bouquet
Ти питаше за големината.Ами аз досега съм ползвала само едни алуминиеви формички,но мисля,че по-големите са по-добрия вариант,в тях можеш да сложиш и малко и много  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт