на летящото килимче да се качим и Земята да обиколим-87 арабска

• 21 701
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Другарче, и аз поприлегнах.То в това време какво друго да прави човек  Tired
Наде, не ти разбрах първата част на постинга  newsm78 Не ти е ясно хич,пък после на всички е ясно...Зачудих се какво искаш да кажеш просто. За зимата и на мен ми се изправя косата - особено като си представя сметките за ток  Sick
Рени, мерси за музикалния поздрав.Тази песен беше много нашумяла в Египет по времето,когато се подвизавах там  Mr. Green
Теди, разбихте ли ги?? #2gunfire

# 181

Тити стискам ти палци да вземеш най-доброто за себе си решение...
Кога си идваш в БГ и от кой град беше по-точно. Сигурно си казала ама не помня Sad
.

Много благодаря на всички за подкрепата. Не мога да цитирам всички, защото май на мен не ми е ясно как. Simple Smile Ами аз съм си в България. Ако бях сега там, нещата щяха да са доста по-лесни. От София съм. Simple Smile

# 182
Шехи имах предвид, че на всички е ясно че не истински мюсюлмани стоят зад тези атентати, но за всичко това набеждават именно мюсюлманите или ислямистите

# 183
Мюсюлманството има много лица. Противопоставяне има между сунити и шиити например.Атентатът в Дамаск е в шиитски квартал...

# 184
Мюсюлманството има много лица. Противопоставяне има между сунити и шиити например.Атентатът в Дамаск е в шиитски квартал...

Става въпрос за атентат - терористичен акт - убиване на невинни хора, което няма нищо общо с исляма .
Противопоставянето е друга бира .

# 185
  • USA
Здравейте момичета,не съм писала отдавна,но отвреме на време ви чета.Не ми се пише...при нас нещата тотално се преобърнаха,буквално за един ден.Не мога да кажа,че не съм го очаквала,но пак ми дойде като гръм от ясно небе.С няколко думи да обясня- мъжът ми е в Сирия,не можа да си продължи визата.Аз съм тук с децата,не знаем изобщо какво ни чака в бъдеще и кой път да хванем.Щеше да е лесно,ако нямахме нищо тук-пълня пет куфара с дрехи и хайде в БГ.Но как,как по дяволите да стане това,като сме пуснали корени тук,тук е домът ни,който с мъжът ми с такова желание направихме от нулата...имаме и бизнеси разни...Това са 15 години в тази държава и сега,когато постигнахме всичко,вместо да се радваме на живота,трябва да почнем съвсем отначало.Много ми е мъчно,и тежко,и безсилно едно такова.Тъпата Америка и безумните и имиграционни закони раздели семейството ни и нищичко не можем да направим повече Cry...Ужасно ми е жал за децата,толкова са привързани към баща си,а и той към тях,сърцето ми се къса като ги гледам как си говорят на скайпа...не е честно да им се случва това и не знаем как да им обясним...
Съжалявам,ако ви натоварвам,но някои момичета питаха за мен и ето...оплаках се.

# 186
SkyBlue , много , много гадно  spoko -Нищичко ли не може да се направи .Останах безмълвна , та това са 15 години  Sad

В тази тема има доста инфо за визите , не знам дали си я чела
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=332324.0

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 21:06 от Манел

# 187
Манел, знам много добре за какво става дума.За мен не само ислямът,но никоя друга религия не може да служи като оправдание за убиването на невинни хора.За съжаление има хора,които не мислят така - и мюсюлмани, и християни и всякакви...И именно от притивопоставянето се поражда конфликта и терористичния акт в крайна сметка.Както и да е, и да коментираме, и да не - няма да оправим света.
Скай, много драматична ситуация.На какво основание отказаха да продължат визата на съпруга ти? newsm78

# 188
Деси ,Алхамдулиллах че сте добре!!  Hug
Скай,нямали някакво решение ? да си поднови виза или другоо?  Sad  Инша'Алла да намерите решение!  Praynig
Наде как сте ?  Hug
Дуа,къде се изгуби?  Hug
Днес във Варна времето беше по-добре, но все така мрачно!  Tired
В училище имаме проект,да нарисуваме щрих за плат какъвто и да е,после се пресъздава върху дреха(нарисуван модел) после се прави на плат и чак тогава върху дреха от текстил,та аз започнах моята шарка,щрих с изречение на арабски което ще стане като лентаа!
Шехи,историйка няма ли да пускаш?
Дина как сте с малкия??
Секси,къде изчезнаа??  newsm78

Hug на всички!!

# 189
  • по пътеката
скай, много ме разтревожи ! май наистина нещо се замисля мащабно , масово се отказват визи, при това при семейства, което си е направо не4вешко! аз знам ,4е сте от 15 г ,но мислех, 4е сте с американско гражданство, как е станало сега ? досега как е било? нали визите бяха за 10 г преди? какво става в америката,4е замирише ли там, непременно ще дойде към европата!

# 190
Скай Блю-....напълниха ми се очите със сълзи....как знам за тази болка на общуване по Скайпа.Хем е хубаво че го има,хем...по -самотоно още повече в сърцето....Не се учудвам ,на това което пишеш-и във Франция масово отказват продължаване на резиденция на араби.Отказва се на хора ,които са живели тук по 15 години...мотивите са толкова банални че нямам думи,понякога точно така се разделят и родителите с децата си,които са родени тук....и са с протекцията на френските власти....
Казваш че си го очаквала......Майче всички ,които сме с мъже -араби из чужбината  познаваме  това усещане също.
Бъди силна и се бори-адвокат предполагам имаш. Не е само Америка-тоя пушек къди из цялата Европа.....

Момичета,аз закупих билетите. От началото на Октомври до първите дни на Ноември ще съм У Дома.
Проблема ми сега е с прекачването по врме на пътуването-че ще се ходи до Цюрих-та оттам до София...а багажа е много и количка има.а времето за прехвърляне е само 45 минути -как да се ориентирам на това голямо легище Цюрих ,като знам че раян много плачи от смяната на налягането при кацане...Ама -дано бързо и правилно се ориентирам-трябва !..Олд Спорт -сърдечни благодарности за отговора....инфото ти ме е адски полезно. Дано  пътя мине добре.

Близнаци,Наде,Рали,Олд и всички арабелки от дома .... така искам да ви видя на живо  Hug  Hug  Hug  bouquet

# 191
Sky четох постинга ти и после изчаках и другите да пишат защото чак не ми се вярваше това, което пишеш. На бързо като лента ми мина как съм гледала снимките от къщата ти и как си исках моето място на барплота, после ваканцията ви
Защо така се случи... дори не съм и мислела, че сте там с виза...
Незнам какво да кажа повече, но като на всички останали ми е гадно.... Ще се надявам да има изход от тази ситуация и ще се моля за вас.
  Praynig  Praynig  Praynig

# 192
Проблема ми сега е с прекачването по врме на пътуването-че ще се ходи до Цюрих-та оттам до София...а багажа е много и количка има.а времето за прехвърляне е само 45 минути -как да се ориентирам на това голямо легище Цюрих ,като знам че раян много плачи от смяната на налягането при кацане...Ама -дано бързо и правилно се ориентирам-трябва !..Олд Спорт -сърдечни благодарности за отговора....инфото ти ме е адски полезно. Дано  пътя мине добре

Здравей! Ами не мисля, че прекачването трябва да те тревожи. Само за това, че детенцето плаче. Но иначе мисля, че на летището ще ти помогнат, щом си с количка и малка душичка.

# 193
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАЯНКА !  Heart Eyes

ДЕСИ  Hug ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПОРАСТНАЛАТА ПРИНЦЕСКА ! МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ И ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕЯ ! 

# 194

моми4ета както ве4е каза Сабинка/и и благодаря е се е сетила/ HugДаяна става на 3  години  Grinning

скай ужас -как може такова нещо-след толкова години,а и мъжа ти е християнин-едва ли го подозират във връзка с някоя мрежа-дано по бързо да се реши проблема Praynig Praynig Praynig и да се съберете отново

Става въпрос за атентат - терористичен акт - убиване на невинни хора, което няма нищо общо с исляма .
Противопоставянето е друга бира .
няма какво да добавя-права си както винаги

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 00:41 от dtti

Общи условия

Активация на акаунт