Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 661
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • somewhere over the rainbow
Да. Отдавна се говори за това Peace

# 92
дано вече наистина да е факт. за нас ще е много добре, тъй като майка ми гледа малката и заради това тя не ходи на работа. най-накрая това правителство да се сети и за нас, работещите майки на малки деца  Praynig
Нан-моля те можеш ли да добавиш и мойто мишле към другите деца в началото на темата Heart Eyes
ето и линк към нейна снимка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292148&pid=8027995
казва се Йоанна и е родена на 24.07.2006г. Малкото лъвче на мама и тати е Simple Smile благодаря ти предварително!!! Simple Smile

# 93
  • somewhere over the rainbow
дано вече наистина да е факт. за нас ще е много добре, тъй като майка ми гледа малката и заради това тя не ходи на работа. най-накрая това правителство да се сети и за нас, работещите майки на малки деца  Praynig
 Simple Smile
Това новото е само за пенсионери. За безработни в трудоспособна възраст си го има отдавна Peace Ето тук се коментира: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=311193.0;topicseen

pineapplebird, писах на Иси кам, която е основния майстор и мисля, че скоро ще се уредиш със снимка Wink

# 94
 newsm10  Hug благодаря много Нан! това за безработните не го знаех че може, иначе да съм го ползвала досега newsm78 една колежка тук ми каза че новият закон щял да влезе в сила чак от януари 2009г. така са казали по телевизията. аз ще се пробвам пък ще видим какво ще стане. нали знаете нашата държава така лесно пари не дава: сигурно пак ще има овъртания...това е от мен засега ще се опитам пак да се вкюча по-късно, че съм на работа в момента.
чао сладурки и сладурковци  Simple Smile

# 95
Нищо не пишете,времето е хубаво и сигурно всички са по разходки.

Ние сме малко при бабите в Хисар

Grinning  Хайде бай засега Hug

# 96
Ох,мислех да пиша, но така ме боли главата.
Нищо няма да свърша днес. Ще взема да легна заедно с Лора.

Айде чао.

# 97
Нан-моля те можеш ли да добавиш и мойто мишле към другите деца в началото на темата Heart Eyes
ето и линк към нейна снимка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292148&pid=8027995
казва се Йоанна и е родена на 24.07.2006г. Малкото лъвче на мама и тати е Simple Smile благодаря ти предварително!!! Simple Smile
готово

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 21:55 от isi_kam

# 98
  love001 Как сте мацки? Слушкат ли юлчетата? Моето слънчице нещо почва да се ослушва  Crazy Голямо мрънкане, за нещо което си науми и е така докато го получи. Надува ми главата  Confused Ама да е жив и здрав другото се преживява  Heart Eyes
Аз днес не можах да направя нищо. Такъв мързел ме е налегнал  Joy Чак сега наготвих..... Добре, че си имам голям батко, та той изкара Венцито на разходка, а беше толкова топличко   Nature Sun With Face
Най-сетне си купих дрешки и зимно яке. Остава да си купя и ботуши и съм готова за зимата  Mr. Green Много ми харесва да шопингувам.  Всички дрехи от преди раждането ми хлопат. Дънките като ги обуя и ми падат.
Друго около нас няма нищо ново. Дано има още топлички дни като днешния, че като дойде баба зима ще има да киснем по къщите си ....

# 99
Венцито е с Т 38.3  Weary

# 100
Иси, аз да кажа - Йоанна е родена на 24.07.2006. Как сте вие? Не се включваш често? Липсваш ни!  Hug
Ети, дано не е нещо сериозно! Бързо да се оправя Венци.
Синеочка, трябва и почивка!
Днес времето беше супер! Почти цял ден бхме навън с изключение на следобеднни сън.

# 101
Ети как е Венци?

И аз си направих шопинга за зимата ми то съм все сред 18 годишни и се кипрят и се контят,ужас,взех си яке,5 чифта дънки да има и сега ще видя какви ботушки,може първо нещо за есен не ботуш Confused

Сега гледах Асето по скат тя имала още едно бебче Grinning

Гледам че вече по рядко пишем,но зимата ще  сме си в къщи и ще пълним темите,ако искате да си измислим нещо пак като конкурс,игра или снимки да качим на порасналите ни дечица аз отдавна не съм и качвала снимки newsm78 Може нещо като обща снимка да им направим да се виждат на 1 страничка колко са пораснали Flutter

Нанни как си,все се сещам за вас?

# 102
http://www.chudesa.net/i/th/th_7760.jpg   Хайде едно неделно кафе от мен! Wink

# 103
готово

Иси кам не мога да я видя. три пъти прегледах снимките на децата, но нашата Йоанна не я намерих????? Thinking Simple Smile

# 104
готово

Иси кам не мога да я видя. три пъти прегледах снимките на децата, но нашата Йоанна не я намерих????? Thinking Simple Smile
аз я направих ,но понеже ДЮ е правила темата само тя може да я сложи на първа страница така ,че тия дни ще ти я сложи.Казах готово защото я направих

Общи условия

Активация на акаунт