Да пазаруваме заедно.Сладкарски продукти от ИЛЧОВСКИ 94

• 60 302
  • 586
  •   1
Отговори
# 90
Такаааааааа
Вижте си моля ви нещата до момента, докато отговоря на Иринка и впиша някои неща. Ще проверя и сметките че нещо ....  Shocked
http://spreadsheets.google.com/pub?key=pvGZBA1zv1X7L54GrHs8CQg

# 91
Уж, смятах..... смятах...... ама  незнам какво съм сметнала.
Искам да ви кажа, че каквито сме шампиони, още утре можем да си дадем заявката. Нищо не казвате за дата, бе хора.... Няколко пъти ви питах....
6 ОКТОВРИ;
20 ОКТОМВРИ
3 НОЕМВРИ

Хайде да го решим вече.
По въпроса с парите.....
Утре пак ще звъня... Да попитам как ще им платим. Предполагам че преди да се върне Г-на, няма да имаме окончателна сметка за транспорта. Не сме обсъждали плащането. Ще го уточня.
Относно мене.....
Ще ми е трудно да извадя 500 и кусур лв и да ги метна наведнъж. Предлагам сметка по карта. Който предпочита пощата, може и на адрес. Но нека да говоря утре пак с хората и да ги чуя те какво ще кажат. Дайте и предложения къде предпочитаме да се срещнем. С кола съм, и мога да дойда до някаква точка на София, но ще ми е трудно да си взема отпуска и да обиколя всички..... може пък така да направя..... да погостувам на всяка по 2-3 дни...... Wink На който му е удобно и по-лесно да дойде до в къщи. Не предлагам местоработата, защото тя ми е на 500 м. от нас....
И само да ви кажа: Преди малко мъжът ми доволно потри ръце, че тук ще има женско сборище и каза да ви предам, че на вратата ще ви иска куверт." Цитирам: НЕЩО С МНОГО ЗАХАР, И С МНОГО МАСЛО. БЕЗ САЛАТИ /превод-плодове/ и без гюдерии /превод - чаршафи/, че ще връщам." - край на цитата.... Joy Това е шега. Той сам се предложи да се направи на Сандокан с двата ножа и да помага да разфасова. А и Елспет се предложи.... Чакам предложенията ви за среща.

# 92
AXAXXAAXAX чета тука и се заливам от смях.Какво да ви кажа...знам я тая борсичка. Въобще не е така както си мислите за "г-н И."
Сега обяснявам няма да повтарям та ка че слушайте внимателската Simple Smile Въпросният г-н И. започна наскоро да произвежда локум и даже няма назначени още хора за тази цел,съответно при по голяма заявка той щте се осере!Така... Блатовете които той получава от проиводител се бавят непрекъснато....г-н И. наскоро каза че пуска и блатове,но незнайно защо се получи забавяне на производството и сладкарите в цяла Варна останаха без блатове и си почиваха 2 дена с което загубите им бяха значителни покрай тези дъждовни дни (а знаете колкото по студено толкоз по вървят сладките ). Така че не се чудете защо ако си поръчате не ви идва стоката...
Складовете му са пълна мизерия,ама ПЪЛНА."Мишки покрай мене църкат,като ме видят незнам къде си бъркат ..." хахахх Единия склад до борсата,другия зад борсата, третия на 100 метра от борсата(а те кви складове--гаражи).има един счупен микробус-в него пък като няма място в складчетата си държи разни стоки там.ЛуДа РаБоТа ви казвам.И тези "мацки" както казва Данчето са сестра му и бълдъза му.А пък този дето са води "Мениджър продажби"е жена му. А шофюра на камиона е зет му!
Така че въобще не са заблуждаваите че г-н И. е голямата работа.Той е един болен от нерви човек който съсипва от работа и неприятности родата си.
Аз затова спрях да пазарувам от него.На пръв поглед е горин, но иначе като го опознае малко човек разбира истината-неприятен и алчен човек.
Казвам истината нямам нищо към никой.

# 93
Неорганизиран и безпоряден
ако смятате че може да бачкате с такъв модел Успех

# 94
  • у дома
van444eto, май 6 октомври е добре   Thinking докато не съм на работа, денем съм свободна до към 16.00-16.30 след това трябва да ходя да си взимам диването (стига да няма извъндредни ситуации, разбира се)  Whistling

няма проблем да ти преведа парички по сметка  Peace Mr. Green

# 95
  • София
Van444eto, ПОтвърждавам моята поръчка е наред. Бих искала да разделя черната боичка с Irinka 28 - гледам няма си другарче, пък и на мен ми е много.

...Въобще не е така както си мислите за "г-н И."
А ние как я мислим?

За датата продължавам да искам да поръчваме на 3 ноември. Имаме да събираме пари! Това винаги отнема време.

# 96
  • София
van444e,   bouquet че ме включи в поръчката.

Ако има поръчка за кафяво - ще взема 100 мл.

И аз мисля, че най-близката дата е най-добре. Ти в коя част на София си?

# 97
BAROVECA - Благодаря ти за включването. Много от нещата които каза, ги знам. Момичетата са предупредени също за хаоса и безпорядъка в склада. Аз бях там лятото и потвърждавам половината неща. Другата половина, не съм видяла  или чула.
Въпреки всичко, аз съм поела този ангажимент и ще направя всичко възможно и всичко което зависи от мен, за да изпълня поръчката. Ако толкова пък се провалим с Г-н И. ще намеря начин да докарам стоката до София, без значение какво ще ми коства.Благодаря ти още веднъж. Дано този път не се окажеш прав и всичко да е наред. А дали ще има друг път..... ще видим....

Ако оставим за 6ти, трябва едва ли не на секундата да дадем поръчката /те искаха 7-10/ дни по-рано за да има време да я сготвят.
Имам съмнение че ще стане малко пришпорено за 6ти, и Г-на от горния пост може да се окаже прав /няма причини да се съмнявам/. И на мен ми се иска 6ти,  но вие преценете.
След малко ще добавя новите боички....

# 98
Пак съм аз.
Говорих с жената. Най-вероятно ще плащаме на ръка, при доставката. Щом изготвим поръчката, обаждам се да дам заявката, тя ще ми я върне с надчислен транспорт. Аз поправям всички цени в нашата таблица и ви я показвам.
Ако поръчката е за 6ти, малко рискуваме, защото Г-на ще се върне на 3ти. И ме е страх да не ни врътне нещо. Поръчката ще е дадена, а жената ТВЪРДИ че не знае как ще стане с транспортните разходи. Малко ме е шубе така. Да не ни натоварят след свършен факт.....
Внасям малка корекция в боичките. Не е фатална
Средната опаковка е 300 мл, а не 200. Цената си е тази. 9.60. дотук имаме само черни. Значи, тези които са поръчали ще получат по 150 мл а не по 100.
Другото, то касае нас  които ще делим кафявото от голямата опаковка. Тя е 450 мл а не 500. Лятото е била бонусна опаковка /450+50 бонус/. Цената си е същата. 14.40. Засега идеално си делим 1 опаковка. ще се опитам да намеря шишенца. Ако не успея, ще купя от аптеката кутийки за стерилна урина /ако има от 100 мл/ и ще ви ги пиша към сметките. Те са около 30-40 ст. По същия начин мога да ви разделя и черните бои, защото ако се видим някъде по центъра, ще трябва да се мажете на открито.  Съгласни ли сте.
Трето, последно за сега. Уточнявам извън София.
Блу поема Теди.
Потвърдиха ми за отделен пакет за Враца, но винаги си имам едно на ум. Ако не стане, аз поемам Иринка. Отделно поемам Дракончето.
Рапорт даден.

# 99
  • София
аз предлагам да е за 20-ти, особено щом искат и парите на ръка, трябва да се съберем и да ти дадем парите. Щяхме да помолим някоя от варненските мами да ги контролира на място, което също си е ангажимент.

# 100
  • у дома
да, 20-ти е по-разумният вариант и според мен  Peace

също така мисля, че най-лесно и най-бързо ще стане, ако ни пратиш на лични сметка и име и след доуточняване на сумите, веднага да ти пуснем паричките Peace това е за van44eto  Mr. Green

# 101
Здравейте,момичета току що виждам тази тема,видях сайта на г-н И. както казва Ванчето,видях и поръчките ви.На сайта като отидеш на търгавска мрежа излиза,че има магазин във Враца, е обадих се нямат Thinking.Понеже сега не ми трябва нищо реших да проверя къде е за да знам.А за момичетата които ще си поръчат моделираща маса на Кадемлия едната струваше мисля около 32лв.,а другата около 35лв.преди време си поръчвах от там и беше със срок на годност 6м.А забравих кофата пак е 4,5кг.Това е от мен.

# 102
  • София
За парите - ясно, ще ти ги пратим по сметка! Ти ще ни уведомиш за нея на лични.
За датата - мисля да изюркаме нещата за 6-ти, нека е рано, един превод не е трудоемък, ние не сме 100 човека, така че за 2 седмици дано ги пратим, ще ми се толкова рано, за да могат да "сгазят" срока и да дойде реално поръчката на 20-ти, ако пък ни изненадат приятно и успеят на 6-ти, ние парите ще сме ги събрали и няма да има проблем...Защото ако оставим за по-натам, никой няма да се юрне да праща пари 1 месец предварително и накрая пак всичко ще е в последния момент и само дето рискуваме да дойдат нещата на 3-ти ноември...Да се възползваме от ентусиазма тук и готовността им там, да не изпускаме нещата, иначе и аз мисля, че напрактика сигурно ще отиде към 20-ти доставката...
Ванче, връщам се да допиша едно съображение, сега ми хрумна - абе ти май ще имаш нужда от помощ на деня на доставката - нали се сещаш - един бус с кашони, някаква разписка за стоки, някакви пари под чертата, които при поръчката са уточнени, но дали това в кашоните отговаря на поръчката, дали този с буса иска да седи 1 час и ти да отмяташ...Май трябва да имаш помощници, за да отмятаме дали това, за тези около 500 лв е там и то е това, което сме поръчали...

# 103
  • София
Аз нямам претенций за датата, както се реши. Но наистина тр да знам къде да пратя паричките, Ванче. Аз обаче не мога да кажа от сега, дали ще имам възможност да помогна при доставката. Но с течение на времето ще съм наясно Peace

# 104
Това с товаро-разтоварната дейност ще го оправя някак си. Ако, не намеря кой да помага, ще го накарам да паркира до мойта кола и ще се наслагат нещата вътре, като ЩЕ ГИ ПРОВЕРЯВАМ И ОТМЯТАМ едно по едно. 3 години в склад, дано да са ми от полза.... /при 16 000 автомобилни гуми + една камара дреболии, доставка за 1 ден, 10 блока шоколад и няколко кофички изобщо не могат да ме стреснат./ Изобщо не ме интересува колко ще ги забавя. Като изпратя буса, започвам да качвам нещата в къщи. Малко фитнес, няма да ми навреди. И там, вече ще стане интересно, защото ще се разфасоват нещата. Засега Елспет е изявила желание да помага. Според датата ще видя мъжът ми как е на работа.
Това което липсва от поръчката /евентуално/, ще гоня до дупка да се изпрати при следващ курс.
Затова, много ми се иска да помоля някоя от мамите от Варна да надзирава тръгването на колата от там. Ако някоя се навие, ще получи облекчената  и вече комплектована поръчка. Казала съм на жената в магазина че ще има наш човек при товаренето. Дали ще стане....ще видим.
Ще ви пратя сметката ми на всички, но нека уточним датата и да довършим поръчката и тогава.
Приключим ли поръчката, пращам заявката и чакаме транспортните.

Общи условия

Активация на акаунт