Климатици - обсъждане на всякакви въпроси - 5 тема

• 69 208
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Дали някой би могъл да ми каже за режима Coil dry на климатиците Фуджицу кога се използва, че нещо не мога да го разбера?  newsm78
В инструкцията пише, че това било режим на изсушаване на вътр.тяло за предпазване от мухъл и бактерии и се включвал за период от 90 минути, след което спирал автоматично.
Не ми е ясно обаче аз ли трябва да го включвам този режим или климатика автоматично минава на него? И на какъв период от време трябва да се включва?

# 196

Плодова фея, защо пък точно със САМСУНГ ще се охлеждаш? Има по-качествени решения.
Щото е на промоция в Практикер и моят мъж иска да го купим днес. Затуй. newsm78

# 197
Ще ви излезе по-скъп.
Да го купите само,защото е на промоция,си е чиста набутвация.
Аз лично,не ви съветвам да правите такива прибързани покупки.

# 198
Ще ви излезе по-скъп.
Да го купите само,защото е на промоция,си е чиста набутвация.
Аз лично,не ви съветвам да правите такива прибързани покупки.
Алтернатива на тази цена, която да е по- добра?

# 199
  • с/у ОколоМръсТното
Алтернатива на тази цена, която да е по- добра?

дай линк към изделието? Ох, как искаме да те предпазим от тази грешна покупка, а вие не искате да послушате... Tired

mijjjka - този режим се използва само лятос. Преди да спреш машината, която е в охладителен п-с, натискаш копчето за  Coil dry. Демек, спираш машината само през това копче, а не през СТАРТ/СТОП бутона.

# 200
http://clima.dartek.bg/index.php?page=shop.product_details&c … art&Itemid=30
В Практикер цената е 899 лв в момента, с монтажа ще ни излезе към 1100 лв. Трябва ми климатик до тази цена.

# 201
Мерси, Шани!   bouquet

# 202
Тогава за HITACHI RAS/RAC D14EX2 какво ще кажете? И Мидеа по- добре ли е от самсунг и защо?

# 203
  • с/у ОколоМръсТното
Тогава за HITACHI RAS/RAC D14EX2 какво ще кажете?

по-добре е от САМСУНГ-а, определено. Вкарва пресен въздух. Така се води тоз модел, инак е много измислена тази му функция.
Инверторната Мидеа е по-зле ( в смисъл с много лоши техн. параметри) от обикновената. Ненадеждни и капризни машинки, точно като Самсунг-а.

# 204

по-добре е от САМСУНГ-а, определено. Вкарва пресен въздух. Така се води тоз модел, инак е много измислена тази му функция.
Инверторната Мидеа е по-зле ( в смисъл с много лоши техн. параметри) от обикновената. Ненадеждни и капризни машинки, точно като Самсунг-а.

ееее то и Уруру Сарара има таз измислена функция....

# 205
Здравейте,
И аз да се наредя на опашката с въпросите.Трябват ми два климатика. Едната стая е 16кв., с височина около 2,60, западно изложение, с итонг, изолация и ал.дограма. Другата е 25 квадрата, същата височина на тавана, с южно изложение. За сега сме се спрели на Mitsubishi SRK 20 ZG-S за малката и SRK 25 ZG-S за голямата. Добре ли сме се ориентирали?
Другия вариант за малката стая Panasonic CS/CU- RE 09 HKE (CS/CU- E09HKE)? А каква е разликата между последните два?

Мицутата нещо жужат в последно време и не могат тук да ги оправят  иначе са надеждни...важно е кой дървар от всичките щ еги монтра и поддържа   това е

# 206
моля за мнение от разбиращите  за Корона Фуджико...май май това  е много читаво нещо...но искам да чуя..

# 207
  • с/у ОколоМръсТното

еееееее, ма климатика струва над 3 бона, а не хиляда и нещо, нали?
И сигурно не предстъавлява едно маркуче, което се оставя да виси отвън.
Абе хайде вземи си ти Короната и си свиркай. Втора упортеба ли ще е?

# 208
Налага се да сложа климатик, но разстоянието между външното и вътрешното тяло ще е около 4 метра. Спрях се на Fujitsu ASYA 9LG. Стаята е малка, южна и добре изолирана. Дали ще се справи?

# 209

еееееее, ма климатика струва над 3 бона, а не хиляда и нещо, нали?
И сигурно не предстъавлява едно маркуче, което се оставя да виси отвън.
Абе хайде вземи си ти Короната и си свиркай. Втора упортеба ли ще е?

а не бе просто ми предлагат познати и се чудя...нови какви втори употреби...

Общи условия

Активация на акаунт