КОНСУЛТАЦИЯ С ДЕТСКИ ОФТАЛМОЛОГ : Д-р Константинов - тема 2

• 159 366
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ви за отговора!

# 61
Благодаря ви много за отговора!

# 62
д-р Константинов дъщеря ми е на 4 месеца и ми прави впечатление че не отклонява равномерно двете си очички и криви едното . Въпроса ми е кога може да се направи консултация с детски офталмолог

# 63
Здравейте!
Щом имате притеснения не чакайте а се консултирайте. Дори и на такава възраст може да се установи дали има или няма  проблем.
д-р Константинов дъщеря ми е на 4 месеца и ми прави впечатление че не отклонява равномерно двете си очички и криви едното . Въпроса ми е кога може да се направи консултация с детски офталмолог

# 64
Здравейте, д-р Константинов,

Възможно ли  е да оставите телефон, на който мога да запиша час за преглед при Вас на 5-месечната ми дъщеря и съответно адрес на клиниката/кабинета?

Детето има голямо жълтеникаво петно, разположено в дясно над ириса на дясното око, клепача го закрива, но се вижда ясно при определено положение на окото. Ще ми се да е най-обикновена пигментация, но петното е доста голямо и искам да я види специалист на място - по интернет едва ли може да се постави точна диагноза.

Благодаря Ви предварително!

# 65
Ако не е удобно да оставите координатите си публично, бихте ли ми ги дали в лично съобщение?

# 66
Здравейте!
Очна клиника ДЕН се намира на ул. Росица 21 в София. Телефон за записване 02 983 20 28
Ако не е удобно да оставите координатите си публично, бихте ли ми ги дали в лично съобщение?

# 67
здравейте!
Моята дъщеря е на 3м и често забелязвам леко зачервяване в очите, което отминава само след 2-3дни. също така очите и проблясват като червени по същия начин като от светкавица на фотоапарат,но при по-слаба светлина. интересуваме дали това са нормални състояния и дали трябва да идем на преглед.

# 68
  • Варна
Здравейте доктор Константинов. От Варна сме и имаме бебче на 29 дни. От една седмица забелязвам,че сутрин след събуждане, единия клепач на бебето ни е подут. До следобед или вечерта постепенно отока спада и така до другата сутрин, когато отново е подут. Това става винаги само с този клепач. Може и преди това да е било така, но аз едва от седмица забелязах проблема. Какво може да е това,сериозно ли е и поправимо ли е? Благодаря ви предварително.

# 69
Здравейте!
Очна клиника ДЕН се намира на ул. Росица 21 в София. Телефон за записване 02 983 20 28

Благодаря Ви, вече си записахме час за петък преди обяд.

# 70
Здравейте!
Покажете детето на детски офталмолог. Най-добре когато очите са зачервени!
здравейте!
Моята дъщеря е на 3м и често забелязвам леко зачервяване в очите, което отминава само след 2-3дни. също така очите и проблясват като червени по същия начин като от светкавица на фотоапарат,но при по-слаба светлина. интересуваме дали това са нормални състояния и дали трябва да идем на преглед.

# 71
Здравейте!
Във Варня в Очна болница има детско очно отделение! Заведете го там за консултация!
Здравейте доктор Константинов. От Варна сме и имаме бебче на 29 дни. От една седмица забелязвам,че сутрин след събуждане, единия клепач на бебето ни е подут. До следобед или вечерта постепенно отока спада и така до другата сутрин, когато отново е подут. Това става винаги само с този клепач. Може и преди това да е било така, но аз едва от седмица забелязах проблема. Какво може да е това,сериозно ли е и поправимо ли е? Благодаря ви предварително.

# 72
Здравейте д-р Константинов,
синът ми е на 1 год. и от известно време забелязвам ,че криви лявото си око навътре, особено си личи това на снимки. Искам да попитам може ли в тази възраст да се установи дали става въпрос за мързеливо око или за стабизъм  и как ?
Също и да ми препоръчате къде в Пловдив мога да го заведа за консултация .
Благодаря предварително !

# 73
искам да попитам  д/р КОСТАДИНОВ здравейте първо благодаря предварително,но адски съм притеснена и минавам направо на въпроса.Синът ми е на 2 месеца и 20 дена със раждането имаше конюнктивит както разбирам от педиатъра ни на едното око оздравя с капки и след това се появи и на другото и оттогава до сега със капки и масажи не минава.Правя усилено обаче масажи и го изчиствам с марля и физиологичен разтвор но явно се е инфектирало и се беше зачервило и съвсем леко подуло.След това се пооправи и започна даже все по малко секрет да излиза и аз си помислих край,даже секрета от зеленикав стана жълт блед и по гъст на парцали.Но сега отново се поду леко и зачерви,и има секрет,имаме част за лекар след 2 седмици но много съм притеснена,ще имали някакъв лош остатък от това и какво е това конюнктивит или нещо друго според вас. Praynig Shocked Sad

# 74
Здравейте!
Тази снимка не е убедителна за кривене! В Пловдив потърсете мнение от Очна б-ца Луксор.
Здравейте д-р Константинов,
синът ми е на 1 год. и от известно време забелязвам ,че криви лявото си око навътре, особено си личи това на снимки. Искам да попитам може ли в тази възраст да се установи дали става въпрос за мързеливо око или за стабизъм  и как ?
Също и да ми препоръчате къде в Пловдив мога да го заведа за консултация .
Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт