Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 652
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
                                       Честит празник, Диди!
Много здраве, късмет и незабравими-щастливи мигове с любимите ти хора!

Ние пък ще се приспиваме! Tired Обикновено Дани мен приспива Embarassed
Арлина Хубаво е, че сестричката ти си е вкъщи! Дано се възстанови бързо! Peace
Пиги Хубави новини и около мъжа ти! Да го поздравиш от нас! Hug
Еее, много кофти с хубавата ви къща! Трябваше ли собственоръчно да си счупите прозорците, за да ви ги сменят?! Crossing Arms
Иси Имаш много добро дете! Знам колко ти е болно, радвай се, че ти споделя! Прегръдки! Hug

Леле, тоя малкият ще разруши къщата! Ставам! Close

# 136
До сега се забавлявах с този сайт.Малка гавра с милото и моята особа.Хехе,стават чудни снимки. Mr. Green

http://www.yearbookyourself.com/

# 137
  • Варна

Честит рожден ден Диди !     

Букет от нежни пожелания
дарявам ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желая ти от все сърце. 

По-късно пак ще пиша. Peace

# 138
Диди, ЧРД. Желая ти много здраве, щастие, късмет. Бъди обичана и обичаща майка и съпруга!
Весел празник!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
  • София
Ехооо,здравейте милички.От два дни ви чета и аха да попиша и някой се размрънкал за нещо.
Ама сега да започна от начало.Значи имаме си вече бебче,благодаря ви за поздравите и пожеланията.На 17.09 в 9.25ч след плануваното ми секцио се появи Георги с размери 3100 и 50 см.Да ви кажа само две години са минали откакто Люси беше бебе,но направо се изумих колко е малко това човече.Изписаха ни на петия ден и се прибрахме при тати и бати.Люската доста ревнуваше първите дни,въпреки че бебко/както той го нарича/ му е доста интересен от самото начало и все ходи да го целува.Сега се поуспокоиха нещата,но все още си иска внимание детето и ще видим как ще се оправяме като останем сами.Сега майка ми е тук да помага,а преди това свекърва ми  беше.
Друго какво да ви кажа?Не успях да прочета какво сте писали,само последната страничка прегледах,ама ще наваксам,че ми липсвате.
Сега ще се стягаме да поизлезем,че да използваме последните слънчеви лъчи.
Щях да забравя.Поздрави на Диди за рождения ден.Всичко най-хубаво ти пожелавам,макар и със закъснение.

# 140
Ама каква съм патка, вчера се отнесох и забравих да честитя на Криската... ooooh!

Крис
, честит ви малък Георги!
Да е много здрав, яшен, послушен и поспалив!

Разкажи повече за вас. Как минават нощите, кърмите ли се? Hug

# 141
  • Варна
Крис честит ти син Георги! Много здраве,късмет и щастливо детство!  ylinfant
Сузи щеше да пишеш как сте!
Ели и аз да попитам как е школото  Laughing?
Тошко пък е сбъркал къщата с таверна - де що види чаша, чиния хваща и я блъска в земята ooooh! В чудо се виждам да го дебна, но той е толкова бърз! Друга любима беля му е да драска по стените, диваните ....... За няколко часа вечер в къщи успява да навкса заради цялото послушание в яслата през деня.
Пиги аз не веднъж съм казала, че ако имаме баби на разположение за нищо на света не бих го пуснала Тошко на ясла, но уви...... И сега въпреки, че е спокоен и отива с желание и яслата е частна пак не съм спокойна. Има неща които не ми харесват, а ма от мен да мине.

# 142
Крис Честит ви малък бебок! Люси ходи ли на ясла иначе,че ако няма баби-незнам как ще се оправяш  Thinking
Какво папка бебо?

Ели,друго си е като напазарува човек,нали  Joy Joy

# 143
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета Hug

ЧРД Диди,да си жива и здрава,много здраве и щастие,двамата ти мъже да те слушат, обичат и радват още дълги години!!!

Нанче и на мене ми домъчня за вас ама с това бързане до гуша ми дойде,ще ми се малко по-спокойно да го даваме,а все не става,излизат нови и нови простотии Sad  За книжките НП,като имам време даже ще снимам рафтчето да го покажа,ама айде по нататък да пристигне и другия. За конеца ,аз съм си вадила конец от оперирания крак,при това и след двете операции,вадя конеца,йодасепт или спирт и пръскам Бивацин,може от българския Топоцин-пудра PeaceМисля,че по-скоро,конеца се къса,не че не е изваден като хората.

Ели,вЕрно голям пазар,а аз си мисля,че аз много пазарувам Joy,да са ти честити новите дрешки,със здраве да си ги носиш Hug

Арлина,вижте дали уплътненията не са се разместили,при нас на един от прозорците бяха сложени не както трябва и сега гумата се е изкривила,а под прозореца духа.Иначе ако няма первази отвън може да тече колкото и добре да е измазано.

Изчезвам,работата ме зове,после пак ако има време Wink

# 144
  • Варна
Здравейте мацки.

Крис,да ти е живо и здраво момченцето. Hug

Анет,обещах да пиша,но нещо ни се прецака единия компютър затова се включвам чак сега.
От три дни Жорко ходи на ясла.Много е смешен като влиза,оглежда се като гърмян заек.За сега ходи с желание,но все още свиква.Вчера не искал да пишка в гърнето и се стискал милия 2 часа,като отидох да го взема тъкмо се беше напишкал.Но днес вече се е отпуснал ,даже го чаках на обед да си изяде десерта.Като го взех най-старателно си събу пантофките и ги сложи в шкафчето .А в къщи ми помага да прибираме прането и си сгъва сам дрехите.Която го вземе няма да съжалява,ако продължава в същия дух. PartyОт утре ще ходим за закуската.Трябва да се адаптира бързо ,защото от другия месец се връщам на работа.

Нани,погали тумбачето.
Арлина,мисля си че проблема на Зоя е психологически.По-скоро я е страх да не я боли като ака и затова  се запича така.Опитвала ли си да и даваш сутрин на гладно сок от круша.Стискам палци на сестричката ти да се оправи по-бързо за да може да се гушкат двечките със Соня.
Ели хайде разказвай как е ученическия живот.
Ох много разхвърлят мойте .Непрекъснато пренасят играчки от една в друга стая.Добре ,че стаите са само две ,че ако бяха повече и там щеше да е същото.Срам ме е като дойде някой.А като тръгна на работа неща и да си представям какво чудо ще е. WhistlingАма здраве да е .На който не му харесва да не идва в къщи. Wink

Хайде,че много дълго стана да не ви досади. Hug
Бета къде изчезна пак newsm78

# 145
Галин е с ужасен конюктивит  Shocked И двете му очи са червени и подути,страшна работа.Дано хомеопатичните скоро да се справят с проблема,че все сме имали конюктивити,ама с лайка се справяме.Така никога не е бил отекал.И като се събуди не може да си отвори очите горкото.  Tired

Жоржи,Бета,Синеочка, къде сте? Хайде на отчет ..

# 146
  • През девет земи в десета
Леле Рени това звучи доста страшно,вземете поне секрет за посявка ако се наложат антибиотични капки да знаеш от кои ще има най-голяма полза.Дано се оправи Галко с хомеопатия,но ако не ,взимай мерки да не се запушат слъзните канали.

Сузи,няма страшно и при нас играчките са из цялата къща,нали са за това,а не да седят в коша,изобщо не ги прибирам,Цвето отвреме навреме се сеща и си ги събира.

# 147
  • София
Благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден-много мило ми стана-благодаря ви! Hug Hug Hug
Крис79-Честито бебче и от мен!Да ви е жив и здрав малкия сладур Георги,да си го гледкате с много любов!  bouquet
Арлина-дано сестра ти се възстанови по-бързо ,та да си гушка бебка.Ама и аз не разбрах защо са разделени.Наскоро гледах документален филм за напълно парализирана жена,която решава да роди бебе и след това таткото го гледа,но тя присъстваше навсякъде.Връзката мама-бебе е най-силна!Нека роднините ти не лишават сестра ти от тези мигове!Може да си мислят,че я щадят,но според мен и отнемат много повече.Може и да греша.
Пиги-малката все по-хубава става-пу! Heart Eyes
Рени-много си хубава,косата ти много е порастнала!
Чета ви и много се забавлявам с историите за малките! Grinning

# 148
  • София
Ето ме, бързам да се отчета, след като така ме привиквате  Wink.

Първо да поздравя Дидито по случай рождения ден макар и на патерица, да си жива и здрава и много щастие в семейството!

Честито бебче на Крис, да е живо и здраво, а на теб пожелавам повечко енергия да се справяш с двамата сладури!

Ние сме добре, гледам да използвам хубавото време и ходим по 3-4 часа навън. А и ако не излезем за по-дълго време, Яна не се уморява достатъчно и напоследък се случва да прескочи следобедния сън. Онзи ден например е станала в 9 часа и си легна в 22.30. Даже ни използва спалнята за батут и вечерта скача почти един час, без да спре  Shocked.

Какво да ви разкажа за нас, всеки ден казва по някоя смешка или нещо интересно и ме е яд, че не намирам време да си ги записвам.
Онзи ден ме изврънка да й купя един платнен Гуфи (това е едно грозно куче от филмчетата на Дисни, което тя харесва не знам по каква причина, май защото четохме комикси с него). Баща й я пита 'Откъде го купихте?', а тя 'От магазина за Гуфита'  Laughing. Викам му ' Че откъде другаде?'  hahaha.
В петък пък ни дигнаха колата пред Южния парк, бях спряла на кофти място и ходихме да си поиграе. Като не си я намерихме, Яна много се разстрои и само викаше 'къде е колатааа'. Един таксиджия ме ориентира откъде да си я вземем и ни закара там. Заставаме на гишето, а Яна вика 'Добъ ден, имате ли кола?'  Joy. Имаха , дадоха си ни я срещу 31 лв и акт, който общината щяла да определи колко ще е #Cussing out.
В събота мъжът ми ходи да бере ябълки на Кюстендил, а ние ходихме на куклен театър, на пица и въобще си угаждахме. Пак гледахме Трите прасенца и пак много й хареса, оттогава доста често се обявява за третото прасенце (освен ако не е малкия глупчо Сили или Мини Маус, де  hahaha)

Сузи, така го препоръча Жорко колко е подреден, че направо заставаме на опашката с Яна  Wink.

Анет, много смешно ми стана с тая таверна, ама сигурно на теб не ти е  Simple Smile. Четох в Нашите деца, че повечето дечица реагират с някакъв бунт след прибиране от ясла, независимо дали ходи с желание или с рев. Съветите бяха от рода да се удължава прибирането с повече тичане по пътя. Или пък да го караш да ти разказва какво е правил в яслата и ти да му разказваш. Идеята е да се настрои по-плавно от едната обстановка към другата, защото всъщност адаптацията от едното място към другото ги изнервя.
Яна пък ми казва, че Мама е добичка (добричка)  Heart Eyes.

Арлина, опита ли със сушени плодове? Знам, че сушени каисии и сливи действат разхлабително - ако желае Зоя да ги яде, пробвай. Може да опиташ да й даваш и водата, в която са варени (ошав).

Ренито, дано се оправи Галко бързо! Яна го познава и като го види в подписа ти, вика 'Това е Галко'. А веднъж съм й го показвала, аз нали предпочитам денем да не пускаме компютър, че да не се застоява много.
Познава и Даяна и мамата на Даяна  Laughing, обаче Тошко на Анет го сбърка с Дая. Ама те верно си приличат малко с тия косички  Simple Smile.
Яна нали сега любимите й въпроси са 'Как се казва това ....' и 'Какъв е този ... на цвят?', та по този случай накръщавахме всички плюшени играчки вкъщи и вече е понаучила цветовете  Simple Smile. И като отворя форума, започва 'Как се казва това дете? Какво е това човече (за смайлитата)' и т.н.

И друго щях да пиша, ама какво ли беше  newsm78. Нищо, без това пак прекалих. Друг път пак  Hug

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 02:38 от Betta

# 149
Диди да порастнала е косата и сега се чудя какво да я правя-да я подстрижа до раменете,да я изруся ли какво  Thinking Ще го мисля..

Галко е малко по-добре след хомеопатичните.Тази сутрин стана и си отвори очичките  Grinning Още са зачервени обаче.Аз съм много щастлива.Това означава че до довечера вече ще е съвсем добре.  Heart Eyes
Аз вчера на 3 пъти му слагах кърма в очите и носа.Взех от приятелката ми.И той като чу че това е мляко от цицито и почна да тропа и посочва нините да суче.Голям образ е.Още помни и не само това,ами периодично проверява дали има мляко.Направо си засуква гърдата.Даже не е забравил как става  hahaha

Бета тънко си минала пак с 31лв.Тук където аз паркирам минава редовно такъв паяк и вдига колите.Едни работници в общината подновяваха маркировката тук наскоро и ги поразпитах,та ми обястниха че ако ми вдигнат колата плащам 56лв и 30лв акт.Абе да си приготвя 100-на лв.И ако откажа да си платя акта,ще отиде в КАТ и ще ми вземат после пък и точки  Thinking

Аз на театър не съм го водила още,но в понеделник ще гледам да се организирам..

Общи условия

Активация на акаунт