Все няма време,ужас,малко да се поосвободя и ще пиша повече
Иначе като се бухна в кухнята след работа поне 3-4 часа кисна там. След това къпя мъника и то време не остава за мен.
Дано утре вече се постопли 
А иначе предполагам какво е, първолак-мама на работа-с Гоги ми се беше завило от свят от ангажименти, че на всичко отгоре и тогава учех второто висше
Говорих си сама 
, но баткото ми е злояд все още и се принуждавам да купувам, каквото каже, че белкем хапне поне малко. А то мъничето като невидяло и то иска. Но няма да споделям от какво правят тия кренвирши, че ще ви стане зле
То вече кое е като хората, ни салами, ни кисели млека ни нищо-нямат онзи вкус от преди 15 години 
.Няколко дена му обесняваме и аз и баща му и дядо му и баба му ,той плаче и аз плача и днес ми заявява ,че е простил на алекс. Ако щете ми вярвайте ,но му дръпнах такива заплахи ,че не знам по-нататък.

!

И когато я попитам колко ме обичаш, тя ми отговаря: много, горе до бебебто (в превод - небето).

.
,а пари за тая работа няма да получим,платиха само на хората,които имат счупени стъкла,дори подмениха изцяло дограмата на някой къщи
Такива ми ти работи.
мЪжо да му мисли 

Е,направи ги де,мъжо копчетата,но едното е счупено и се размества понякога.Та му казах да се замисли по въпроса за нов комп 

Ако е много възпалено очето-с хомеопатия.
И Даяна ги обича - "кемш"

И в скайпа не пишеш
Я кажи какви книги имаш, прати някоя да прочета. От сопотската библиотека съм изчела всичко, а нямат нови. И пари за купуване на книги все не остават... Та така, прося си от хората
Бе забелязвам аз, че нещо не е наред, другите разрези зарастнаха вече, а този стои като рана, тече,боли /малко/. Година мина от операцията. Мислех си, че просто е бил по-дълбок и за това зараства по- трудно, но вчера като разчоплих, извадих края на един конец. Сега не знам, да се опитвам да го дърпам ли, при хирург ли да ходя
То един ортопед тук ми маха конците, от онези във Варна съм супер доволна. На пролет, живот и здраве, ще ходя за другия крак.
Честит рожден ден Диди!Желая ти цялото щастие на света!

А уж е нова къща.

Правихме клизма сутринта,не помогна.Направо е някакъв кошмар.Нито разхлабващи храни помагат,нито хомеопатията засега,нищо.Приемам всякакви идеи.
Аз моя лап-топец не и го давам да го пипа.