Колко пари ви излиза битовият алкохолизъм?

• 6 552
  • 48
  •   1
Отговори
Интересно ми е колко пари ви излиза пиенето вкъщи.

Имам ново гадже и всеки път, като се видим, се налага да ходим в магазина и да купуваме уиски. На мен не ми е удобно той да плаща всичкото пиене и затова му давам половината пари. Аз не съм свикнала да давам по 20 лева за бутилка уиски толкова често. Пък и отделно бадемите. В моето семейство сме свикнали да пием пърцуца и червено вино и за мен не е нормално да се дават толкова пари за пиене. И всеки път, когато се видим с гаджето ми, което живее напълно самостоятелно в апартамента на родителите си при тях, ми се оплаква, че в хладилника му няма никакъв алкохол и трябва да отидем да купим. Не че му броя глътките, но според мен битовият му алкохолизъм ми идва прекалено скъпо.

п.п. Ето, не става анонимно  Joy

# 1
Хаха. Имаме си Пържолко, сега и с Уискчо се сдобихме.

На нас ни излиза около $5000 на месец. Купуваме по два кашона вино от т.нар. винтидж, които са по-специални вина. Един с бяло, един с червено. През лятото добавяме и трети с розе. Дори си имаме специален хладилник за вино, с две камери, поддържащи различни температури. Да качвам ли снимки? Wink

Шампанското за закуска в неделя е само 4 бутилки на месец. Естествено, не може без сингъл молт шотландско уиски, но понеже сме все пак в Северна Америка, купуваме и по някой бърбан, за да има разнообразие. Държим си и по няколко бутилки водка (различни марки), както и ракийка, да има.

Аз си пийвам ликьорчета следбяд с кафето. Моят мъж удря по 3-4 бири преди сън.

Пропуснах ли нещо? Казвай бързо, да се поправям.

# 2
  • София
Идеално,че ще се нацвъкат още повече хахавци с тъпите си теми.Иначе по въпроса преди доста предният ми мъж пийваше по едно шише и аз едно соленооо.

# 3
Честно, вобще не мога да те разбера. Не разбирам, какъв ти е проблемът??
  Ето, ние вкъщи с мъжа ми, двамата обичаме да си попийваме. Хладилникът ми е претъпкан догоре с водка,джин, уииски, ракия, шампанско и няколко каси бира съм сложила в килера, че няма място за тях. Дори и чашите за бялото вино си държим в хладилника. Значи, след малко ще пусна снимка на моя хладилник,ще видиш, колко качествено се напиваме.
  Също така не ми става ясно, кое точно те притеснява? Какво означава скъпо?? Преди време от нас работеше само мъжът ми, но парите за пиене все не стигаха, ами наложи се и аз да тръгна на работа за да има за повече пиячка. Когато парите не стигат, работете повече, лесно е! Ето, ние се наливаме всяка вечер до забрава, черните ни дробове са станали вече на нищо, но ние си поемаме риска,който обича да пие ще ме разбере!  Peace

# 4
Знам, знам, че съм стисната и прекалено дребнава, но сърцето ми се къса, че давам толкова пари за пиячка. Ще се опитам все пак да работя повече, за да мога да плащам пиенето на милото.

Скъпо ми се струва, защото, както казах, в моето семейство сме свикнали да употребяваме домашно произведени питиета, като 70-градусова гроздова, която излиза около 3 лева литъра. Идва ми прекалено това с 20-30 лева за бутилка уиски. Имам чувството, че се опитва да се представи пред мен за много заможен и затова настоява за купен алкохол.

# 5
  Явно сте някакви лузъри, щом не изкарвате по 5000 на човек и парите не ви стигат. Сори, но според мен ви мързи Peace

# 6
  Явно сте някакви лузъри, щом не изкарвате по 5000 на човек и парите не ви стигат. Сори, но според мен ви мързи Peace

5000 на човек е малко! Толкова им трябват само за да си покрият текущите нужди. Не лузери, ами големи лузери. И той с тяхните живее още! УжасТ!

# 7
  • Варна
Туй някоя нова пързалка ли е?

# 8
Ами аз го приех като сатира на пържолчо! Много съвпадат нещата.

Внимавайте със сатирата. Париж..... Ужас.

# 9
Честно много се надявах на някоя нова темичка, този филм вече го гледахме.
Кукумицинка да не забравиш да кажеш, че не се разбирате добре с милото, но по празниците сте у тях.
Ще има баница с късмети. Joy

# 10
Ох, наистина ме мързи и съм лузър. Вместо да работя и да изкарам някой лев за пиене, си губя времето в бг-мама. Но се чудя имам ли някакво бъдеще с този човек? Не стига, че пие скъпи питиета, но иска и скъпи мезета. Донесох си едно каче със шарена сланинка с червен пипер от село, за да имаме мезе и да не купуваме. Вдигна ми скандал, че съм искала да се оженя за него и го тъпча нарочно със сланина, за да му задръстя артериите с лош холестерол и да остана млада вдовица, която ще наследи апартамента на родителите му.

# 11
Забрави да кажеш, че той е на 36, а ти си на 27. Naughty

# 12
Забрави да кажеш, че той е на 36, а ти си на 27. Naughty

Щях да кажа, но нали няма опция за анонимност  Joy

# 13
Така и така не ти знаем възрастта, считай се за анонимна в това отношение. Wink

# 14
  • София
Кажи, кажи, в тенджерата с коледно греяно вино, имаше ли кофти късмети?! hahaha

По темата, не сме битови алкохолици, външни такива сме - ей ти драма! Щото бутилка добро в магазина 40-80лв, ама в заведение по 400 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт