Бързам за в час, че съм първокласник вече аз!

• 23 805
  • 367
  •   1
Отговори
# 300
  • Между гори и планини
Занималнята, която щеше да е в училището, струваше 8 лв, без храната. + още 2-3лв за храна, пак почти толкова.
Другите частни занимални са пак около тази сума, без включен обяд и сл.закуска. За това ми се видя добра цена.
Пък и честно казано, вече ми идва нагорно, а едва започна учебната година... Затова съм готова да дам парите, но да не чувам мрънкане по време писането на домашни, да мога и аз малко да си почина и погледна малкото човече, че то сега кара на самотек - яде, спи и играе само според режима на баткото.

# 301
  • Ланкър, планините Овнерог
Като гледам и аз цените на занималните, 12лв е добре. А за нашата е направо без пари-90лв/мес.+средно за храна 36лв/мес.(в стола)=126лв, отедлно, че е в самото у-ще с преподавател от у-щето, което си е голям плюс, няма да има разминаване в изискванията. На много места е по 15лв/ден без храна, отделно и за взимане от у-ще. При нас Оксиния са почти залепени за у-щето, обаче въпреки това взимат по 2.50лв за взимане. При тях занималня+храна+взимане излиза около 400лв/мес.  ooooh!

# 302
  • На черешата
Ха добър ден и от нас!
Нашата учениюка ту е ентусиазирана,ту не е. ooooh!
Домашните си ги пише в училище,нищо не носи за вкъщи.Ама е все така разесяна и непостоянна. ooooh!
Гледам в тетрадките и само "Браво" и "Отличен" се мъдрят,та значи добре се справя детето. Thinking
Проблрми с децата в класа нямаме,добрички са и се разбират,дано така и да остане.
Още се чудим за спорта-тя иска шах,балет,баскетбол,дизайн и актьорско майсторство...и последния да затвори вратата. Mr. Green
Та още го обмисляме на какво да я запишем,че и финансово ще ни дойде множко,че и английски имаме за плащане. ooooh!

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 15:44 от Фантичка

# 303
Привет и от мен. В петък бяхме рожденници, а и имах много работа  и не успях да се разпиша. Рожденният ден мина страхотно, бяхме подготвили по-нестандартен начин на черпене и Криси каза, че децата цвилили от радост - каквото и да значи това. Важното, че им е било забавно. За писането.....тези ченгели ще ми вземат здравето.

# 304
  • София
Привет и от мен. В петък бяхме рожденници, а и имах много работа  и не успях да се разпиша. Рожденният ден мина страхотно, бяхме подготвили по-нестандартен начин на черпене и Криси каза, че децата цвилили от радост - каквото и да значи това. Важното, че им е било забавно. За писането.....тези ченгели ще ми вземат здравето.

ЧРД на Криси !   bouquet
А какъв беше този нестандартен начин ?

# 305
Благодаря!
За РД - беше по кубински - в предни страници съм писала - от една картонена къща се изсипват изненади/бях ги направила в малки пакетчета- толкова, колкота са децата/. Къщата се отваря и отдолу се изсипва всичко. В пакетите бях сложила лакомства, гумички, кламери с фигурки, и маркери с брокат- дребни нещица.

# 306
И ние плащаме 12 лв за занималня /това с храната на обяд/ - така че такива са цените. Уж пишат домашните, ама сега отворих тетрадката по български за домашно и гледам, че написала само едната страница, а на гърба има още 6 реда да пише ooooh! ядосах се, че госпожите в занималнята не са проверили дали всичко е написано - утре ще говоря с тях. Twisted Evil

# 307
  • София
Нашата занималня е 3лв на ден, + 1,50лв купон за стола (Дияна все още не е ходила).

# 308
а нашата е 3 лева храна- купон+следобедна закуска и 8 лева за занималнята

# 309
  • София
При нас има и неплатена занимална тя е до 16ч., от 16 до 18 е 2лв. Купона за стола е 1.50лв.
Днес за сефте беше на занимална и естествено не всичко беше написано, дописва вкъщи. В стола било лудница и успял да се добере само до супа и грозде. Като за първи ден, добре ...  Wink

# 310
Като ви чета какви пари плащате за занималня...., че и на всичкото отгоре даже непрегледали дали детето си е написало домашните. ooooh! Голям късмет имаме в нашето у-ще, хем занималнята си е държавна, хем самоподготовката си им я води класната. Винаги питам дали си е написала домашните, проверявам и на място какво, що.

За душенето, заключването..........., са от възможно най-неприятните моменти, това не са буйни деца, а агресивни! Има разлика! Аз лично, ако имам проблем действам по схемата, разговор с родителите, после с учителя, и ако няма резултат, с директора. На подобни проблеми трябва да се търси решение веднага, в никакъв случаи да не се мълчи, това са много сериозни и неприятни неща, особено за потърпевшото дете. Случвало ми се е дори, на възможно най-любезното и внимателно изнасяне на проблема, родителка да се опита да ми се озъби, отрича и прочие, но в краен резултат проблемите престават. Т.е. разговор вкъщи е имало. Слава богу в у-щето засега нямаме подобни проблеми, много е неприятно, но ако се налага и трябва, може дори и родителска среща да се свика за да се обсъди подобен проблем. Все пак става въпрос за децата ни.

# 311
Аз да се оплача в четвъртък баща му купил купони и Крис ги дал на госпожата.Тя обаче ги забутала нейде си  и на детето казала че няма купон.друг кристиян намазал ядене без да е плащало.Баща му се обади итя се заизвинявала #Crazy

# 312
Аз да се оплача в четвъртък баща му купил купони и Крис ги дал на госпожата.Тя обаче ги забутала нейде си  и на детето казала че няма купон.друг кристиян намазал ядене без да е плащало.Баща му се обади итя се заизвинявала #Crazy

Много ви е отвеяна госпожата! При нас купоните всеки сам си ги държи, на обяд си ги вадят ( дала съм специално портмоне, вътре с 1 лв. и купон ) и сами си ги дават на леличките в стола. Досега не е имало засечки, което не означава че няма да има.

# 313
  • София,
И нашта госпожа иска утре да и занесем всички купони за седмицата newsm78. А днес уж беше на занималня и нещо не си е написал домашните та сега още пише newsm78, държали ги навън да играят, че било хубаво времето Sick, а сега се мъчи милото на лампа да пише тъпите чингели. ТОва така не ми харесва, и май ще се разправям, аз плащам за занималнята да си пише домашните и да учи, а не да играе навън! #Cussing out

# 314

Много ви е отвеяна госпожата! При нас купоните всеки сам си ги държи, на обяд си ги вадят ( дала съм специално портмоне, вътре с 1 лв. и купон ) и сами си ги дават на леличките в стола. Досега не е имало засечки, което не означава че няма да има.
Ми то да ти кажа е един купон на които пише началната дата на седмицата и крайната.От сега нататък ше си пази купона той или ще давам по 2 лева

Общи условия

Активация на акаунт