Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 659
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
дано вече наистина да е факт. за нас ще е много добре, тъй като майка ми гледа малката и заради това тя не ходи на работа. най-накрая това правителство да се сети и за нас, работещите майки на малки деца  Praynig
Нан-моля те можеш ли да добавиш и мойто мишле към другите деца в началото на темата Heart Eyes
ето и линк към нейна снимка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292148&pid=8027995
казва се Йоанна и е родена на 24.07.2006г. Малкото лъвче на мама и тати е Simple Smile благодаря ти предварително!!! Simple Smile
готово
Иси кам не мога да я видя. три пъти прегледах снимките на децата, но нашата Йоанна не я намерих????? Thinking Simple Smile
аз я направих ,но понеже ДЮ е правила темата само тя може да я сложи на първа страница така ,че тия дни ще ти я сложи.Казах готово защото я направих

Сега вече гифчето е сменено. Иси, благодаря за помощта!   bouquet

# 106
Цитат на: Eli
Нанни как си,все се сещам за вас?
Добре, сме! Мерси, че попита. Hug Реших да ваксинирам Данката с Акт Хиб, че се наплаших от разни случаи...и въобще от тоя менингит какви страшни последствия има. Да не дава Господ, че Данката пък като за капак на следващия ден се разхремави.Praynig Ми то в поликлиниката пълно с болни, хем чакахме отвън и пак няма гаранция, че сме се опазили. За сега освен сополки, друго няма...то и те не са много, но ги има. А аз съм добре, идващата събота съм на преглед и ще споделя туй-онуй.

Ети Как е Венцито, смъкна ли Т? Hug

Синеоче, а ти как си? Hug

Хайде, ще се приспиваме. Вече без приказки не заспива. Четеме Франклин, Мечо Пух...много ги харесва.
Довършва ми изреченията на повечето реплики.

# 107
  • somewhere over the rainbow
Да ви кажа за нашите здравословни неволи.
Излязоха резултатите от посявката и имаме стафилококи в носа. Съвсем  очаквано за мен, щях да съм доста изненадана, ако нямаше нищо. Отивам с антибиограмата при педката, която НЕ даде направление за посявка, че било излишно,  да изпише антиботик. И тя "Ооо, ама аз знаех" #2gunfire /Не подозирах за свръхестествените й възможности Thinking/ Викам "Но вие казахте, че е синузит и такова лечение назначихте", тя "Ами то не е излишно", аз "Кое не излишно, облъчването на 2 годишно дете, което няма синузит или даването на 50 лв на вятъра?" Ама аз съвсем спокойно говоря. Mr. Green И тя взе да се нерви: "Вие... майките... сега сте се научили да коментирате по Интернета и да си мислите, че знаете повече от нас!" Викам "Моля да ми кажете от всички тези антибиотици кой е най-подходящ?" Тя дръпна листа, гледа, гледа и вика "Къв е този пеницилин бе, тези луди ли са, аз пеницилина отдавна съм го изключила от практиката си" Викам "Ми то добре, ама тези стафилококи са чувствителни само към пеницилин и съдържащите го и няма общо с това кой го използва и кой не". Разгеле, най-после се освести тази жена и вика ей този е най-добър - Аугментин. Тресе я яко критическата, но за мен това не е повод да не я сменя Mr. Green

Та така, втори ден пием Аугментина и почти няма сополи. Мисля и утре и край.

Тук е мрачно и студено. Няма нищо по-хубаво от лошото време Party

# 108
НАН, за смяна плаче вашата педка. Добре, че си направила посявка на своя глава. Но за антибиотика - май не трябва да го спираш на 3-я ден. По принцип лечението с антибиотик се прави с пълен курс, за да е ефективно - 5 или 7 дни, зависи от лекарството. Виж в листовката трябва да пише или звънни на педката.

Времето тук е направо смахнато. Цяла нощ валя, сутринта грееше страхотно слънце, докато излезем пак заваля, сега грее отново. Но на нас не ни попречи дъжда, бяхме навън и цопахме в локвите, прибрахме се вир вода. Ами така я, трбва да сме в тон с темата.

# 109
и при нас времето се развали. вчера беше толкова хубаво и топло до вечерта. нощес чух че вали, а днес направо си е зима. на витоша има 20см сняг!!! не знам вече как да се обличаме за навън... newsm78 Simple Smile
тъкмо се зарадвах че ще имаме още няколко слънчеви дни и то времето се развали Sad
благодаря ви момичета за това че сложихте и малката в заглавката Hug
Нан, и аз така знам че антиботика трябва малко по-дълго да се пие 5 до7-10 дни, за да може напълно да спре възпроизвеждането на бактериите.

# 110
Нан-че и аз така знам обикновено антибиотиците се вземат поне 5 дни. А на тая лекарка хубаво си и казала.Изкефи ме направо,браво Joy Те сега всички са луднали с тоя интернет. Яд ги е че сме информирани и не сме коне с капаци.

Нани,нормално,работа,вкъщи и така.Сега като стана студено не ми се и ходи някъде. Само пазаруването ми прави кеф.

# 111
  • somewhere over the rainbow
Tя педито каза 7 дни да пие антибиотика, но на мен ми се вижда много. Казвате пък, че 3 са малко, та ще взема 5 Thinking Все пак са инатливи бактерии, да измират дано Crossing Arms

# 112
                                                 Добро утро!!!

# 113
Здравейте момичета!
Дю,мерси за кафето  Hug

Утре ще ви чета.Сега ще сложа някоя и друга снимка да не ни забравите.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54402&pid=8101101 -аз с моят брат
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54402&pid=8101102 -тук съм с неговата приятелка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264936&pid=8100885 -а тук мишочко папка кремвирш с лютеница/баща му го учи на тия "здравословни храни"  Crossing Arms/

# 114
Иси, аз да кажа - Йоанна е родена на 24.07.2006. Как сте вие? Не се включваш често? Липсваш ни!  Hug
благодаря ти Дю ,имам много проблеми с Марти и страшно натоварено ежедневие . Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 115
Привет
Това време се е смахнало. Сутринта страшен вятър, студ а сега е топличко. Възползвахме се малко бяхме на кафенце и малко по работа-разходка с тати и Криси. Аз днес имам само 2 часа 1-2 сутринта и после съм свободна.
От вчера бледуваме с Криси, той лекичко, но на мен ми е много обострен синузита. Ходих на лекар и съм в болничен до края на седмицата, но няма да се възпозлвам. Ще си постоя утре и други ден само и мисля в четвъртък да съм си на работа. Много изоставаме с материала..... Иначе Криси имамного лека хрема, говорих с хомеопатката и каза да не давам нищо само неговото му хомеопатично. За сега наистина е по добре от вчера. Надявам се утре да е здрав.
Има лъч надежда за яслата. Миналия петък някоя от яслата казаа на мъжо към 15 да се обадим в яслата но аз мисля в края на седмицата да отида да проверя и ако трябва да пускаме изследванията.
За клубето утре ще ни излезе наториалният акт и после молба за смяна на фнкцията на обекта. Надяваме се скоро да се свърши с перипетиите.
ами това е от нас.... Целувки и слънчеви дни.

Изи сподели ако искаш. Силно гуш и ти изпращам цялата си положителна енергия.  Hug

# 116
 Hug
Ние сме добре. Нищо ново.

Иси, сподели ако искаш. Hug

Дани, бързо оздравяване на теб и Криси.

Рени, голям сладурко е Галко. Много целувки. Heart Eyes

Стефи( stef1245), виждам те. Кажи как сте със сладък Макси? Какво ново в квартала, който така силно ми липсва?!

# 117
Tя педито каза 7 дни да пие антибиотика, но на мен ми се вижда много. Казвате пък, че 3 са малко, та ще взема 5 Thinking Все пак са инатливи бактерии, да измират дано Crossing Arms
Привет на всички,
NAN- аз ще си позволя да се намеся, преди време и Макси пи същия антибиотик, заради ушето. И ние го пихме 7дни тъй че май по-добре е да  го даваш поне 5дни, незнам дали ти е предписала "Биотикс", защото този анти биотик е по-силен. Аз незапочнах да му го давам едновременно с антибиотика  и Макси хвана гъбички, предполагам че го знеш както и аз, но ето че се отнесох и ... после лекувах и гъби  33uu

Hug

Стефи( stef1245), виждам те. Кажи как сте със сладък Макси? Какво ново в квартала, който така силно ми липсва?!

Здавей   Grinning, ами какво да ти кажа, нищо ново, сега малко по-празен, защото малчовците са на градина. И Макси вече ходи, но не ну понася добре, изпада в истерии smile3514 и направо незнам каво ще правя, сега пък е болен и така. При вас как е? Всичко наред ли е?

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 14:08 от stef1245

# 118
# 119
  • През девет земи в десета
 :

Общи условия

Активация на акаунт