Толкова дълга ми се стори, а една 4 раб.дни
С майка ми се сдобрихме и сега ще водя Венцито у тях за една вечер, та да си почина и поспя като хората.
Само дето не мога да навия Гоги да отиде в другата си баба и да останем младоженци 
Ели-всяко ново начало води до въпроси и притеснения. Като отидеш там много ще ти хареса, пък и за учене има още време. Сега е най-готиното-лекции, кафенца...леле липсва ми това. Аз родих в 3 курс и с малко бебе се справих. Помага ми една комшийка с гледането на Гоги. Иначе и другите се включваха-кой, когато може. Така, че не се притеснявай. Всичко ще се нареди

suzi_a-и Венци постоянно се събува. Явно имат носталгия към лятото
А за дъщеричката ти мисля, че е нормално. Свикнала е с госпожите и яслата и може би затова реагира така. За няколко дни ще отшуми пози период. Пък и на градината са по-самостоятелни и определено ще и хареса.
Ама няма как и това ще премине.
Като тръгнах на работа постоянно това ми беше в главата и мъника не спираше да разболява. Дори си мислех да си го прибера от яслата и да си остана в къщи да си го гледам. Сега съм по-оптимистична. То без болести не може. Много вируси има. Свикнах да му давам много витамини. И това помага. А за колежките не се къхари. Важното е семейството да е добре.

Как издържах и аз не знам. Свекърва ми гледа Ема, доволна съм въпреки различията и разправиите ни, но няма идеални неща.
И как си се вталила.Честно казано разликата е очебийна.
Сега заради по-високите ми осигуровки се водя управител на фирмата, в която въобще не съм стъпвала.
Да, познахте...свекито, мъжът ми й вдигна хубав скандал по тел. Аз още не мога да си намеря място. Не си личи много, но ме е яд за своеволията които си позволява да прави с детето ми.
За косичката и имам версия-залепнала дъвка като е легнала и баба и я е кръцнала,иначе мисля,щеше да забележиш..иначе не мога да разбера защо би го направила-малката и без това няма дълга коса,която да и пречи...
В петък ми се наложи спешно за един час да дойда по работа и напарво гледах по най-бързия начин да си тръгна.Е,метнах едно око по магазините де 
Моето подпитваше един месец, докато й позволих и се престраши. Мешахме й се из ръцете и докато го подстригваше. Добре, че си я видяла по-късно, иначе щеше да има 
Добре дошла!