на летящото килимче да се качим и Земята да обиколим-87 арабска

• 21 699
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте пак арабелки!
Деси нещо тия дни не намерих време да ти пиша ,но от както съм в Алекс постоянни гости! понеже майката на мъжа ми е от 12 членно семейство и всеки си е женен и братовчедките и братовчедите не се изброяват на едната ръка само ,та едвам съм си починала от гости и почерпки и тн! а за малкия е голяма забава защото братовчедите от второ покелоление само си играят с него та си почивам малко поне за 2-3 часа! а и братовчедките на мъжа ми се избиват да се грижат за него така че за мене тука е рай,хехе! иначе
Юсуф е ве4е на 11 месеца и татко му сега си идва от Щатите да прекара с него повече време,как са принцесите ? много целувки и не е Рамадан Мубарак,аз съм в МЦ и кърмя та не постя в момента иначе ще се опитам през ноща да правя повече истигфар и дуа...как е в Сирия? вчера си взех ябълки от вашия край та още не съм ги опитала  ! но ми е е много позната тъжната история на Блу скай и ти съчуствам искренно ! никой не се е запоътил да им превземе държавата ,голямата пък и държава Щатите,ние затова направихме избора да сме тук а не там! ако не бяха всичките ти връзки там !!! Hug е снеже хубаво че сте от една религия алхамдо лилах,винаги може да се научи и повече,с днешно време източници бол! добре дошла във форума и честит рожден ден на сами !   bouquet  chef Ра или окото на Ра нещо латиницата ми прави номера,но мен ми харесва Египет лично ,и преди съм живяла в кайро и е много добре ! хем има всичко,хем е на разумни цени само бебешките продукти и по новите технологии са скъпички но аз тък като ще живея тук ,няма как ! олд спорт ,е и ти ли си живяла в алекс и не сме се засекли по форумите ,сега къде си? още ли си на египетска земя или? е аз в Кайро имах повече премеждия ,но още не съм избрала жилище и живея с лелята на мъжа ми за малко,докато той и свекърите дойдат тук! иначе Шиланке малкия...ей сега ще си оправя аватара че ме дразни !  ooooh!

# 196
Не знайно защо съм допуснала правописна грешка тип не е рамадан мубарак ,а то си е ,и то доста скъпо и незаменимо врме за всички изповядващи исляма ,така че астагфиру аллах ,дано да ми се прости за грешката ! инша аллах!  аид милад йа хабибти Даяна ! честито и да е живо и здраво детенце и много да те радва . Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet..а бе имиграционните в САЩ  са леко безскрупулни и казват любовта може да чака ,в моя случай моя син не може да израсне без баща заради тях и решихме да сме в египет пък парите не са всичко! Laughingнаправи избор скай и не се надявай на тъпите им имиграционни да направят нещо! да не ти казвам какви по ужасни случаи има !
надя джасем мерси за топлото посрещане -джазаки алаху хаир!

Моля, пишете на български език!

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 03:13 от Дивиана

# 197
Деси честит рожден ден и от мен на Даянка!!!Желая и много радост,здраве,щастие и едно прекрасно детство!!!                                                                                                

# 198
Скай направо толкова се натъжих от твоята история да живеете 15 години там и накрая да направят така емиграционните.Не е честно там сте си изградили живота направили сте си дом и сега така всичко да рухне.Дано всичко се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 199
Хайде ранобудните заповядайте на закуската!!!                                                                                   

# 200

честит рожден ден на малката прицеса даяна 

# 201
  • сред маслини и портокалов цвят
Честит рожден ден на сладурчета Даяна! Деси, да ви е жива и здрава и много радост да ви носи! И да я слушате, ей! Laughing

# 202
Рени мерси за вкусната закуска мммммм Simple Smile Манел сигурно по-късничко ще дойде с кафето Simple Smile
Амал Надиа това за писането на български ти ли си го писала? Не разбрах....
Деси да ти е жива и здрава Даяна, все така усмивки и настроение да ти носи и много много успехи в бъдещето Simple Smile
На всички останали успешна седмица  Hug  Hug  Hug

# 203
 Добро утро на всички!
Dtti, честит празник,    bouquet , да е жива и здрава малката принцеса и много послушна!!!
Хайде и аз по проблема на Tititata - Тити, мила, хората /без оглед на религия/ в зряла възраст не се променят!!!  Naughty  Не очаквай, че любов, брак, деца, могат да променят коренно някого.....
Лек ден ви желая!

# 204
здравейте принцеси!

Честит рожден ден на 3- годишното слънце Даяна!
ДА е жива и здрава и много обичана   bouquet

Как сте момичета?Съжалявам за случилото се със "сакй блу"- дано да намерите изход Praynig
Олд Спорт те "Бърчините" освен че са ме притиснали ,съм се затъжила за нашия край много.Искам да се помотам в Пловдив.Смолян >........
Аз все пак планувам пътуване,което много вероятно да е преди Нова година /поне се надявам мъжо да отстъпи  Whistling/.Ние така и така имаме пребиваване в БГ ,че той има 2 стажа да завърши.Та мисълта ми беше,че живи и здрави като пътувам ,много ще се радвам да си спретнем една срещичка "родопското лоби" и не само разбира се.Ще се ходи няколко пъти в Смолян да вадя паспорт на малката така ,че се надявам.
Исках да само да ви разкажа,за първата ми среща с "този дето бие тъпан  сутрин да буди хората през Рамадана" - 1-вия ден към 3.30 ч. чувам аз един страхотен шум,подскочих цялата и викам на мъжа ми :"какво става ,какво е това - той се събуди ,разбра и като започна да се смее .Аз седя в недоумение и чакам да разбера, той се хили- та  така разбрах за това .Само да уточня ,че за 1-ви път сме тук по време на рамадана и съответно за празника.
Ще ви разкажа после как се празнува тук.

И понеже вчера ми се скапа настроението ,като се върна мъжът от работа му викам :"айде да излезем някъде ,че ще откача - и той ме заведе да си харесам микровълнова  Joy и така ....
Освен това успях да улуча някакво намаление във Фокс кидс и да купя на малката дрешки и сега съм малко по-добре от вчера Simple Smile
Хубав ден на всички.

# 205
Рени, аз не постя-ще си взема от закуската, благодаря. Откакто видях тези дебелите палачинки на мароканската вечеря (Кате мароки, как си бре Яно душо???) така ми се ядат, ама не знам как се приготвят... Марси ми беше дала една рецепта, ама на френски - е, мерси буку  hahaha Та, ще замоля за един бърз превод, или линкче  Hug

Скай, снощи, въобще вчера, денят ми беше ужасен просто, изобщо не исках да пиша, а като прочетох какво ви е сполетяло - останах без думи. И аз като Дала-напълниха ми се очите, само се зачудих как е възможно такова безумие... 15 години. Не ми побира главата от тук насетне какво следва, но по какви причини отказаха виза, все пак бизнес имате, за толкова време - толкова неща!! Не съм наясно със американските миграционни, но за 15 години не беше ли възможно да си извадите документи за постоянно пребиваване??
Пожелавам ти кураж и късмет, миличка, дано каквото и да предприемете - да е по-доброто за вас!!  Hug

Надя-амал, кажи ми - къде бебешките продукти и новите технологии не са скъпи?? Тук е същата работа... Whistling

Елип,

нали обещах да те черпя с кафенце - хайде да ходим при тоз човечец, виж какво хубаво турско кафенце ни е спретнал..!! Пък и гледам - мъдър ще да е, може нещо интересно да разкаже!! Хайде!    Wink Grinning

Мислех да поздравя Лили с една песничка, като не може да пише-поне се надявам че ни чете... ама тя пък каза, че музика не слуша... поздрав тогава за всички, които слушат!! Брей тез египтяни - все очарователни, а Шехи, кво ще кажеш за новото ми "откритие"  Joy
http://es.youtube.com/watch?v=HklR8liKhCk

Наде, не го е писала Амал Надя, а Дивиана. Виж че тя е правила последната редакция. Както и аз мислех, че Лили е копирала лично съобщение от Дивиана, но май и там тя сама си го е написала. Бе хубаво е да си модератор-триеш си когато си искаш, редактираш както си искаш, ихааа. Искам и аз да съм модератор, мале колко ще съм лошаааа!!  Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 10:34 от Eye of Ra

# 206

Деси ,да ти е жива и здрава,весела и щастлива, малката Даянка.Господ да ви пази и ви прегръщам, и поздрави на Муфида. Hug Hug Hug

Скай блу искрено ви съчувствам, не му мисли,веднъж щом са поели тази политика,да покажат колко са нежелани чужденците и най вече арабите, в държавата им,грабвай багажа и право при хората,които имат нужда от вас.Тук всички са ти дали съвет,и то с най-добри чувства,да знаеш, че всички те подкрепяме,дори и непознати и различни, винаги можеш да споделиш мъката си.

В очакване на един голям празник за мюсюлманите,само ще кажа - търпение и надежда за по добри дни за всички ни.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 207
  Добро утро на всички!

Деси- Честит Рожден Ден на най-чаровната принцеса- Даянка!!!
  Нека бъде най- щастливото дете, да расте здрава , весела и умна!

# 208
Деси, да ти е жива и здрава и все така забавна рожденницата!

Снежи, аз си ходя в Смолян по-радко и от теб. Гния тук в Банско  Crazy, но като си дойдеш,ще се постарая да отскоча до Смолян,защото и аз се затъжвам за там.
Амал_надя, аз живях близо 2 години в Шарм ел Шейх.Сега почти всяка година "си ходя" в Египет за малко - последно през март бяхме 3 седмици в Кайро и Сафага. В Алекс за съжаление не съм била (изключвам случая,когато не се събудихме навреме  в автобуса и бяхме поели натам  Mr. Green), но имах приятели и колеги оттам,та имам много добро мнение  Peace
Рали, туй хабиби пеещото е много приятно - клипът все едно,че е сниман в Родопите,а мацката излиза от една къщичка,която ми напомня ресторант Мотиката в Банско.Да живее българо-египетската дружба!От векове за векове! Mr. Green
И като спомена модераторите, да честитя рождения ден и на Тати!  bouquet
Рени, мерси за закуската!Аз лично я хапвам за обяд, а поничките - следобед с чай.
Ийзи, променят се хората и още как, стига да искат.По-важното е дали си заслужава да се промениш.
Наайра, ама вярно,отпуснах му края напоследък откъм приказки.Това е защото не ми остава време,а и си надомъкнах много книги и сега чета като луда  Crazy

# 209
Добър ден, момичета. Да ви е спорна седмицата на всички.  bouquet  bouquet Весел и усмихнат празник утре.   bouquet

Деси
, ЧРД на опасната сладуранка. Макар че е съмнително дали такъв подарък ще я зарадва. Joy

За атентата мъжо вика, че искат да насочат вниманието на Сирия по посока вътрешни проблеми. Нищо общо с религия, чиста политика. Сещам се за две възможности кой би имал политически интерес от подобно деяние.....

И аз съм против тая баба в Биг брадър, не че имам нещо против нея, но то е ясно защо са я изпляскали там...

Скай, скоро си мислех, че не си писала. Как можа да стане това, в см. по каква причина? Няма ли мякакъв начин да се оправят по-леко нещата? Ами накрая ще дойдете тука, какво да се прави, важното е да сте заедно.

Еленке мила (Дуа), не оздравя ли вече Рабубка?  Hug Hug Не си ми дала скайпа си.

Ясминке, а Карамчо как е, някоя нова дяволийка? Mr. Green

Латеа
, и аз разгледах снимките. Радвам се, че ти е харесало. Наистина сте хубава двойка. Айде, късмет. Peace Peace Peace

Снежана Хадж, добре дошла. Интересна история, всеки е минал през някакви перипетии. Може ли да ти викам Снежи 2, че Снежнатамар ни е първата Снежка? Hug

Снежке
, къде се изгуби, какво правиш, напазарува ли вече? Hug

Тититати, не знам какво да ти кажа, от страни лесно се дават съвети. Ясно е, че трябват компромиси, от друга страна как човек да си промени физиката до такава степен, че да се хареса някому? newsm78

Амал Надя,
здрасти отново, много време те нямаше.  Peace

Шилан, много красиво дете, пу-пу, сирийска гордост, ама тя и жена му си е хубавица.  Peace

Мегли, да, получава се така понякога, че тукашни вносни стоки са в пъти по-скъпи от стойността им в други страни със сходни, че и по-високи стандарти. Ми спекула... Close

Елип, сега видях, че съм затрила таблицата Praynig Praynig, та да сверя вярно ли е казаното от доки днес на 3D. Ще имам мома. Засега де Joy Joy
Веси
, мерси.  bouquet

Кате Акхиал, сега накъде? Подновяваш ли борбата или заминаваш? newsm78

На всички останали  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт