на летящото килимче да се качим и Земята да обиколим-87 арабска

• 21 702
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро !
Дина , мерси дано стане , че съм голяма паника .
Тити , приятеля ти е за бой ! #2gunfire
Аз ако съм като теб и дума няма да ми каже мъж ми , но имам 15-20 кила вече от горе .
То и кърменето много зле ми се отрази пък и стреса , че съм все у дома .
Надявам се скоро да се стегна и да се реша да спазвам поне малко от малко диета , че с моите диети за по седмица нищо не правя .
При нас е едно сиво и вали та цял ден ще сме си у дома .
Децата в момента се къпят и доколкото чувам шампоана за вана май свърши .
Поне този за коса го прибрах , че преди седмица цялата опаковка ми изсипали и едвам успях да се изкъпя .
Аз си мия по 3 пъти косата с шампоан и бая ми трябва , че косата ми е до кръста вече .
Лек ден на всички .

# 166
Здравейте сладурки!

Благодаря на всички за поздравленията от вчера.  bouquet Hug
За съжаление не можах да смогна да стигна до компа.
Сега първо да докладвам:партито мина много сладко - децата така се забавляваха и така се радваха/щях да се разплача/.Сами май разбра ,че нещо специално има и че е център на събитието - поне се постарахме с баща му да има такава атмосфера вчера.
Еклерите станаха и не останаха Simple Smile много ми ги тачат тука Embarassed/иначе съм скромна/.Тортата беше много грамадна и  я раздадохме.На всички малки и големи май има хареса - всички танцуваха в кръг около тортата и безброй пъти пяхме "Честит рожден ден"
По-късно ще кача няколко снимки /но като си дойде мъжът,че аз нещо не чаткам как да ги намаля,че са много големи.
Забравих да кажа,че по-голямата част от партито се наблюдаваше онлайн от майка ми/малко не ми се искаше,но..../Не ми се искаше защото тя щеше да се разстрои и да се разплаче ,че не сме при тях и така......... май на всички ви е позната картинката.Не че на мен не ми  се беше свила топка в гърлото ,но заради детето се въздържах до последно.
Тази сутрин ставам и нетърпелива да видя снимките/не можах снощи/ и да им изпратя няколко.Обаждам се аз и само от първата дума познах ,че  е плакала и е много разстроена.Опитах се да не коментирам и започнах да разказвам колко сладки снимки са станали и направо отключих "купона".Ти направи така ,ние да не участваме в такива радостни моменти...................................само може да си представите как ми се срина всичко.Аз и без това съм наръба да изпадна в депресия,че нещо ми идва повече сама с двете деца,но не се оплаквам какво да правя трябва да се справя някак .ДА не пропусна че те бях атук при нас за раждането на малката и останаха 1 месец.Сега пак планувам да пътувам ,но всеки си знае неговото.Знам какво им е в момвнта и колко много им липсваме и че искат да сме заедно ,защото и аз искам ама за сегатака са нещата.
ОХ оплаках ви се...........така ми се беше насъбрало,че щях да гръмна.
Извинявам се ,че ви занимавам ама имах нужда.....

На ТИТИ,искам да кажа да си даде време и да си изясни това ли екоето иска,доколко е готова на компромиси от тук натам и докъде тя може да отсъпи.

Надя,коя е тази мама Теди,която казваш че в ,момента е в ДЕвин.Почти всички външни хора познавам по стечение на обстоятелствата.Поне преди 6-7 ,месеца когато бях там.
Специални  Hug на Родопското лоби/ нямате идея как искам да видя тея "баири" Simple Smile
Стига за сега.
Радвам се за майчето в Дамаск ,че всичко е ок при тях.

# 167
Най- после и аз да сколасам да пиша,Мерси много Наде ,че питаш за мен последните няколко дни съм без болки и съм по добре.Пък и аз радостна новинка имам ще скокна до БГ-то за един месец да си постоя при маминка докато момчето е на работа.Стискаите палци днес билет ще ходя да оправям- дано всичко е на ред.Марсичко никакви новини не мога да дам за Бутефлика,защото не се интересувам и съм аут.Много мерси Елидивка за савета като съм в бг-то ще пробвам да се снабдя с нещо такова, че тук няма или аз не знам къде да намеря.
Целувки до после

# 168
Здравейте, арабелки-хубавелки babydust7

dtti, радвам се, че около вас все пак е спокойно  Hug и сте се разминали само с ударено носле. Аз снощи по нощите разбрах, веднага отворих да чета какво става тук. Ужасна работа..

Спорти, в това ягодовото ми останаха очите  Heart Eyes Много хубаво изглежда... Умирам за такива неща   bouquet

Честит Рожден ден на Сами на Снежана!  Да е живо и здраво слънцето, много да радва мама и тати!  newsm59

Чакаме днес новини от Теди, да каже как е минало във Велико Търново. Стискаме палци дружно  Hug

Тити Стискам палци нещата да се наредят за теб по начин, по който си доволна, независимо от развръзката. Мен лично ме е страх съвети да раздавам.. От ситуация до ситуация толкова разлика има и от човек до човек. Универсални теории няма. Но каквото и да правиш, прави го за себе си.  Hug

На мен все си ми е едно.. сиво. Хич не съм в настроение, а ме затрупват задачи. Трябва да вляза в ритъм светкавично. Ясно ми е, че повод за мръкане няма. Ама съм се забутала вкъщи и излизане няма. Отивам да чистя преди да ме изхвърлят от нас  Joy После мисля да се вихря в кухнята   chef

# 169
Деси, какво е станало! От вас разбирам за атентат в Дамаск!  Добре сте викаш, хамдулилла  Praynig

Ние вчера от 1 на обяд (точно бях станала и не бех се изкъпала още) и почнаха да прииждат гостите! Един даже се опъна на леглото и си направи 1 едночасова следобедна дрямка, докато ние като домакини приготвяхме яденето  #Cussing out

Снеже, ама хич не пишеш, как сте и кога да чакаме юнака и известието за появяването му на бял свят!!!

Снеже Хаджииката, мъчно ми стана като каза за майка си , как се е разстроила, че не е с вас. И аз съм болезнено привързана към семейството си, което никак не е добре, особено за момиче Sad   Живи и здрави да сте, това е най-важното!

Какво сме седнали вички да казваме на Тити, ауууу не те обича, нямате бъдеще, хич не й помагаме така. Те си знаят най-добре какви са им отношенията.   И моя е мечтал за белокожа, русокоса с права коса, синеока, ма ето ме- появих се аз черна и къдрава  Twisted Evil . Пък и той не олицетворява моя идеал за мъж  Laughing  Което няма нищо общо с чувствата!

Тити
, да оставим това за начина на обличане и килограмите настрана.Да започнем от там,  че бил религиозен. хммм, той ако беше религиозен, нямаше да си хваща гадже.....
Дано скоро намериш правилния път  Praynig

# 170
Деси, какво е станало! От вас разбирам за атентат в Дамаск!  Добре сте викаш, хамдулилла  Praynig

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1236755

# 171
Катя, Тити не е малка, много добре си знае отношенията!!
Факт е, че мъж който обича с душата, а не с очите си, няма да натяква някакви си дребни външни недостатъци, и това го доказваме всички ние, дори и ти - твоя човек правил ли ти е забележка за това, че си черна, а не белокожа и русокоса и синеока?? Може би на майтап, или да е споменал в някой разговор, но аз останах с впечатление, че на Тити човека го е казал съвсем сериозно (иначе не би се стигнало до коментари във форума). Е добре, и моя ми е казвал да "намаля коремчето"  Embarassed но това не е повод за притеснение... моза съм все пак в очите му  hahaha Самия той от повече от месец ходи на фитнес заради мен (не съм го карала, решението беше самосиндикално).
И аз все се каня...

Абе ако има истински чувства - те ще устоят на физическите недостатъци. В крайна сметка след раждане така или иначе тялото се поразваля...
Изобщо - не смятам, че външността заслужава да се коментира. Още повече да става повод за разпри в една двойка...

Пък за религиозността... той ако е религиозен - не само гадже нямаше да си хваща, ами нямаше изобщо да коментира външния вид.
Абе тва за гаджето... айде и тва да не коментираме сега!!

# 172
Здравейте момичета как сте?Деси много се радвам,че сте добре много лошо съвсем близо до вас а мислех,че Сирия е мирна държава но уви дано повече да няма такива неща при вас.Господ да ви пази. Praynig PraynigБелбей ще чакаме да видим и твойто албумче.

# 173
Снеж, притиснали са те "барчините" отвсякъде явно, нищо,че сте в пустинята  Whistling Но такъв е животът.Родителите не могат да настояват да сме все край тях колкото и да им се иска.Ти имаш мъж и деца и семейството ти е там,където сте всички заедно.Да сте живи и здрави,да можете да си позволявате да летите и да се виждате - къде на изрелска, къде на бг територия! Hug Радвам се,че партито е минало така хубаво.И е прекрасно,че има интернет и можеш да направиш родителите си съпричастни.Това е нещо уникално,кажи им го.В недалечното минало човек даже не можеше да си мечтае за това,да не говорим,че е почти безплатно цялото удоволствие.
Латеа, като свършиш с чистенето заповядай и у нас, пък аз ще те почерпя с едно такова ягодово  Mr. Green
Кате, човекът може да е религиозен все пак,нищо,че има приятелка.В днешно време да очакваш заради религията (независимо коя) и мъжете, и жените да са девствени ми се струва малко прекалено.А и кому е нужно? newsm78
Рали,пускай арабската музика и започвай да си денсаш,не ти трябват фитнеси и чудесии.Ще се стегнеш и физически, и ментално.Е, някоя бръчка от усмихване може да ти се получи,но лошо няма  Mr. Green
Белбей, чудесна новина!Престоят при мама ще ти дойде добре!  bouquet
Къде се затриха Абра и Другарче??

# 174

Кате, човекът може да е религиозен все пак,нищо,че има приятелка.В днешно време да очакваш заради религията (независимо коя) и мъжете, и жените да са девствени ми се струва малко прекалено.А и кому е нужно? newsm78

Не е така,в исляма няма нещо , което да е прекалено. Недвусмислено е казано , че жените ,както и мъжете трябва да пазят целомъдрието си  Laughing  друг е въпроса дали се спазва. Не е лесно, особено в наши дни, когато голата плът и покани за удоволствия напират от всякъде, но истински вярващите знаят как да ги изолират.

Един истински религиознен човек познавам  и той избягваше всяка женска компания насаме, за да няма опасност от съблазни. Ожени се човека девствен на 26

# 175
# 176
  • In a surreal moment!
Ха , Спорти , как се сети за мен  Heart Eyes Hug ....тук съм .
Привет !
Имах гости - Цветка и гадже Наско . Преди малко ги изпратих и сядам да ви видя какво ново - вехто . Сериозни теми дискутирате , сериозни работи се случват , дано световния ужас да не докосва нашето скромно общество тук  във форума .
Отивам да си полегна , че се изморих от клюкане  Joy

# 177
Tititata , не вземай присърце нашите коментари , ние изказваме лично мнение и впечатления от преживяно или видяно  PeaceРешението какво да правиш с живота,  си го взимаш сама , но можеш да извлечеш  нещо полезно като инфо от нас .
Щом не си приела Исляма не си длъжна да спазваш Рамадан, но ако решиш по собствено желание , няма лошо  Peace
Хубаво е да се поинтересуваш от религията на твоят приятел за да си наясно , какво те очаква , защото ако имаш сериозни намерения към него тя ще се отрази несъмнено и в ежедневието ти .
В подписа ти имаше призив за бездомните животни , той на какво мнение е по въпроса .
В Исляма кучето "пречи "в ежедневието , ако мога така да се изразя , то разваля уду , ако те подуши ...с две думи вероятността да се съгласи един мюсюлманин да живее в една къща с куче е много малка , не говоря за двор , а вътре .При сключване на рел. брак ще бъдеш уведомена , че децата ви ще бъдат възпитавани като мюсюлмани ...........и още много други неща , затова те съветвам да се информираш добре преди да стане сериозна връзката ви .

Хубаво е да не криеш нищо от него за да знаеш още от сега как ще реагира , а не в бъдеще да съжаляваш .

Не ми направи добро впечатление, че ти натяква разни неща за килограмите при условие, че ти правиш опити да се справиш с тях , но това си е мой проблем  LaughingНяма да го коментирам него и религиозността му .

За съжаление познавам едно бившо семейство , арабин и българка , мъжът постоянно недоволстваше от кг на жената , ту е дебела , ту е слаба .........и тя му угаждаше .Вечно й се натякваше , че не е девствена и че той ще си намери друга жена...и много подобни примери , лошото е , че тя знаеше за тези мрънканици преди брака и се примиряваше с тях , не допускаше , че ще си намери друга жена ..............е разведоха се и деца имат .С другата жена няма нищо общо като отношение  Rolling Eyes.

Хората са различни , някои се променят , други не  .....

Имам и обратни примери .

Желая ти да вземеш правилното решение и когато един ден се обърнеш да не съжаляваш  Hug

Другарче , привет , как е Цвети ?

# 178
# 179
Деси слава богу, че всичко е наред при вас. Не ми се говори на тази тема, защото хич не ми е ясно защо ислямските терористи правят атентати в ислямски страни. Някак си не ми се връзва, ама точка щото то няма слепи хора, на всички им е ясно за какво става дума.
Снежи, Теди не е мама, тя е младо момиче, което е било на работа в Оман и сега е там в Девин пак на работа. Но както писах преди не влиза вече във форума, така че незнам подробности къде е точно. Да ти е жив и здрав момъка Simple Smile тука имаше едно още един Сами ама Кремито нещо се изгуби Sad
Тити стискам ти палци да вземеш най-доброто за себе си решение...
Кога си идваш в БГ и от кой град беше по-точно. Сигурно си казала ама не помня Sad
Латеа и аз една такава меланхолия ме е фанала, само си мисля за това каква дълга зима се задава... И навън само кал и сняг ще има и мрачно, мрачно че чак отврат...

Общи условия

Активация на акаунт