Нещо не намирам време за форум, все нещо друго изниква... Но ми домиляхте

И ние вече сме на климатик - супер зиморничава съм и обичам да ми е не топло, а много топло

Даяна е на ясла, но пусти сополи не спират

Нани, радвам се, че сте добре с дребните. То това е варианта - да си се осигуряваме сами, за да взимаме парички. Но да те поправя - ако се осигуряваш на 500, няма да взимаш 450 лв., ще взимаш толкова, колкото си "взимала" чисто. По закон е "90% от брутната, но не повече от нетната", което е голяма глупост
После, не те съветвам да си взимаш болничен - за дните, когато си в болничен /съответно не плащаш осигуровки за болест и майчинство/ не се плаща майчинство - все едно нямаш доход тогава. Понеже доходът се изчислява по дни, а не по месеци. Има една тема в Майките - "Майчинството счетоведно" - влез там и всичко ще ти стане ясно 
Павел отиде да вземе Дая от свеки и я чакам да я нацелувам

А е станала една, всичко говори
Най-се кефя като каже на баща й "Мама каза!"
Тя е малка, но вече знае...

А ти си СУПЕР

:hug:
аз искам пак момиченце,ама съм сигурна,че ще е момченце.Някой прави ли от вас планове пак за юлче?Аз много искам пак бебе,смятам скоро да пробваме,но този път ми се ще да е в края на лятото,ама Божа работа,когато стане,тогава. 

И при нас има някои неща за решаване кардинално, дано се оправим и ние за година. НАН, може пак да бременеем заедно, плановете горе-долу ни съвпадат.