Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 666
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Ох,болната ми тема подхванахте.И аз искам бебеее  newsm32 Момиченце ако може.Но няма кой да помага за съжаление  Tired
Затова Галко да стане 4г поне,че тогава.Засега такива са ми плановете,пък да видим...Моите приятелки които имат по 2деца всички са с разлика 5-8г.

Арлина добре дошли! Как е сестра ти?

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 12:17 от Ренито

# 76
Арлина, сега разгледах снимките. Много са хубави! Видях албумите и от другите концерти, страхотни са.

Какви са новините за сестра ти? Как е Соня?

# 77
Ей, никакви ви няма! Crossing Arms
Дю, ама че лъжица... с нея ли се храните? Joy
Нан, оказа се права за 90% , ще се пръсна по шевовете. #Cussing out
Нещо болничните хич не ми станаха ясни, то не че някой ми ги е дал де...

Да ви кажа, Дани има един бял косъм на главата. Thinking

Айде, лека и полека! Wink

# 78
Добър ден, момичета. Hug
Арлина, много хубави снимки видях. Не можах да разгледам всички, защото нета ми е супер бавен и зарежда 1 снимка 5 мин. По-късно днес ще опитам пак.
Кажи как е сестричката ти, и малката Соня? Дано всичко се развива по възможно най-добрия начин! Praynig

Нанни, дали наистина е бял косъм, или просто му е изсветляла косичката от слънцето?! Thinking
Каквото и да е, да го нацелуваш сладък Дани. Онзи ден разгледах чудни снимки на малкия. Мъжовете са си писали и сега си имам едни чудни снимки на малкия сладур! Wink Галки по коремчето.

Дю, много голяма гладница е Герито. Да й изпапкам сладките бузета.

Момичета, които искате по още едно бебенце, желая ви да се случи тогава когато го планирате.
Аз преди няколко месеца много исках, но незнайно защо страстите ми се охладиха и сега не си и помислям за второ. Но пък много се радвам на всички бременни и ентусиазирани бъдещи браменлийки.
В този ред на мисли, как ли е Крис79, трябваше да роди средата на септември?! Дано всичко е наред и скоро намери време и за нас. Heart Eyes

Как ли ни е ученичката? Изгуби се като старите пари, Елииии!!! Идвай, че липсваш. Hug

Ние сме добре. Пак сме сами с Емата. Калин е командировка, поне времето не е лошо и се разхождаме.
Докато бяхме на Бг. Ема не искаше да говори. Беше се вкопчила в мен или баща си, и дума на обелваше. Обаче като се прибрахме.....не млъква, по цял ден ми надува главата.
Явно многото хора там около нея, са я стресирали малко или много. Rolling Eyes Ако си бяхме сами там, без никой около нас, едва ли щеше да се промени малката.

Хайде стига съм писала, че трябва и да готвя нещо за обяд.

# 79
 Hug

Скапана съм от умора,днес например само дето ходих 1 час път натам ,1 час наобратно за тоя дето духа ,никой не дойде на лекция

От три вечери не съм спала като хората,снощи бяхме на откриване на един билярд клуб на наш познат,после съм убила 8 комара за цяла вечер и накрая в 7 Юл стана и това беше,от къде тез комари незнам

искам да се наспяяяя

# 80
Ох, и на мен много ми липсвахте    Hug Нещо напоследък не мога да се организирам със задачите. Вечер съм капнала и заспивам преди Венци  ShockedМай ме е налегнела есенна умора  Joy
Ели- Shocked Shocked Shocked какви комари в това студено време  newsm78
Nanny-може да се бъркаш за Дани. Но имах едно приятелче на времето, което имаше бял бритон. Беше много фешън  Crazy Рони може да е права. Да е изсветляло косъмче.
Дю- яка снимка  Wink Много е пораснала малката Hug
jorjito -казваш майната му на всичко и ела тук  Wink Аз така правя. То работа винаги има, но аз напоследък не мога да се вредя от Дидо пред компа.  #2gunfire
Ронка-може би те хваща носталгията... най-важното е да сте там, където се чувствате най-добре. Hug Hug Hug

# 81
Цитат на: Eти
Ели-    какви комари в това студено време 
Ааа, има, има. И моят мъж вчера размаза един. Не им ли е студено вече на тия гадинки... newsm78
Тази година обаче не се оплаквам от тях. Като цяло не ми лазиха много по нервите.

Незнам какъв е тоя косъм, ама доста ми белее. Отзад на въртелчето на косата му е. Thinking Аз пък съм се обзавела с един на бритона, остаряваме  бавно...  Whistling
Рони Hug

Ама вас съвсем никакви ви няма! 4 поста за 2 дни, засрамете се. Naughty

# 82
Здравейте, не сте ни забравили нали Wink
Хайде да се реванширам тази сутрин кафето и закуската от мен
Не съм чела нищо само последната страничка тази сутрин  Embarassed.
Но просто нямама грам свободно време. Сутрин се изтрелвам в 7-7:30. Прибирам се в 2 когато вече се е наспал Криси и като се впие в мен няма пускане, до тоалетна не ме пуска. Чакам го вечер да заспи да си приготвя уроците за другия ден, лягам към 1 и пак сутринта..... Но нищо общо взето съм доволна и удовлетворена от работата си. Ученмиците са готини за сега успявам да ги задържа в прилични норми на поведение.  Wink Явно Криси добре ми е калил нервите. Joy
А Криси е станал вече голям мъж. Благодарение на хомеопатията вече не плачем и не се будим по цяла нощ. Спинка си от лягане до ставане, най-много веднъж да се събуди за да пишка. ПРеди му слагах нощен памперс, но вече не дава и дума да стане за него. Били за бебета Wink. Големия ми мъж.
Говори без да спира знае всичките си книжки на изуст и ми ги разказва. А по цял ден пее, но най-интересното е че хваща мелодия на някоя позната песничка а думите си ги измисля той Wink. На мама поета. hahaha
Вчера се разхождах ме и позна улицата по която се ходи на гости на Дая. Голямо мрънкане беше искал види Дая.  Hug Нан силна прегръдка и за двете ви.
Ели.... с клубчето напредваме бавно но славно. ОСтанаха още някои и друг документ и отваряме.
Обичам ви ей и много ми липсвате. Бягам за работа........... Hug

# 83
  • somewhere over the rainbow
Добрютро!
Няма да черпя кафе, че Дани се е погрижила, пък по ТВ-то казаха, че повече от 2 кафета на ден е вредно - едно сутрин и едно следобед. Даже и за бременните няма проблем да се пие кафе ... Нани Whistling

Снощи брат ми ми направи подарък - стол и бюро за компа. Някаква фирма в Пловдив разпродавала всичко и ги взел за 25 лв. двете Crazy, иначе ще са към 200. Имало два компа по 100 лв, но ги грабнали преди него Crossing Arms Казах му да дебне за монитор, че ми се ще стария комп да го пльоснем в спалнята, да спрат разправиите и графиците за компа Whistling
Та така, сега съм се разплула в мекия стол, пия кафето на Дани, ям кроасанчетата и гледам Лора и Коритаров. До сега се хилих с оная докторка, дето бягала от полицаите. Ми тя пълно куку. Вика, че полицаите й бъркали по цепките и единият искал да я уважи отзад, а тя хубава жена, за трети път сгодена, бива ли такива работи Crazy hahaha Тя му извадила нож. После Лора я пита "Проблем с алкохола ли имате" пък тя: "Неее, аз не близвам алкохол" Crazy И после: "Била сте 5 пъти в изтрезвителното?", "Даа, разбира се, аз живея на две минути от него" hahaha hahaha Смях Joy На такава докторка да попадна, да й разбия зъбките #2gunfire

Водихме Даяна при педито, тя вика никакви посявки, това е синузит Shocked  Как го позна от раз, не знам newsm78 Изписа Тобрадекс и Суметролим, но ние взехме само Суметролима, а отидохме да направят посявка и утре като излязат резултатите и видим има ли бактерии, тогава ще вземем антибиотик, в зависимост от бактериите. Не ми се ще да давам антибиотик без да се знае какво е Naughty А тя педката тези капки /Тобрадекс/ много си ги обича и ги изписва за всичко на всички Crossing Arms Ще я сменяме май, напоследък доста се излага... пощуря и тя нещо Crazy
Ааа, и процедури изписа за синузита, а като отидохме в болницата, викат "Ама как на толкова малко дете облъчване Shocked, под 6 години не се прави!" Луда жена #2gunfire
Снощ пък взе че оповръща света туй нащо, но повече не е. Гледам към Странични реакции на Суметролима пише "Повръщане" Tired Казах в яслата да я следят и ако пак повърне, от него ще да е. Tired

Айде пускам Нова+, като първа клюкарка, и се захващам за работа Sunglasses

# 84
Дани, радвам се, че се разписа! Доста ти е натоварено, но е хубаво , че си удовлетворена от работата. Целувки на малкия Крис. Heart Eyes

Нан, голям смях с тази лекарка. Аз преди доста години още когато имаше лични зъболекари, попаднах на пияна такава. Бях с Брат'чеда, само като я видя и щеше да я изхвърли. Беше толкова пияна, че се държеше за стола да не падне. Crazy Сега ми е смешно, но тогава не ми беше никак забавно.
Нан-че, бързо да се оправя Дая. И честити ти придобивки, със здраве да ги ползваш.
Ние сме добре, днес вали тук и няма да излизаме. Чакаме Калин да си дойде. Ема толкова много го обича, че постоянно повтаря как иска да го гушка и целува. На всеки час иска да го чуе по тел. Голяма любов са любимите ми хора. Heart Eyes
Питам Ема, "Обичаш ли мама" , тя:" да, Тате, Кака(кучето), ногооо" Joy Като й кажа, че много я обичам, тя пак отгоравя..."Тате, Кака", демек, че и те много я обичат.

Хайде хубав ден!  bouquet

ПП. не знам какво стана, но поста ми излезе на половина. Rolling Eyes Редактирах. Wink

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 13:44 от Ронка

# 85
какво да ви кажа и аз по темата! и ние си имахме една такава лекарка, та при първа възможност я сменихме. и на нас при всяко нещо ни изписваше тобрадекс-било то за нос, било то за очи...ама един ден като ми писна и казах край. викнах една друга лекарка на платен преглед вкъщи, пък тя се оказа че работи със здравната каса, та само изчаках да дойде декември, защото тогава можело да се сменят и я записах при нея. изобщо не съм говорила със старата-да си яде ушите Laughing дочувам лоши отзиви и от други майки в квартала, че и с тях процедирала по същия начин. ако продължава така май няма да й остане едно дете, но тя да си му мисли. стискам палци да няма нищо на посявката и всичко да е наред с детенце. това е от мен засега.  Hug

# 86
И аз искам да си сменям лекарката по ЗК.Значи трябва през декември да сменя за всички ни лекаря,така ли?
На Галин му изписва за всичко АБ.За щяло и нещяло и то без изследвания.  ooooh! Потресена съм.Че и всички се нахакахме при нея,за по-удобно..

Аз пък да ви се оплача от Галко-не казва че му се пишка.И не само това.Не се стиска и пишка в гащите.От 1 месец е така.Лятото се стискаще повече и ми го връщаха сух от яслата и тъкмо реших че е готов за зимата,ама тц.Толкова много се напишва,че се принудих да му слагам парче на гащичките.Иначе не мога да смогвам да пера и суша.И не иска да го слагам на гърне,дърпа се,ядосва ме много.

Нан честити придобивки!Каква е тая луда докторка.Аз пак съм изтървала.  Thinking

Мама Дани,браво на Криси.Вече е голямо момче.Гали пък казва че бил бебе  Joy

# 87
по принцип за смяна на лекар е така: на шест месеца-юни и декември може. ама ако не си доволна бягай, защото това си е много важно. newsm78  Laughing иначе за напишкването не се притеснявай толкова и ние имаме същия проблем. Нана лятото се научи да си казва детето и аз се зарадвах, че вече ще ги махнеме тези гадни памперси, но в последно време забелязвам че като й се припишка и започва да се стиска дотолкова че се подмокря понякога, а не иска да си свали гащичките и да седне на гърнето, както правеше по-рано. и аз се чудя какво да я правя, защото откакто се поразвали времето все по-бавно съхнат дрехите и все не успявам да смогна и аз... Sad а пък не ми се иска да я приучвам пак на памперси. тъкмо ги позабравихме...  Thinking

# 88
Рени, мисля (но не съм съвсем сигурна), че педиатър може да се смени по всяко време на годината. Иначе - да само юни и декември.
Днес си тръгнах по-рано от работа, бях на фризьор, че от 17.00 съм на първата родителска среща.  Heart Eyes
НАН, дано бързо се оправи Дая.

# 89
  • somewhere over the rainbow
Мда, педиатър се сменя по всяко време на годината Peace  Аз чувам добри отзиви за една друга, пак в Карлово, а и в Сопот има не лоша, та се замислям сериозно. И пък тази нашата се обижда като й казваш какво да прави. Обаждам й се и викам, че искам направление за посявка, а тя "Никаква посявка, тя нищо няма да покаже" Shocked Викам така ли, ми за кво се прави тогава, щом не показва нищо? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт