Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 669
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • somewhere over the rainbow
Ей, липсвахме ви,ааа Hug
Нещо не намирам време за форум, все нещо друго изниква... Но ми домиляхте Heart Eyes
И ние вече сме на климатик - супер зиморничава съм и обичам да ми е не топло, а много топло Crazy
Даяна е на ясла, но пусти сополи не спират Confused Гъсти и жълти, ту силни, ту слаби... Утре мислим да я водим на микробиология, че вече ме съмнява Thinking

Нани, радвам се, че сте добре с дребните. То това е варианта - да си се осигуряваме сами, за да взимаме парички. Но да те поправя - ако се осигуряваш на 500, няма да взимаш 450 лв., ще взимаш толкова, колкото си "взимала" чисто. По закон е "90% от брутната, но не повече от нетната", което е голяма глупост #Cussing out После, не те съветвам да си взимаш болничен - за дните, когато си в болничен /съответно не плащаш осигуровки за болест и майчинство/ не се плаща майчинство - все едно нямаш доход тогава. Понеже доходът се изчислява по дни, а не по месеци. Има една тема в Майките - "Майчинството счетоведно" - влез там и всичко ще ти стане ясно Wink

Павел отиде да вземе Дая от свеки и я чакам да я нацелувам Heart Eyes
А е станала една, всичко говори Crazy Най-се кефя като каже на баща й "Мама каза!"  Naughty  Тя е малка, но вече знае... hahaha

# 61
 wavey
Цял ден откарах в салона, добре, че майка ми гледа децата  Grinning
НАН, и ние сме с некви сополи от яслата, и от два дена и капя витС.  Пооправи се, но предполагам, че е временно. Ако не е с разстр., ще е със сополки  Mr. Green
Ронка, много хубави снимки  Peace А ти си СУПЕР  Hug
Дидито, не съжалявай за работата, по-нататък ще имаш по-добро предложение  Wink
Синеочке, Лора много пораснала  Hug - на аватара  Grinning
 Hug на всички.
Нани, оздравели сте  Praynig

# 62
Добро утро и успешна слнчева нова седмица Praynig
Нани,Дани прави ли заявки какво да е бебето? Laughing Ох,така ми се прииска и на мен едно бебе сега....
Боби,пиши ми на лични къде са готините магазини,тъй като нищо не знам из Софето,а ще имам 4 дена извън работата да хайтосвам.Отсега съм предупредила мъжо,че не ме интересуват софийските задръствания и проблеми с паркирането и ще ме води,където кажа Mr. Green
Наде,направо ще му вземете акъла на този човечец,бе Жено?! NaughtyСигурно вече Павел си мечтае за едно момченце в къщи,та да има поне морална подкрепа.

# 63
Рони мн са хубави снимчиците.Ама къде е малката булка.Нали тоалет и купувахте за сватбата  Thinking

Синеочка,ако питаш мъжа ми ще работят нон стоп климатиците вкъщи,понеже е мн зиморничев.Но аз мисля че е рано още и не искам да го изнежвам мъника.Обличам го така,както съм облечена аз  Wink

Амери сополите да не те притесняват-те са бял кахър.Друго да не е.  Tired

Ели пиши как е училището..

# 64
Наде,направо ще му вземете акъла на този човечец,бе Жено?! NaughtyСигурно вече Павел си мечтае за едно момченце в къщи,та да има поне морална подкрепа.
Oпределено Crazy С 3 жени... Mr. Green Аз пък имам странното усещане, че и второто ни дете ще е момиче Mr. Green

# 65
Добро утро.
Ние преди малко станахме, снощи имахме гости и днес поспахме до късно.
Калин влиза в ритъм, вече е на работа.
Мерси за комплиментите. Аз не се харесвам особено, гледам като полезно оизкопаемо на повечето снимки, но бях много болна, и очите ми все насълзени бяха. Не че не си поревах в ритуалната зала де, та и братлето разплаках. Crazy Малката булка заспа точно пред Ритуалната зала и я заведох в къщи да спи. Свекърва ми я гледа, събудила се е късно, ние вече бяхме в ресторанта и не ми се искаше да тичам по нея, а да се забавлявам. Та така, нямам снимки на Емата, чакам брат ми да ми изпрати като си вземе снимките от фотографа. Много ме е яд, че не беше на ритуалите поне.

Аз пак съм луднала подобаващо за мен. Mr. Green Искам да се прибирам, защото тук нямам никаква перспектива за развитие, а само затъпяване. Искам да работя, да уча нещо....абе да се чувствам полезна. Преди време ви бях писала, че майка ми ще дойде да гледа Ема...е да, ама не, няма да дойде, защото си губи заплатата, а аз няма да работя, а ще уча(това искам аз). Та така, и това отпада като вариянт. Tired Мъжо само чака да кажа, че си тръгваме и е готов. Мисля да изчакаме още няколко месеца, до нова година примерно и се прибираме после.
Прибирането ни в Бг, ми дойде и малко отрезвяващо, видях каква е реалноста, но в никакъв случай не ми е било неприятно-напротив. Нито разбитите и кални улици, нито гадното отношение на даден персонал в магазин или заведение не помрачиха настроението ми и не би попречило на решението ми да се върнем на родна земя. Naughty

Та така, пак ви занимавам с глупости, но да си кажа, пък дано ми олекне. Извинете ме за фермана който изписах.

Всички сополанковци бързо да оздравяват. Praynig
Силно гуш за всички. Hug

# 66
Oпределено Crazy С 3 жени... Mr. Green Аз пък имам странното усещане, че и второто ни дете ще е момиче Mr. Green
Защо ли и аз имам същото усещане за мен. Mr. Green
Но определено не се навивам, мъжо е полудял за второ, а аз в близко бъдеще не се виждам пак бременна! Naughty

НАН, Павката е герой с 3 жени в къщи. Да го поздравиш. Wink

# 67
  • Варна
 Hug
Все сядам да пиша,и излиза нещо.и сега така Tired

Затова само ще ви поздравя и нацелувам всички.  bouquet
Успешна нова седмица и здраве  Heart Eyes Hug

# 68
 Hug

Ох тук съм ,взеха ни страха по математика 5 листа изписахме на китайски,ужас

Ще има да пътууувам,от нас до там е 40 мин път,лекции разпокъсани с дупки и сигурно ще ходя за по половин ден то не се издържа там по цял ден ааа

Иначе сме добре ,сега ям че умрях от глад днес и ще ви чета Simple Smile

# 69
Хайде и аз само да ви намляскам!

love001  love001  love001

П.П. Нан, мерси за инфото, ще се консултирам. Peace

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 18:00 от Nanny

# 70
Ехоооооооо  wavey newsm68:hug:
И ние сме тук,върнахме се още във вторник рано сутринта,ама все не ми остава време за писане.Прекарахме си чудесно!Беше много хубаво ,концерта също, въпреки ,че се поизложиха малко. Wink Ето снимки:
http://arllina.multiply.com/photos/album/21/21
http://arllina.multiply.com/photos/album/22/22
http://arllina.multiply.com/video
Беше голям студ,ама ние си обикаляхме и разлеждахме.Очаквах повече от Прага,доста бързо разгледахме всичко.
Момичета,гледам за бебета говорите...  ylinfantаз искам пак момиченце,ама съм сигурна,че ще е момченце.Някой прави ли от вас планове пак за юлче?Аз много искам пак бебе,смятам скоро да пробваме,но този път ми се ще да е в края на лятото,ама Божа работа,когато стане,тогава. WinkНани:благородно ти завиждам,няма търпение и аз да съм отново бременна мама. preggo
Ели: Hug HugЩе се справиш,ще видиш. Hug
Ронка;много си хубава на сватбата,младоженците също.Дълъг и щастлив семеен живот им желая. Hug
Зоя пак с не е акала от 4 дни.Утре ще я водя отново на хомеопат.
Бета:Зоя също си гризе ноктите от 3-4 месеца насам,ако си намерила лек,кажи.И космите продължава да си ги скубе и яде. Confused
Изчезвам,утре пак. Hug

# 71
НАН, да не чакате още едно бебче?

# 72
Охооо  много бебета ей какво правите бе,няма места в яслите аааа

# 73
НАН, да не чакате още едно бебче?
Не, не, хипотетично говоря Peace  Макар че, честно да ви кажа и на мен ми се иска пак да съм бременна. Колкото и неразположения да имах, колкото и грозна и дебела да се намирах, усещането е неповторимо Heart Eyes
Но трябва първо да се постабилизираме финансово, евентуално да се преместим в нашето си жилище и да си направя операция и на другия крак. Ако това стане за година, ще е добре. Но не изключвам и изненади... Party

Кафе пихте ли бе?

# 74
НАН, мерси за кафето! Ще си взема и допълнително, че едва гледам. Tired

Аз също искам да бременя вече.  Blush И при нас има някои неща за решаване кардинално, дано се оправим и ние за година. НАН, може пак да бременеем заедно, плановете горе-долу ни съвпадат.  Laughing

Лек и слънчев ден на всички   bouquet

P.S.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 10:59 от Дю

Общи условия

Активация на акаунт