Отговори
# 150
  • София
Вале днеска сваршваш 34 седмица .  В болничен сме от понеделник

# 151
  • София
От утре влизаме в 35 седмица сланце не стрияскям

# 152
  • София
ЛайтблуHug Hug Hug. Точно плюшени комплекти с предно закопчаване търся и то не за друго, а защото малката я обличах предимно с плюшенко и смятам и сега да се доверя на подобен тип дрешки. Вие как сте, напредвате ли с лечението на инфекцията?

Вале, нямам представа какви са номерата на щандовете. И двата са в голямото закрито хале, което е с два входа (единият е след завоя на централната алея откъм трамвай 12). Единият щанд, където изборът е по-голям и дрешките са по-красиви, е съвсем близо до входа на халето. Говоря за халето, което е с три реда дълги и широки алеи. Въпросният щанд не е по тези алеи, а е перпединкулярен на тях по късата страна на халето. Миналата година точно там видях от онези красивите шарени одеалца с цип и копчета само за 25 лв. Направо ми останаха очите. По другите магазини подобни одеалца вървяха по 40-45 лв. Другият щанд е по някоя от трите алеи, не мога да ти обясня къде точно, защото се ориентирам на място, а и ориентацията ми е доста зле Embarassed. Не знам дали изобщо разбра нещо от обясненията ми.
За дрешките - и аз не мисля, че много ще се цапате. Дрешките до 6 м. на малката са като нови и с тях могат да се изгледат поне 3-4 други бебета.
За момиченцата везни - изобщо не съм съгласна с мъжа ти Naughty. Имам си едно такова вкъщи и е голямо сладурче - една кротушка, която обаче знае как да те работи, само като ти се усмихне чаровно. Hug
А Саса е абсолютно права - утре навършваш 34 г.с. и влизаш в 35 г.с. След 2 седмици си в 9 м.

Шамс, забравих да честитя новата къща. Да я напълните с много любов, щастливи мигове и детски смях.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 15:47 от Комарче

# 153
Пепена, много сладурски покупки! Със здраве да си ги носите!

Валя, бебетата в началото не се цапат много, но пък порасват много бързо. Така че при всички случаи не си струва да даваш прекалено много пари за дрешки, които ще се носят съвсем кратко. Буквално за седмици омаляват.

# 154
Честито на мама Мери!Да  е жив и здрав Александър и много да я радва ,и бързо да наддава на килца.
Момичета благодаря ви за съветите за обръщане на бебето,заех се веднага пък дано да му помогна.
Аз обаче съм много зле с гърлото-бях на док. и тя каза ако няма подобрение след 3 дни да включа антибиотик.Мъча се вече 4-5 дни и няма подобрение.Вие какво мислите за антибиотика,да го почвам ли-изписа ми Дуамокс.Няма ли да навредя на бебо?А ако си докарам ангина?
Пепена много са сладки покупките.
Шамс честит ви апартамент,със здраве да го ползвате.
За гърдите-и аз се мажа с крем на Мустела за гърди и за сега нямам проблеми.Но пък стрии по бедрата бол-още и от първата бременност,на друго място нямам.Може би само там съм предразположена.

# 155
  • София
Честито бебче на мама Мери! Да е живо и здраво и много да слушка!

Момичета, не знам за вас, ама взех малко да се притеснявам - предполагам е нормално и повечето сме така Simple Smile! Дано всчико е наред и бебетата си дойдат когато трябва Praynig! Ние сме добре! Бебо и той Simple Smile!
Целувки на всички Hug!

# 156
  • София
 Аз да ви кажа толково дрехи съм събрала , че седят  в хола нямя къде да ги слагам . Всички така са се ентусиазирали , че имам дрехи докато беба да е жива и здрава стане на 1годинка. Аз ще поработя до края на месеца после мъжа ми не ми дава да хода на работа ама мен ми се ходи . Какво мислите по въпроса .
 Като остана в нас трябва да изчистя и да купя креватче.

# 157
  • София
Шамс честита придобивка!!!
Пепена супер са ти нещата Laughing
Аз за стриите се мажа с масло от пшеничен зародиш, дано помогне Praynig
Аз днес успях да си епилирам краката с триста зора Crazy, но за следващия път се чудя как ще стане Crazy, ще ми трябва помощ Laughing
Отивам да си легна, че нещо пак ме мъчат контракциите newsm78 #Crazy
 Hug на всички

# 158
  • Попово
За момиченцата везни - изобщо не съм съгласна с мъжа ти Naughty. Имам си едно такова вкъщи и е голямо сладурче - една кротушка, която обаче знае как да те работи, само като ти се усмихне чаровно. Hug
така е, и аз съм везни  Mr. Green благодаря ви за пожеланията  Hug

# 159
ЧЕСТИТ СИН АЛЕКСАНДЪР НА МАМА МЕРИ!!! ДА  Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА ПОРАСНЕ БЪРЗО И ДА МУ СЕ РАДВАТ МАМА И ТАТЕ У ДОМА СКОРО!!! НА МАМА МЕРИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!
Шамс, честит нов дом!

# 160
Галина 07, при възпалено гърло и налепи много помага обтриването с кислородна вода и веднага след това с течен витамин С. Навиваш си една марля на пръста. 2-3 пъти дневно. Може да мажеш също и с Йодасепт, разреден с малко водичка, че е много отвратителен. Мен вчера също ужасно ме болеше гърлото, но снощи се мазах с Йодасепт и днес почти нямам болки, само някакъв секрет продължава да ми дразни на носоглътката. Все пак не ти зная положението на гърлото и те съветвам, ако не се подобриш, наистина да послушаш доктора за антибиотика, за да не стане по-зле и по-трудно за лекуване.   Peace
Саса, аз те съветвам да се спреш вече вкъщи. Да имаш време не само да си подредиш и поизчистиш, но и малко да си починеш, че като се роди бебето няма да имаш тази възможност.
Аз днес успях да си епилирам краката с триста зора Crazy,
Ха-ха, това наистина си е подвиг! Аз засега също успявам, сменяйки милиони пози, но не знам до кога...  newsm78

# 161
  • София
Пепе, само да ти кажа, че се влюбих в първите обувчици. Невероятно сладки са (и това го казва човек, който изобщо не обича розово Mr. Green)

Алекса, и аз се епилирах онзи ден. Голям зор, особено горе на краката към триъгълника. Този корем вече не ми позволява никаква видимост и карах предимно по интуиция. В резултат от едната страна не съм се справила много добре Embarassed, но здраве да е. Сега космите ми растат доста по-бавно, особено на краката и се надявам след около месец да се епилирам за последно с тумбака и после чак след раждането. Ама то човек си прави едни планове, пък обикномено друго излиза Mr. Green.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 16:21 от Комарче

# 162
Ех, много се радвам, че мама Мери и малкият Александър са добре Heart Eyes Точно тези дни си мислех за нея, нали имаше проблеми с плацентата, и се надявах всичко да мине добре Simple Smile
Да й е жив и здрав малкият юнак и скоро да са си вкъщи  Hug

Да ви кажа по повод на шишетата - аз лично бих ви препоръчала Нук - заради анатомичните им биберони са много добри и възможно най-съобразени с устичката на бебето, те имитират майчината гърда и не тормозят нито челюстта, нито след това зъбките.  Peace

Иначе на мен раждането все още ми е много имагинерно Laughing Мисля си как имам месец и половина и хич не си давам зор нито с покупките, нито с багажа ми за родилното.  Laughing Накрая може и да има изненадка, но ще разбера как се движат нещата другата седмица като отида на лекар Simple Smile

Отивам да гледам снимки на покупки.
Бързо да оздравявате болните, няма да се давате сега Hug

# 163
  • София
Комарче, съгласих се с навършването на 34 и влизането в 35! Hug
Sasa, аз имам 45 дни болничен от вчера.

А относно зодиите, никога не съм имала контакт с везни, а и няма да я върна щерката като реши да излиза, така че спорът е теоретичен ! Mr. Green

Лайтблу, малко ми се вижда странно, че няма да се цапаме ама щом казвате, вие знаете повече. То ако бебето не се цапа, мама ще го омаже  Joy
В момента имам чувство че съм толкова схваната в ръцете, че няма да смея да я гушна.

Пепена , и на мен ми останаха очите в обувчиците, страхотни са всичките покупки.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 17:15 от valya_76_08

# 164
ПЕпенче, ти цяла колекция от буйки бре жена.Не си могла да се спреш.Всичко е много красиво.Със здраве да си го носи малката принцеса като се появи.
Галина, можеш да си правиш гаргара със сандрин, лайка и сода също.
Темичка,от утре ще се наслаждаваш на почивчица, гледайки как вали навън.Еееех, че кеф, а?

Общи условия

Активация на акаунт