Златна есен ни обгръща, бебе-февруарче се върти, обръща

• 17 104
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Блуберигърл- честита ти племенница!
Аз нещо настинах и от едно червено гърло, сега съм на антибиотик. Даже 2 антибиотика ми изписаха, но аз взех само оспамокса. Ужасна кашлица ме мъчи и корема ми така се тресе. Днес и Ники е кисела и имаше малко темпер. Като позастудее малко и се почват болестите. Искам да е вечно лято. Ники като рене и бебока почва да протестира и шава в корема. Само да не е някое ревливо, щото доста често слуша рев от кака си  Mr. Green.
В петък съм на ФМ и нямам търпение да видя дали всичко е наред и да разберем пола. Не че имаме някакви притенции,но ми е интересно, аз съм 99% сигурна, че е мъж.
И аз съм за среща. Ходих на такива и с майските бебоци и майки и е много приятно и интересно. Дано се организираме и да се видим.
Лека нощ от мен. Скоро ще покажа коремчето.

# 211
Момичета след като казвате, че в няколкот отчетни теми са зачезвали албумите наистина е най-добре да сменим паролата и само на лични.
Нека този, които е направил албумчето измисли нова парола и започне да я разпраща.
То е ясно че един човек няма да успее да я прати на лични на всеки,защото няма да може да изпрати над 100 съобщения.
Ако искате може да си дадем емейли и там да ни я прати човекът, които я измисли. Мисля, че това е оптимален вариант да се изпрати на колкото се може повече от нас.
Само трябва да кажете, ако сте съгласни разбира се на кого да си изпратим емейл адресите.

Лека нощ, аз мисля да  smile3524

# 212
Добро утро милички,

Първо искам да благодаря на всички за милите пожелания. Ето и една снимка на малката кукла: http://media.snimka.bg/0848/007950435.jpg

За овлажнителите - ние по-скоро ще си търсим влагоабсорбатор, че имаме малко проблеми с влагата. Но и аз мисля за нещо такова, дето може да му се регулира колко искаш да ти е влажността, че да не е необходимо и за това да мислим.

За срещата -  и аз съм "ЗА" с двете ръце.  Mr. Green За заведението ще го намерим, първо ще се уточним колко хора ще дойдат, и после ще си резервираме някое. По мое мнение няма да сме чаааак толкова много, но ще видим.

Еми, това с кръста не би трябвало да е от възрастта, че аз съм на 24 и много здраво го бях закъсала предните 2-3 седмици. (newsm23 ъ-то на фонетик се намира на "Y"). Като ходих при моята докторка каза, че ми било рано да ме боли, обикновено се оплаквали 7-мия, 8-мия месец чак. Но то не пита явно, даде ми да се мажа с Feloran, питах 1000 пъти да не е вредно за бебето. Въпреки, че на опаковката пише, че не е препоръчително, защото няма достатъчно изследвания върху бременни, докторката ме убеди, че не е проблем. Не знам дали беше от фелорана, или от настройката че правя нещо по въпроса, но сега (да чукна на дърво) почти не ме боли. Обажда се от време на време, но не е чак като да не мога да стана от леглото.  Peace 

Qnush, още малко остана до ФМ, ще стискаме палци всичко да е наред и бебенцето да е такова, каквото вие си искате. Аз нямам предчуствие, но ми се иска и моето да е мъж.  Blush

Бързо оздравяване на всички болнички.  smile3525

# 213
Добро утро!

blueberrygirl, голямо сладурче е бонбончето, още веднъж, да ви е много здравичко и здраво братовчедче през февруари Wink

Да ви се оплача, за пръв път тази сутрин ми се случи откакто съм бременна да не мога да се сдържа и да драйфам в една градинка идвайки на работа. На хората им мина гаденето, мен сега ли ще ме почва newsm78 newsm78

# 214
 Добро утро, мадами!  bye

daya9, дано това да е било инцидентно!  spoko Пък за неудобството - чудо голямо! Сега сме бременни, всичко ни е позволено.  Hug

Днес ми е последният ден преди започването на лекциите и имам 100 неща за вършене. Ще си поръчваме "мебели" за баните, ще ходим по банки, ще посрещаме кумата от U.S. ( каза, че носи мноооого подаръци за нас и бебка  smile3508 и като капак на всичко свекърът ми има рожден ден и вечерта сме в най-лустросаното възможно заведение с най-досатните чичковци големци. Много си обичам свекъра и естествено ще идем, ама тези парвенюта как ги ненавиждам  smile3555, пък и понеже техните жени, гаджета и к...ви са все наконтени (както казва едно колежка то Шумен - "натокани и облякани"), това ще рече, че и аз половин ден трябва да се глася... Но както казах - бременна съм и всичко ми е разрешено  Stuck Out Tongue Winking Eye

От известно време насам чета за замразяването на стволови клетки. Какво е вашето мнение по въпроса? Мислите ли да си направите подобна " застраховка живот" ? Ако някой се интересува, имам синтезирана информация и бих могла да я публикувам.

Усмихнат ден, скъпи коремки! Аз отлитам  afwitch

# 215
Здравейте момичета, на мен ми е малко трудно да ви чета през уикенда, но горе-долу снощи на лаптопа на мъжо попрочетох малко:)

Аз в петък си останах вкъщи да си почина малко, защото ако си спомняте в четвъртък така жестоко се изнервих в банката,че пих и Валидол даже, за което толо ( с право) ме порица ooooh! И ми беше много добре-така се замислих сега от 01.10 да изляза в постоянен болничен -защото ми е по-спокойно вкъщи:)

Разбрах обаче,че докторът ми ще е в чужбина и да ви питам може ли newsm78 друг доктор,който не ти следи бременността и не ти е давал болничен досега да ти даде сега? На мен ми се струва малко объркано така Thinking

Иначе идеята на толо е страхотна за срещата -аз съм за с двете ръце Peace

carbo, наистина са много сладки твоите постинги - задължително ще се оглеждам за теб в София:)))

Момичета и аз се качвам до 6-ия етаж пеша и вече започнах да се поуморявам (особено ако съм била на пазар ), обаче нашият асансьор засяда и мен ме е страх сама да се качвам:)
Лек ден и много усмивки . Днес май ще е много приятно временцето Hug

# 216
  • София
Hello Simple Smile

blueberrygirl , честитооо Simple Smile много хубава розова бебка Simple Smile

dorabella
, и аз се чудя за стволовите.. но четох преди месец-два, та не помня... С татето като го обсъждахме тогава май везните се наклониха в полза за НЕ...

толо, аз съм ЗА среща, когато кажете... Вече не ми се ходи по командирвовки, че съвсем ще се забравим с моя мъж /сега него все го пращат насам-натам Sad/ Така че съм си в СФ-то постоянно Simple Smile

За всички болни - бре момичета пазете се... Дано при никоя не се налага лечение.. а всичко да се разминава с бонбонки и чайчета...
на мен ми предлагат ваксина... ама трявба да питам какво е положението с бременните... пък и то нали има значение дали вакс. е с умрели или живи вирусчета....

за овлажнителите - аз съм пас Simple Smile Но ако някой роднина ни подари - добре дошло

За албума - чудо голямо... то снимки тепърва има да се качват Simple Smile

за кръста - малко преди да разбера че съм надула корема ходих на масаж /че имам перманентни болки и съм като бабичка/ и жената ми каза че имам много слаби мускули в тази област, т.е. всичко на костите се крепи - което вече е довело до изтъркване...  Иначе лекарството е ХОДЕНЕ - за фитнес било рано... като заякнат мускулите - тогава...
От днес по тоя повод тръгвам на плуване...

Светле, кажи какво става с тебе? Дано са ти оправили болката...

При мен всичко май е наред... бебо нещо му стана и само в една точка ме рита от няколко дни.. а уж шаваше навсякъде... Диетката ще я спазвам само през седмицата, че събота и неделя у нас все ме глезят... няма как да се въздържам, дори да искам.... а аз и не искам Grinning

bouquet за всички
Аз отивам да работя, че идва време за заплата

# 217
Здравейте момичета!За работещите-успешна и лека работна седмица,а за тия по-мързеливките като мен,които са си в болнични-да си намират приятни занимания!!!Току-що си прибирам от зъболекар.Ужас,ужас и голям ужас. #CrazyМного ме боля а бебче се спука да рита.Може и него да го е боляло милото.За три дни съм свалила два килограма.Сега ще наваксвам.Сложи ми лекарство някакво -много мирише Sickза болката,защото толкова много ме боля,че почти не можа да работи жената.Утре пак!А бе гадна работа си е.Толо ,каза ми наистина,че е  пулпит,но+още нещо което не запомних.Резултатите от втория БХС ще са готови утре.Стискайте палци да се в ред,че и за тях сума ти притеснения събрах.Това е за сега от мен.Целувам си всички и се пазете!!!  bouquet

# 218
Браво Svetla70 , много смела и силна майка ще си. Щом издържа тези 2 дни с болка. Сега почивай и се наспи. Стискаме палци да няма повече такива проблеми.
Лека и успешна седмица на всички мами и само хубави неща да ни се случват.

# 219
Добро утро,момичета!
Днес се очертава един слънчев и хубав ден!
Мартеничка,най-обичам такива дни като твоя днес-пълна програма!А жените и гаджетата на големците едва ли може да са "конкуренция" на 21-годишна бременна(И съответно още по-разхубавена) снаха... Laughing
за стволовите клетки-мненията са доста противоречиви...като цяло самите доктори,въпреки че се въздържат от коментари,казват,че замразяването на стволови клетки е един вид инвестиция в бъдещето-с надежда изследванията в следващите години да напреднат и да дадат яснота КАК точно да се оползотвори безспорния потенциал на тези клетки... newsm78 Та по тази причина на мен лично ми се струва всичко малко в сферата на хипотезите все още....Не мисля да замразявам стволови клетки,но пък и не съм проучила въпроса в дълбочина.
А вчера по нощите купихме овлажнител Philips/Avent,че нали ни беше адски спешен... Laughing
Дано има полза от него,че е малко цифра,а и е доста обемен-прилича на кана за вода.. newsm78

Светле,ама защо без упойка?! Shocked Ужас е било,щом си отслабнала 2 кг... Hug

# 220
Svetla70, искрено ти съчувствам! Дано по - бързо отшуми всичко!

carbo, ваксините никак не са препоръчителни за бременни.  Peace

daya9, аз повръщах на един паркинг пред "Фантастико" преди месец... Въпреки, че уж гаденето отшумя има моменти, в които ми призлява - от разни миризми, от застоял въздух или пък храна. Така, че не се притеснявай.

За болките в кръста - имам ги още от преди и сега само се удвоиха Sad

# 221
Упойка и на мен ми предложиха преди малко, ходих да ми мерят кръвното, добре е, ама нещо ми се гади, от какво ли ще е не знам, ще взема да си тръгна по-рано от работа да ида да ме види док newsm78
Иначе за упойката на мен ми казаха, че не вредяла, ама аз ще разпитам, че да не направя някоя беля.

Светле, дано да нямаш повече проблеми.

# 222
Добро утро мамита

Днес почерпката е от мен. Не смея да приложа картинки че четох за мами на които им се преяжда от постингите. така че на кой каквото му е сладко е от мен. Ах остарях и аз с още една година и ми се ще поне с вас да споделя деня си днес. Знаете че всичките ми близки и приятели са далеч от мен и ще се радвам да празнувам тук...

лек ден

# 223
Здравейте и от мен!
Аз миналата бременност си оправих всичките зъби и винаги ми слагаха упойка.
Знам само че ако се изисква рентгенова снимка не е препоръчително да се прави докато си бременна.
Относно повръщането - да ви разказа при нас какво се случи в събота.
Отивам с дъщеря ми да пазаруваме в СПАР ( това е като Билла) и Изабела по едно време ми вика: Мамо, нещо става с мен!, навежда се и почва да повръща насред магазина. Аз нямах достатъчно кърпички да изчистя и почнах да се оглеждам за някои от персонала за да му кажа за локвата, че да не се пребие някои. Никoй обаче няма, Изабела пребледняла и хлипа. Няма как да я оставя сама, няма как и да я влача из магазина да търсим някои. Сложих наличната ми една кърпичка върху локвичката да се вижда от далече и се обърнахме към касата. Тъкмо се отдалечихме на 5м. и чувам трясък, обръщам се и  Shockedгледам - една баба с две кутии яйца, от които половината се стичаха по нея Sick, седи в средата на локвата и пъшка!!!! Не можех да повярвам на очите си - не стига че се е подхлъзнала в повръщаното на дъщеря ми, ами и яйца носи!?! Ако носеше хляб сигурно нямаше да уцели локвичката!... newsm78 Иначе на бабата нищо и нямаше - поне това е ок.
Единственото което я вълнуваше беше ще плаща ли яйцата.
А Изабела после цял ден повръща, чак към 21 часа се успокои...
Айде че работата мен чака!
По-късно ако имам време пак ще пиша.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 11:17 от v.pluemper

# 224
ladymax , честит празник! Много здраве, радост, леко бременеене и раждане и твоето детенце да те радва цял живот!

Общи условия

Активация на акаунт