Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 818
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
Ох, свърши и тая работна седмица!  Party
Толкова дълга ми се стори, а една 4 раб.дни  Laughing
С майка ми се сдобрихме и сега ще водя Венцито у тях за една вечер, та да си почина и поспя като хората.  Simple Smile Само дето не мога да навия Гоги да отиде в другата си баба и да останем младоженци  Blush
Ели-всяко ново начало води до въпроси и притеснения. Като отидеш там много ще ти хареса, пък и за учене има още време. Сега е най-готиното-лекции, кафенца...леле липсва ми това. Аз родих в 3 курс и с малко бебе се справих. Помага ми една комшийка с гледането на Гоги. Иначе и другите се включваха-кой, когато може. Така, че не се притеснявай. Всичко ще се нареди  Hug
suzi_a-и Венци постоянно се събува. Явно имат носталгия към лятото  Simple Smile А за дъщеричката ти мисля, че е нормално. Свикнала е с госпожите и яслата и може би затова реагира така. За няколко дни ще отшуми пози период. Пък и на градината са по-самостоятелни и определено ще и хареса.
.....Аз от това най-се притеснявам.Като тръгна на работа и като започна да излизам в болнични,а това с две малки деца е неизбежно и като започнат да правят физиономии в работата,за което също ги разбирам и ми настръхва косата. WhistlingАма няма как и това ще премине.
Не го мисли от сега това. Знае ли човек. Ами ако не боледуват? Иската много ми помогна с това, да не мисля за болести около Венцито и май позитивното мислене ги гони Crazy Като тръгнах на работа постоянно това ми беше в главата и мъника не спираше да разболява. Дори си мислех да си го прибера от яслата и да си остана в къщи да си го гледам. Сега съм по-оптимистична. То без болести не може. Много вируси има. Свикнах да му давам много витамини. И това помага. А за колежките не се къхари. Важното е семейството да е добре.  Hug

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 18:01 от eti_31

# 46
  • Варна
Сузи то си е за притеснение - Тодор ходи от 1 месец, но първата седмица беше до обяд, после отсъства 1 седм. след това ходи 1 седм и тази седмица пак изкара в нас. Ако няма кой да помага просто не става. Да не говорим че аз мога и на работа да го вземам с мен като се наложи.
Ели не толкова страшно колкото изглежда - ще видиш как ще се почувстваш друг човек! Ще можеш да слагаш и по-различни дрехи - аз като съм са малкото все гледам да се обличам удобно - да не ме изцапа, че много иска да го нося,като се навеждам да не се види нещо  Embarassed и т.т.А пък Юл не я мисли - ще я гледа татко и. И аз на времето все си мислех че никой не може да ми гледа детето и се бях вкопчила в големия син и не давах никой да го пипне даже, а пък сега само чакам някой да ги поиска, а ма няма желаещи Cry
Рони бързо на отчет!

# 47
Suzi с живачен термометър му меря. Един детски на Чико. Защо питаш? Уж е верен, а и то си личеше, че не беше добре детето. Целият гореше с червени бузи. Сега е по-добре, вдига от време на време Т, но до 37,5 и сам я смъква.
Анет, аз няма как да се пазя, спи межу нас, завира се в мен. Слагам чаршафа на лицето си, ама гаранция няма.
Цитат на: Анет
гледам да се обличам удобно - да не ме изцапа, че много иска да го нося,като се навеждам да не се види нещо
Joy hahaha Joy много смешно ми прозвуча!
Ели, ученичка ще ни ставаш ти. Ще свикнеш и с това, споко. Само да не ни забравиш от много учене. Wink

Тези дни нещо съм се изнервила, всички ме дразнят.  Whistling Ставам, че Дани извади всички чорапи от шкафа. ooooh!

П.П. Защо броя на публикациите в отчетната не се броят? Не че има значение, но да питам.

# 48
  • Варна
Ети,Анет аз уж не съм от тези с черни мисли,но все пак са си деца .Дано  наистина болестите да бягат от нас. Praynig

Нани,питам защото ако е с електронен много не трябва да им се вярва.На двете подмишници мерят различно.Лятото така се бях шашнала ,когато Жорко беше вдигнал уж 40 градуса .При тази температура би трябвало да е парцал ,а на него въобще не му личеше.После  живачния показа 38 и 5.

# 49
Здравейте момичета.
Не знам от къде да започна. Rolling Eyes
Такааа, в Бг. хванахме супер гадно време-студ и дъжд. Но това не повлия на настроението ни. Simple Smile Всички се разболяхме, Ема беше с Т 1 ден, а почти до края беше сополива. На мен ми падна гласа, вече се оправям.
Сега за веселата част.
Сватбата беше супер, всичко беше на ниво. Изкарахме невероятно, супер купон. Веселбата продължи през цялото време. Видяхме се с доста познати, всяка вечер бяхме по кръчми и доскотеки. Не сме спали повече от 4 часа на нощ. #Crazy Как издържах и аз не знам. Свекърва ми гледа Ема, доволна съм въпреки различията и разправиите ни, но няма идеални неща.
Много емоции имаше през изминалите дни, но не мога да предам всички. Важното е, че изкарахме добре, нямахме проблеми с Ема, бързо свикна с баба си, и така...
Ще се включвам пак по-често.
Ето и малко снимки от сватбата, някои са с много лошо качество, на някои изглеждам супер идиотски...дано ме извините.
http://bambinata.multiply.com/photos/album/5/5

# 50
Здравейте мацки!

В София е гаднооооо, дъжд, студ,отврат. И аз като Ели съм зиморничава,все ми е студено. Вкъщи нямаме топла  вода от седмица,та вече ми писна.

Ронка,много готина сватбарка си Heart Eyes И как си се вталила.Честно казано разликата е очебийна.

Ели, ще свикнеш,не се притеснявай.Ще ти се отрази повече от добре общуването с други хора и смяната на бебешката среда.

Това в началото с работата и болничните ми е много познато.Добре че Лора не боледува много.

Нани дано се оправя по-бързо Данката.

# 51
Ох много ме успокоявате мерси Ви  Hug

# 52
Ние днес сме здрави./пу пу/ Praynig
Рони, браво на вас, че сте се позабавлявали. Ще имаш време да реанимираш. Hug

Аз пък за да взимам майчинство, трябва да се водя все пак някъде на работа. Ама никой частник не ми е длъжен, та сега ще трябва да поема всички осигуровки до раждането/ на работодателя и на работника/, щото се гледат 6 мес. назад. И за да взимам 90% от заплатата след това реших да се осигурявам на 500лв, така ще взимам майчинство 450лв. Сега умувам дали да не искам болнични, от НОИ ще ми го изплащат, а аз само здравните осигуровки ще трябва да оправям. Поне един-два месеца да се облекча, че са си 200 лв на месец иначе.  Thinking Сега заради по-високите ми осигуровки се водя управител на фирмата, в която въобще не съм стъпвала. Embarassed

Наш'то диване легна късно и още спи. Отивам да го погъделичкам малко.

# 53
Nanny, хубаво е, че си намерила фирма в която да се осигуряваш.
Как върви бременоста, става ли ти лошо? Дано всичко е наред и се радваш на приятна бременост! Hug

Ели, успех с ученето. Не се притеснявай всичко ще се нареди. Нормално е да ти е притеснено, но бързо ще влезеш в релси, няма как. След време ще ни пишеш колко добре се чувстваш и ще ти стискаме палци за изпитите! Wink

Гледам жилищата обсъждате. Аз няма с какво да се включа, все още сме на квартира както е било и до сега. Но се надявам съвсем скоро и ние да се уредим някъде и да имаме всичко за което мечтаем. Все пак надеждата умира последна. Simple Smile

Всички болнички бързо да оздравяват.

Като се прибрахме забелязах, че Ема е подстригана, и то не как да е, ами е оръфана отзад на вратлето. Shocked Направо полудях. Познайте кой си е позволил това??? #Cussing out Да, познахте...свекито, мъжът ми й вдигна хубав скандал по тел. Аз още не мога да си намеря място. Не си личи много, но ме е яд за своеволията които си позволява да прави с детето ми. #Crazy

# 54
  • София
Нанни-браво на теб,че си измислила нещата,а ако не е тайна колко ще плащаш месечно осигуровки за 500лв.заплата?Верно нищо не казваш-лошо ли ти е?Как се чувстваш?Радвам се,че малкия толкова бързо се възстанови-да не се разболява повече-пу,пу!
Ронка-много хубав тоалет си си избрала за сватбата!И булката има много хубава рокля,и шаферките много сладки,изобщо много ми харесаха снимките!А малката не я водихте,така ли? newsm78За косичката и имам версия-залепнала дъвка като е легнала и баба и я е кръцнала,иначе мисля,щеше да забележиш..иначе не мога да разбера защо би го направила-малката и без това няма дълга коса,която да и пречи... newsm78
Ели-и аз мисля като момичетата-хубаво ще е да се разнообразиш от ежедневието,като не ти хареса-никой не те държи насила-свободен човек си,винаги можеш да се откажеш.Но поне опитай-виж как е!Успех ти желая!Малката кой ще я гледа в крайна сметка?
И аз исках да започна работа,но се оказа,че няма да стане мойта.Няма кой да гледа Влади и това е.Не искаме да го даваме на ясла,пък и да искаме е много далече и е колкото моята заплата,далече е,няма кой да го води и взима,та така...мъжа ми е много щастлив-такова беше желанието му-според него за малкия трябва само аз да се грижа. Rolling Eyes
Та така-оставаме си вкъщи за през зимата и за незнам още колко време-здраве да е!
Поздрави и целувки на всички! Hug

# 55
Ох,много гадна тая ваша София SickВ петък ми се наложи спешно за един час да дойда по работа и напарво гледах по най-бързия начин да си тръгна.Е,метнах едно око по магазините де Mr. Green Чак се ядосах на ниските цени,тъй като във Варна е много по-скъпо,а заплатите доста по-ниски.А иначе бил найдобрият град за живеене по думите на глупавия ни кмет #2gunfire
Ели,помисли за хубавите неща-кафета,нови познанства,..Ех,всичко бих дала пак да е върна в Търново за студентските години
Жорка,говори му за хубавите неща,които ще напарвите след яслата и може и да се върже..Аз Алекс така го баламосвам и минава номерът Mr. Green

# 56
Ронка За сега всичко с бебчо,/както го нарича Дани/ е наред. Praynig Той най-редовно го прегръща, целува,гали го, дори му дава мляко. Понеже съм му казвала как бебетата сучат и как  и той е сукал от мама, взима уж мляко от цицата и го подлага на корема. Вика му: "Ето бебчо мяко" Laughing

Твойто свеки, верно доста си позволява. Crossing Arms Моето подпитваше един месец, докато й позволих и се престраши. Мешахме й се из ръцете и докато го подстригваше. Добре, че си я видяла по-късно, иначе щеше да има   #Cussing out #2gunfire Аз  лично нямаше да си замълча.

Дидито Върху 500лв осигуровките са 213лв, като тук се включват тези на работника и тези на работодателя. Peace
А иначе аз съм добре, възстанових си силите, не ми се гади, но усещам миризми всякакви от километри, като лисица съм. Не ми пречат, освен ако не са супер гадни. Вчера влезнахме в един магазин с мъжо, така вонеше на развилняла се продавачка, а и климатика успешно раздухваше миризмата навсякъде. Е, не се стърпяхме и си излязохме.  Sick
Храни ям всякакви, не съм се отказала от никоя засега. Mr. Green

С мъжо ще се заLOST-име пред компа, че има доста да наваксваме. Shocked

Лек и спокоен ден на всички! Heart Eyes

# 57
Рони  wavey Добре дошла!

Нани  Joy Joy голям майтап твоя Дани.Че защо се налага да плащаш и на работодателя осигуровките?

Тия дни е много студено при нас.Затварям прозореца,че снощи и климатик пуснах даже.  cold

Ели,голяма скица си  Mr. Green При нас е топличко даааам  Joy Кой ще гледа малката.Баща и ли?

# 58
Рени, защото след майчинството, което ми изтече ме попитаха дали да ме освобождават, тъй като аз не работя при тях или да поемам всички осигуровки. Аз реших да ги поема, за да си взимам и другото майчинство живот и здраве. Peace
И при нас е голям клинч, ама си нямаме климатик. Crossing Arms И парно нямаме, заради съседите...ще плащаме ток. Rolling Eyes

# 59
Ренка, ти сега чак пусна климатика,а ние откак застудя времето не сме го спирали.Вечер де, като сме си вкъщи. Пуснат ли парото,всички радиатори на 5 и няма да ги спирам цяла зима. Така и така плащаме загуби,топла вода, незнам си колко заради банята, какво са още 150лв.на месец. Mr. Green

Ронка,аз така ще яхна метлата в такъв случай! Това е безобразие #2gunfire

Лети,интересно,че и аз забелязвам че тази година някак не е толкова скъпо.Не знам на какво се дължи,обаче редовните колекции са с по 20, 40,50 лв. по-евтини от мин.г.  newsm78  За пример: купих си мин. г.октомври костюм(с пола и панталон заедно, нали се сещаш) за общо около ..220-240 лв.май беше, сега същата марка си взех един панталон за 50 лв.,като сакото беше100... Е незнам, но всичко ми изглежда по-евтино. В мола на Стамболийски в Калиопе-то има страхотни ризи-боди за по 40лв.,пуоверчета по 25...за какво говорим.

Айде чао,кой се заЛОСТва,кой изпростява с НОВА+ Joy

Общи условия

Активация на акаунт