Колко пари ви излиза битовият алкохолизъм?

• 6 567
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
И двете с проекто-свекървата ти не се усещате, на къде вървят нещата. Проекто-свекървата, като майка на 36 г. ергенин е вече в критическата, пада и се късметчето бебе на нея ... хммм познайте от  къде ще и дойде това бебе освен от синчето и проекто-снахичката, няма от къде май. Пак тя е спечелила, а ти хем не си сръбнала винце, хем си прецакана.
Късно е за съвети, но просто е трябвало да бръкнеш до лакът в каната с вино и да измъкнеш късметите за проверка преди сервирането - при положение, че риска е еднакав, ако се падне бебе на теб, гаджето или майка му. Виж, ако се беше паднало на проекто-свекъра, можеше просто риска да е за някоя млада комшийка.

# 31
Само да не почне след ден ,два да сънува жаби и гущери,че това вече е сигурен знак ,че е бременна и мечтата на свекървата ще се сбъдне Simple Smile

# 32
БоШке, чак в края на втора страница загрях, че се майтапите!  Crazy  Joy

# 33
Е ,стига . Толкова ли няма какво друго да правите ,че с това решихте да се позабавлявате? Не е въобще уместно .В темите на момичето достатъчно се подигравахте и разпитвахте. Наистина е доста грозно от страни. Надявам се когато вие се престрашите и споделите някога нещо ,никой да не си позволи да си прави гаргара с чувствата ви и с написаното от вас.. Stop
Напълно съм съгласна.

# 34
  Безплатно ми излиза. На мъжа ми непрекъснато му се отблагодаряват с бутилки алкохол, понякога и с някоя кутия бонбони, за мезе.
  В къщи не оставаме без вино, уиски и домашна ракия.

Пп. В първия момент  не разбрах, че темата е  заради,  нали знаете какво. Не е хубаво така.

# 35
  • София
Според мен проблемът ви е другаде..
Опитай да поговориш с него, кажи му: "Котенце, защо всяка вечер уиски, не искаш ли днес една бозичка, чудесно ще се върже с бутер-баничките, които съм изпекла, сложих и късметченца, за да е по-забавно!"
Виж дали няма тежка психологическа травма в миналото и дали прадядо му също е пиел, може да е нещо генетично.
В крайна сметка винаги можеш да се хванеш на трета работа, че да вдигнеш малко стандарта, аз откак го направих, пия само БИО.

# 36
Няма значение на другите, колко им излизало, мисли си за твоя случай и начини за решаването му.

# 37
Кукумицинке, да не пропуснеш да кажеш на уискчо "Котенце". И да започнеш работа, човекът има нужда от Виски!

# 38
После настана обрат. Проекто-свекървата настървена от дългите пости, хванала в ръка сочна пържола, в другата парче мазна баница и непреценила възможностите на черният си дроб от сладкото греяно вино, подхвана проекто-снахата право куме та в очИ: "Ще раждаш ли деца?!" "Разбира се!", отвърна снахата. " Така искам да родя от бате Николайчо, на мамини кръщелник!" / следва просторно обяснение за най-ранното им познанство и няколко разказа за пиянски интимно -неслучили се неща/
Задавянето на проекто-свекървата се зачислява на преяждането /след дългите пости/ и многото черен пипер в греяното вино.

Слава Богу, проекто-свекървата се възстанови от задавянето, след като проекто-свекъра я подложи на метода на Хаймлих, но се почувствах длъжна да я уведомя за чувствата си към бате Николайчо, защото той може би е голямата ми любов.
Накратко, историята е следната:
С Николайчо бяхме колеги в работата. Лека-полека се сближихме, след като той започна да се оплаква как е малтретиран и тормозен от жена си. Тя не го разбира изобщо, дори не правят секс, откакто с Николайчо сме заедно - вече близо 3 години. Преди година на Николайчо му се роди дете и това е единственият път, когато е правил секс с жена си, откакто с него сме влюбени. За съжаление жената на Николайчо е много ревнива и прати четири свои приятелки пред наследствения ми апартамент, в който консумирахме любовта си, за да ме оскубят. Затова сега седя и страдам, четейки в бг-мама за маски за коса с тривитаминол и се налага да консумираме любовта си по хотели и на задната седалка на колата. Но токй изключително много ме обича, затова реших да му предложа брак. не беше 29 февруари, но според Айнщайн всичко е относително, затова не чаках високосна година, за да направя предложението си. Купих много хубав пръстен, струваше ми повече от една заплата. Поканих го да се видим, като му казах, че съм дезинфекцирала задната седалка на служебната кола и съм му приготвила изненада. Николайчо дойде, тръпнещ от нетърпение да види изненадата си. Валеше проливен дъжд. Паднах на колене, за му предложа и тъкмо да се извъртя, за да извадя пръстена и ме хвана лумбагото заради влажното време. Дори не можах да се изправя, стоях си коленичила в калта. добре, че ми беше меко на коленете заради калта и листата. Той явно не разбра какви са ми намеренията ми, защото си разкопча колана на дънките... 15 минути по-късно успях да се изправя и му връчих пръстена. Николайчо много се разстрои, явно не осъзнаваше реалността на ситуацията, защото си закопча дънките и избяга разреван заедно с годежния пръстен. Явно, за да премисли още веднъж ситуацията и да ми даде по-късно положителния си отговор. Наистина беше много романтично.

# 39
 smile3501 smile3501 smile3501
Браво, много яко си ги комбинирала всичките мъдри теми в едно.
Страхотен майстор на пародията си.

# 40
Последните смешки от форума в сбит вид.
Големи майтапчийки има тук newsm10

# 41
Туй някоя нова пързалка ли е?
Ми сигурно,щом смята,че
70-градусова гроздова, която излиза около 3 лева литъра.

# 42
# 43
  • София
Кукумицинке, минаха няколко часа и явно Николайчо не се е свързал с теб с положителен отговор. Сигурна съм, че е при майка си, а не при жена си в този тройнокритичен момент. И това е лошото, защото тази майка, която иска да раждаш и ти погажда номера с късметчета, не сложи един натурален акт на масата нали (забележи натурален, не нотариален, както ниобръзованите гу пишът). Да си те посрещне с един апартамент, както правят истинските свекърви. А тя, не, дете да й раждаш, че и белтъци ти мятала пред сурвакарите.

Едно ще ти кажа, първо трябва да го разведеш този Николайчо и после и ти се разведи с него (щото не се съвнявам, че шъ съ вземете въпреки, че майката и жената явно пречат). Ако искаш подробности, пиши ми на лични, хобиту мий аструлогия, нумерология и фъргам на боб.

За пиенето съм се примирила. Мъжът ми не желае да ми купува и се налага сама и да го избирам и да го плащам. После и той пие, ама добър ми е, малко пий, повечето си е за мен, кавалер. Колко струва не мога да ти кажа, че съм скарана и с цифрите, и с числата, и с цените, а и трудно помня такива неща. Но много ме бива да помня номера на червила, брой реснички на любимата ми спирала  Heart Eyes (лилавка със зеленко), колко обувки има колежката, съседа кога ми намигна миналата година и т.н.

# 44
Кукумицинка  Joy Joy Joy -уникална си, ама превъзходно уникална   bouquet  bouquet  bouquet... Предлагам плахо продължение:
Николайчо  се върна отново,  с прискърбие ми призна ( като леко се пазеше да не го бия, но то си е нормално за милия), че вече  е продал пръстена, всъщност не той го е продал, а жена му...после замълча сдухано и  заеквайки каза - ми и жена  ми не беше, аз дори не съм женен...после почна и да хълца... аз се притесних да не се инфарктиризира и  взех да го успокоявам - ма няма нищо  пръстенът си е твой,който и да го е продал поне дано ти е купил пиЙене . Той обаче заекващо хълцайки изхлипа - ще ти призная ,всичко ще ти призная - за всичко е виновна МАМА,дори съм се подготвил дано ме разбереш с тази песен на Андреа Бучели и в този момент пусна Бохемска рапсодия.  Харесвах Кубрат Пулев , но Андреа ми беше антипатична, въпреки това знаех на изуст песните й, та му казах - пак ме лъжеш това не е Андреа...той се разхълца още по -драматично и ми каза - Знам, просто не искам да ме възприемаш като Драма Куин  ...Е те тогава усетих,  че страшно много го обичам и не ми пука колко кифли ще ме скубят, екстеншъни си има за всичко - любовта е важна. Тогава и правихме истински секс - анален (нали така се правят бебетата)....за всеки случай и орален  му направих, за по-сигурно - много исках бебче от него. Сигурно съм бременна вече, защото ме сърби едната вежда.  Обмислям да родя със секция,въпреки,че си харесах трикрилен гардероб ,все пак   разбрах, че от секцията не се разваля фигурата, а това е  много важно . както и да е - много съм щастлива! Пожелайте ми успех, мили  мами-пандишпанчета.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 22:05 от ЗАНДАЛИ

Общи условия

Активация на акаунт