Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 655
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
  • През девет земи в десета
 wavey Hug Heart Eyes 

Все няма време,ужас,малко да се поосвободя и ще пиша повече Wink

# 121
Здравейте!
Венцито не е вдигал Т от два дни, но още кашля.
Пиги-как те разбирам ако знаеш. Добре, че тази вечер Дидо е наряд и ми е по-свободно. Crazy Иначе като се бухна в кухнята след работа поне 3-4 часа кисна там. След това къпя мъника и то време не остава за мен.  Rolling Eyes
Мама Дани-къде го видя това топлото време? Тук кучи студ и страхотен вятър. Що си го стискаш само в Сопот, а не прати малко слънчеви лъчи в Русе  Crossing Arms Дано утре вече се постопли  Praynig
isi_kam-кажи ми, че сте здравословно добре  Hug А иначе предполагам какво е, първолак-мама на работа-с Гоги ми се беше завило от свят от ангажименти, че на всичко отгоре и тогава учех второто висше  ooooh! Говорих си сама  hahaha
Рени-и Венци обожава "кремвче" и като го види по хладилните витрини и си иска Tired, но баткото ми е злояд все още и се принуждавам да купувам, каквото каже, че белкем хапне поне малко. А то мъничето като невидяло и то иска. Но няма да споделям от какво правят тия кренвирши, че ще ви стане зле  Sick То вече кое е като хората, ни салами, ни кисели млека ни нищо-нямат онзи вкус от преди 15 години  #Cussing out
Nanny-чакаме с нетърпение новини за бебо  Hug

# 122
Здравейте,сега съм си в къщи и ми е по-спокойно да пиша.Проблемите не са ни здравословни ,а всичко е на психическа основа.тези дни имах чувството ,че ще полудея. Ще ви разкажа накратко някои случки от ежедневието на моя син и сами си направете изводите колко са гадни и брутални днешните деца.
В петък две деца от класа на Марти уж негови "приятели" са опитали да го заключат в тъмно мазе добре ,че моето синче е избягало .В петък когато са опитали да го заключат в мазето преди това баща ми ми разказва този  Алекс си купил две топки от които излизали някакви чарва не знам точно какво представлява и нашия и той си поискал топката струва 0.50ст. ,но той му поискал 1лв. за да му плати и неговата нашия обаче не му дал 1 лв. ,а си я платил толкова колкото е ,когато си тръгвал той си я поискал ,но Марти му казал ,че си я е платил и това лапе му казало дай само да я видя и Марти я дал и това хлапе хвърля топката към друго хлапе и му казава бягай.Тогава се намесил баща ми и Алекс се е наложило да му върне стотинките. Не искам да расте наивен ,но уви не мога да преодолея.Друг ден майката на въпросното дете  решила да купи на децата закуски ,но на нашия не купила незнайно защо при условие ,че се познавам,но както и да е не съм и за закуската,но другите деца решили да и купят цвете за благодарност и видиш ли не искали да си дадат те парите и направо изнудили Мартин наивния да отиде и да измоли от дядо си пари за цвете и дядо му му дал ,но цветарка не има дала цвете ,защото щели да го счупят.Не стига ,че не е ял закуска ами и да им плаща цветето направо съм бясна #Cussing out.Няколко дена му обесняваме и аз и баща му и дядо му и баба му ,той плаче и аз плача и днес ми заявява ,че е простил на алекс. Ако щете ми вярвайте ,но му дръпнах такива заплахи ,че не знам по-нататък.
Та това е съдбата на майката на първокласника дано за Валери вече да съм претръпнала ,но съм обедена ,че децата не трябва да се възпитават да бъдат кроки и смирени ,но напротив да бъдат настъпателни та дори и малко(не прекалено)нахални.
Извинявайте за дългото писани ,но ми е много мъчно ,че детето расте много наивно .просто искам да го изградя като личност ,но за сега съм в капан.
ох стига толкова прегръдки на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
криси виждам те  честито ти момченце да ти е живо и здраво и много радост да ви носи.Как сте?

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 07:58 от isi_kam

# 123
  • Варна
Иси  Hug Hug Hug Hug Hug!
За съжаление децата неволно или не са много жестоки. Михаил такива проблеми в училище няма, но на площадката където играе често е на косъм от подобни ситуации. Той ми се сърди, че не го оставям сам да играе на вън, но точно заради такива неща аз се притеснявам и все гледам да съм наоколо.  На родит.среща в началото на годината учителката ни обясни, че е много важно децата да успяват да се справят сами във всякакви ситуации, за това тя ще стои от страни и ще ги наблюдава и ще се намесва само в краен случай. От защитената среда в детската градина извдеднъж децата ни се оказават като че ли неподготвени за средата в училище, но да се надяваме че постепенно ще се научат да си отстояват правата. Много прегръдки и целувки на тебе и Марти! Hug Hug Hug
Да ви се похваля - Тошко продължава да ходи в яслата с огромно желание. Още не мога да повярвам, като знам какво се случи с батко му, но той както казва учителката е много оправен и контактен. Само да е здрав.
Щях да забравя - много съм щастлива - от няколко дни казва Аз бичам мама! newsm51
Лека  и спокойна нощ на всички! smile3524

# 124
Иси, дано скоро излезете от този капан!  Hug

Щях да забравя - много съм щастлива - от няколко дни казва Аз бичам мама! newsm51

И аз съм забравила да се похваля: чувам вече много често - мамо, бичам те!  Heart Eyes И когато я попитам колко ме обичаш, тя ми отговаря: много, горе до бебебто (в превод - небето).  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В неделя след следобедния сън си играхме на спалнята като правихме палатка от юргана. Главни герои бяха кучето и заека (любимите играчки, с които спи). След 15-минутна игра, Гергана се обръща към играчките и най-сериозно ги попита: Куче, зайо кеф ли ви е?  Laughing

Пиги, как сте? Какво стана с операцията на мъжа ти? А с твоята?

Криси, честито бебче. Много здраве и незабравими мигове заедно!!! Пиши като имаш време.

# 125
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета Hug.
Днес съм си у дома,Цвети съответно е много щастлива,аз също Party

Ние в общи линии сме добре,на мъжа ми крака също бил добре,така каза чичо Доктора.Оказа се ,че ще трябва да си правим наново покрива посред зима 'щото от взрива се е поразместил доста,не е видимо,но от дъжда ония ден заваля на горния етаж,дограмата ни дето е уж беше здрава също се е разместила,през дупките,които не се забелязват влиза вода и се стича по фугите,в спалнята ни под прозореца стената е вир вода,тече чак до ламината,сега ще трябва да слагаме первази отвън навсякъде  Cry ,а пари за тая работа няма да получим,платиха само на хората,които имат счупени стъкла,дори подмениха изцяло дограмата на някой къщи  Crossing Arms Такива ми ти работи.
Купих си страхотни рафтове за хола и най-накрая след три годишен престой в кашони ще си подредя всички книги,единствено се ядосах,че уж пишеше "има на склад",а се оказа,че няма и ще чакаме за единия три седмици,съответно ще ги превозваме на два пъти,а магазина не е с безплатен превоз,обзваедохме се и със страхотни столове от магазините за немски мебели,та най-накрая хола ще заприлича на нещо различно от стая за игра..

Иси,не се ядосвай,такива са днешните деца,гадни и невъзпитани,вината мисля е в родителите,а сина ти не е наивен,просто е добро и възпитано дете,в случая не на него трябва да се караш,така нищо няма да постигнеш и в следваща подобна ситуация ще се чувства още по объркан,хем ще се бои от съучениците,хем от теб.Незнам дали би имало смисъл да поговориш с родителите на тези деца без да хабиш нерви,то каквито родителите такива и децата,но,ако те не вземат мерки по въпроса няма кой друг да го направи.Класната също може да бъде предупредена да следи за следващи евентуални мераци да заключват сина ти в мазетата или да го изнудват за пари ако някой следващ реши да им го върне,да не търсят вината само в него.

Анет браво на малкия мъж,Цвети си седи при баба си,но като излизам сутрин за работа е голям рев ако ме усети,после няма проблеми,питам я искаш ли на градина като бате Мони,племеника ми,да си играеш с децата,директно отговаря не и започва да плаче.Баба Мими ще ме гледа и това е,та незнам как ще свиква като стане време.

Рени,много е сладък Галко Heart Eyes

Нанче,излекувахте ли стафилококите,най-добре си направете пълния курс на лечение,защото стафилококоте са много упорити бактерии,ако не ги изморите сега до крак следващия път този антибиотик няма да действа,защото бактериите стават резистентни към неговото действие и ще трябва друг по-силен,затова най добрия вариант е пие ли се антиботик,да е до пълно излекуване. Не е зле после пак да заведеш Дая да и вземат секрет за посявака,примерно след 2-3 седмици.

Нани,нормално,работа,вкъщи и така.Сега като стана студено не ми се и ходи някъде. Само пазаруването ми прави кеф.
И аз така Peace  мЪжо да му мисли Laughing

Крис,честито бебче да ти е живо и здраво,много да ви радва  bouquet

Айде ставам да пия кафе,че се схванах пред компа,после пак  food010

# 126
Ето ме и мен.Вече съм на работа.
Да ви кажа онзиден наш Галин какво направи.Пускам му аз на лаптопа едно детско по vbox.За едно кученце.И го оставих да гледа.Отивам в кухнята да върша нещо.Извиках му няколко пъти,никакъв отговор.Отивам и какво да видя-чека копчетата на клавиатурата,едно по едно.1/3 копчетата ги нямаше.А баща му в същата стая какво мислите че прави-седи на другият комп.Брех полудях направо  #Cussing out Е,направи ги де,мъжо копчетата,но едното е счупено и се размества понякога.Та му казах да се замисли по въпроса за нов комп  Crossing Arms

Ети знам какви гадости съдържат кремвиршите,но баща му си купува понякога и малкия като види и  му светват очите.Аз съм спряла отдавна да ги ям.Че и не купувам,ама...

На нас оченцето ни е червено,има гурли и така,отново сме с конюктивит май.Ще го водя при доки да го лекува с хомеопатия.
Мия го с лайка засега.

Хубав ден на всички   love001

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 12:12 от Ренито

# 127
  • Варна
На нас оченцето ни е червено,има гурли и така,отново сме с конюктивит май.Ще го водя при доки да го лекува с хомеопатия.
Мия го с лайка засега.
Хубав ден на всички   love001
Рени водилили ли сте Галко на очен лекар? Михаил имаше някакво възпаление на оченцето, което е невидимо за нас /откри го офталмолога/ и един от въпросите му беше дали прави често конюнктивити? А той наистина правеше много често преди.

# 128
Здравейте, юлски мами   bouquet
Аз съм сестра на didito., тя днес има рожден ден и искам да й пожелаем да бъде най-обичаната мама и съпруга   bouquet

# 129
Анет,неща и да чуя вече за очни лекари.И за никакви други лекари неща да чуя  Naughty
Водих го при една очна лекарка миналата година и то на частно,изписа му един АБ в тубичка.Реших да го купя.Слагах в очето 3-4 дни.Никакъв резултат.Тобрекс май беше.И не само това ами той нали подтиска симптомите и му изби другаде-в носа,така му текна нослето,ама като река.Не мога да сваря да го попивам.Водниста хрема,ужас ти казвам.После като говорих с хомеопатичката тя каза че това е от АБ кремче и че симптомите не трябва да се подтискат,а да се лекува човека.Оттогава го лекувам само с тампонче с лайка  Wink Ако е много възпалено очето-с хомеопатия.

Дидито ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet
Къде се запиля?Весел празник от мен!

# 130
  • Варна
Рени при Михаил беше друго. Той тогава нямаше конюнктивит. Ходихме по друг повод и му гледа очите с някакъв апарат и според нея вътре някъде в оченцето/ а ма къде точно не знам/ имаше някакво възпаление и изписа 2 вида капки, които капихме в очите. Просто си спомням че тогава тя попита да ли прави често конюнктивити.
Честит рожден ден Диди!    bouquet

# 131
  • somewhere over the rainbow
Ох, и аз много обичам кремвирши. Не ми казвайте от какво ги правят Naughty И Даяна ги обича - "кемш" Joy Joy

Пиги, добре че се включи, направо се бях затъжила Heart Eyes И в скайпа не пишеш Crossing Arms Я кажи какви книги имаш, прати някоя да прочета. От сопотската библиотека съм изчела всичко, а нямат нови. И пари за купуване на книги все не остават... Та така, прося си от хората Embarassed... но винаги връщам!

Аз пак да ви се оплача от некадърни лекари - забравили са ми един конец в едната рана на крака #Cussing out Бе забелязвам аз, че нещо не е наред, другите разрези зарастнаха вече, а този стои като рана, тече,боли /малко/. Година мина от операцията. Мислех си, че просто е бил по-дълбок и за това зараства по- трудно, но вчера като разчоплих, извадих края на един конец. Сега не знам, да се опитвам да го дърпам ли, при хирург ли да ходя newsm78 То един ортопед тук ми маха конците, от онези във Варна съм супер доволна. На пролет, живот и здраве, ще ходя за другия крак.

Иска, не знам какво да ти кажа, ти сама си знаеш, че си мека и чувствителна. Правилно е казала Пиги, каквито родителите, такива и децата. Да не се повтарям, ама точно заради това аз много не й треперя на Даяна, понякога /често Embarassed/ съм доста строга и предпочитам да е на ясли, за да се учи да се оправя сама от малка. И при хората е като в джунглата, харесва ни или не. Уж сме по-разумни от животните, но СМЕ животни! По-силният изяжда по-слабия! Дали го смятаме за правилно или не, това е неоспоримия факт и трябва да се съобразяваме с него. Знам в училище как е - не се ли наложиш първата една година, оставаш аутсайдер до 12-ти клас Confused Марти е голям вече, характера /основите му/ се възпитава, когато детето не е осъзнато още. Вече е трудно да го промениш. Но за Валери сега е момента. Бъди по-твърда с него. Успех и винаги можеш да разчиташ на помощта ми, далеч не знам всичко за възпитанието, но ме влече човешката психология и мога да кажа, каквото знам Heart Eyes

Слънчев ден на всички!

пп. Изпращам малко от нашето слънце, най-вече в Русе Hug

# 132
Анет,да разбирам.  Hug Аз вече имам няколко несполучливи опита с АБ и съм много против.Отказвам да дам повече на детето си такова нещо освен в много екстремна ситуация разбира се. 

Нан отивай на лекар да види раната  ooooh! не му мисли.

# 133
Честит рожден ден Дидито!!!
Пожелавам ти всичко най-хубаво!!!
Весел празник!!!

# 134
  bouquet  bouquetЧестит рожден ден Диди!Желая ти цялото щастие на света!  bouquet  bouquet

Нещо пак не ми се пише,но ви чета.
Нан:по-добре отиди на лекар да види тъкмо как е зарастнала раната и да го махне този конец.Следоперативното лечение в БГе под всякаква критика.Сестра ми получи никроза на операцията на гърба,още я лекуват.Сега пък и се поду 1-ния крак.Иначе е добре.Те са си в тях вече.Не и разрешават да стои повече от 30 минути на ставане в количката,трябва повече да лежи,за да укрепне таза.Това много я подтиска,ама няма как.Но не са заедно със Соня.Те имат още един апартамент,по-удобен е за количка и са там сега.Защо са разделени,не ме питайте.Не мисля,че трябва така,ама то мен кой ме слуша.Иначе и водят бебето всеки ден да го види.Сега чакат да зарастнат раните от операциите и ще ходят на Павел баня за рехабилитация.Иначе идва една физиотерапевтка в тях да я раздвижва.
Пиги:много лоша работа с този ремонт по това време.То и при нас нещо не е сложена дограмата ли или не е измазано както трябва ли в антрето,ама онзи ден като валя пороя и имаше вода вътре. ooooh!А уж е нова къща. Confused
Иси: Hug Hug
Ели:как върви училището?Свикна ли вече?
Зоя пак с ужасен запек.Днес беше 5 ден,преди малко изака едно малко твърдо ако.Вече не зная наистина какво да я правя. SadПравихме клизма сутринта,не помогна.Направо е някакъв кошмар.Нито разхлабващи храни помагат,нито хомеопатията засега,нищо.Приемам всякакви идеи.
Отивам да я слагам да спи.До после.
Рени:много си хубава,а и Галко е голям сладур. FlutterАз моя лап-топец не и го давам да го пипа. Crossing Arms

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 13:40 от arllina

Общи условия

Активация на акаунт