Момиченце ако може.Но няма кой да помага за съжаление 
Затова Галко да стане 4г поне,че тогава.Засега такива са ми плановете,пък да видим...Моите приятелки които имат по 2деца всички са с разлика 5-8г.
Арлина добре дошли! Как е сестра ти?
Момиченце ако може.Но няма кой да помага за съжаление 

Галки по коремчето.

Нещо напоследък не мога да се организирам със задачите. Вечер съм капнала и заспивам преди Венци 

Рони може да е права. Да е изсветляло косъмче.
Много е пораснала малката 
Аз така правя. То работа винаги има, но аз напоследък не мога да се вредя от Дидо пред компа. 

Аз пък съм се обзавела с един на бритона, остаряваме бавно... 

Явно Криси добре ми е калил нервите. 
. Големия ми мъж.
. На мама поета. 
Нан силна прегръдка и за двете ви.

, иначе ще са към 200. Имало два компа по 100 лв, но ги грабнали преди него
Казах му да дебне за монитор, че ми се ще стария комп да го пльоснем в спалнята, да спрат разправиите и графиците за компа 
Тя му извадила нож. После Лора я пита "Проблем с алкохола ли имате" пък тя: "Неее, аз не близвам алкохол"
И после: "Била сте 5 пъти в изтрезвителното?", "Даа, разбира се, аз живея на две минути от него"
Смях
На такава докторка да попадна, да й разбия зъбките 
Изписа Тобрадекс и Суметролим, но ние взехме само Суметролима, а отидохме да направят посявка и утре като излязат резултатите и видим има ли бактерии, тогава ще вземем антибиотик, в зависимост от бактериите. Не ми се ще да давам антибиотик без да се знае какво е
А тя педката тези капки /Тобрадекс/ много си ги обича и ги изписва за всичко на всички
Ще я сменяме май, напоследък доста се излага... пощуря и тя нещо 

Казах в яслата да я следят и ако пак повърне, от него ще да е. 

Сега ми е смешно, но тогава не ми беше никак забавно.
Като й кажа, че много я обичам, тя пак отгоравя..."Тате, Кака", демек, че и те много я обичат.
Потресена съм.Че и всички се нахакахме при нея,за по-удобно..
а пък не ми се иска да я приучвам пак на памперси. тъкмо ги позабравихме...
Аз чувам добри отзиви за една друга, пак в Карлово, а и в Сопот има не лоша, та се замислям сериозно. И пък тази нашата се обижда като й казваш какво да прави. Обаждам й се и викам, че искам направление за посявка, а тя "Никаква посявка, тя нищо няма да покаже"