Гоблени-30

• 50 755
  • 473
  •   1
Отговори
# 150
  • варненка от София
Предлагам в сряда да се спретнем за нова срещичка сутрешна, но около Плиска ако е удобно. Ако има желаещи да свиркат, а и Пепи р щеше да идва, но кога  newsm78
Pepi_r довечера ще е вече в София  Peace. За час за среща /ако има такава/ не мога още нищо да кажа. Ще знам утре следобед /а и ще мога да кажа дали ще открия мястото, което ще спретнете за среща  Laughing/. Това ми е засега последно включване, ще ви чета вече от София какво сте решили  Wink

Аз лично много ще се радвам да се видим и запознаем  Hug

# 151
Момичета - за варненска среща съм и аз  Hug

Весито 75 - и аз съм се хвърлила на същия кон, само дето ми се струва, че моята снимка на коня е по-червена някакси и няма грам жълто:  Thinking

Остана да си намеря черна Аида 14 /истинска/
Поздравления за фара!
Майчето 27 - конете са много хубави. Само щастие да ти носят   bouquet

Относно кошниците - хубави са - ама много парички ми се виждат - а аз съм измислила нещо друго, дето ми върши добра работа. Взех си органайзер за дискове с прозрачни джобове и вътре съм си сложила конците и отгоре си залепих парче фолио и написах номерата на конците. Хем се виждат цветовете и номерата и са на едно място.
Лек и спорен ден на всички!   bouquet

# 152
  • Benelux / Varna
Марулка, аз съм в Левски,но няма проблем- където кажеш там ще се срещнем, пък ако искаш може и направо на варненската среща да ми я дадеш, стига да не те притеснявам с паричките за нея, които ти дължа.

# 153
Дъмпи преведох днес паричките,а сега ще се молим да пристигнат преди Марулка да се е завърнала във Варна,че да ни ги донесе. Така ще дойдат всички на срещата .

# 154
(
Относно кошниците - хубави са - ама много парички ми се виждат - а аз съм измислила нещо друго, дето ми върши добра работа. Взех си органайзер за дискове с прозрачни джобове и вътре съм си сложила конците и отгоре си залепих парче фолио и написах номерата на конците. Хем се виждат цветовете и номерата и са на едно място.
И албумче от снимки става  Peace (и без това повечето от снимките си ги съхраняваме на дискове , не ги преваждаме на хартия , та да ги редим в албумчета  newsm78 )
А такава пластмасова панама (незная точно как се казва на това  newsm78) продават ли някъде в Бургас , знае ли някой ... Thinking
Аз имам коледно моделче на зимна къщичка която като си избродира и се сглобява...и се сетих миналата седмица и питах в едно магазинче , каза ми продавачката , че само в готовите комплекти я имало...

# 155
Всички сме на коледна вълна .
Манжелка, чорапът как се оформя после като го ушиеш? И аз исках да си поръчам, но после се отказах.
Много хубав става.

Само давам програмката за рамкиране, щото сега я открих :

http://www.bagetchik.ru/autobaget/index.php?paspartu_in=&cur … aspartu_in_size=5

# 156
  • Варна
Ina221, Чорапът отзад се „затваря” с филц, има и пискюл, не е нещо сложно, само трябва да се седне и да се шие  Joy. А Марулка е много права, че за някоя коледа все ще успея,  ама ми се иска са се понапъна и да е тази, че този чорап съм го почнала от миналия ноември (само не ме бийте  baby_neutral). Ама имам оправдание, дълъг е - 41 см.

Марулче, виждам, че ще шием и еднакви коледни орнаменти-кръгчета. Твоите, обаче, сигурно ще са готови по-бързо от моите.

Веси, фарът е просто страхотен ! То друго не мога и да кажа.

Кошниците и аз ги харесвам, ама вече ще се разоря! (или пък ще ме изгонят от къщи). Така, че засега се въздържам. И само ще ви завиждам когато си купите.  Laughing
Да се похваля, днес си получих най-накрая онези три гоблена от Анхор. През уикенда ще сканирам схемите и ще ги кача някъде - обещала съм ги вече на Мимито& Светла,  не съм забравила.

# 157
Доста време не съм писала тук EmbarassedСтрахотни неща сте показали Hug,аз в момента шия Евата

# 158
Manzhelka-ако не те затруднява можеш ли да ги донесеш на срещата ,хем може и да си ги преснемем  директно от оригинала

# 159
  • в зоната на здрача
 did_tag , и ние с Марулева ги имаме сезоните от предишна поръчка,
предлагам и за тях да направим състезание. Wink

И аз пусках парите на Дж..-то днеска и сега чакаме,
ако искате да ви напиша списъка от първата поръчка.
Дж..обичам те от тука до небето и обратно даже.. Hug Heart Eyes Hug

Ето това си поръчах аз,скромна съм..
http://lh3.ggpht.com/katerina.ketri/SOC5eyZn8_I/AAAAAAAAKdU/9RUl … s400/59602434.jpg

Пак красиви неща показвате и напредвате здраво,браво на вас.
Аз заших малки мотивчета за коледното базарче.

Сега за срещата,за да хванем pepi_r на тясно  Wink:
сряда,10 ч сутринта/да не се объркате Laughing/на Плиска,
ама отсреща Плиска,има кино /не знам кое е/ ,а отстрани на киното има сладкарница "Неделя"
Те там вътре на топло.. Hug

# 160
  • Варна
Venipuh, няма проблем, даже така ще ми е по-лесно, пък и ще ми е приятно да се запознаем!

Забравих да кажа, че конете на Майчето също много ми харесаха.

# 161
  • София
Еййй, Плиска... Ами значи и тая среща ще пропусна, че то само докато дойда и обедната почивка ще свърши....
did_tag , и ние с Марулева ги имаме сезоните от предишна поръчка,
предлагам и за тях да направим състезание. Wink
Кои сезони, че уж чета, ама не схванах...
П.С... ако се редактирам още веднъж, ще ми е за сефте  Embarassed
Ако е този семплер и аз го чакам сега  Joy

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 15:03 от Ivanichka

# 162
http://handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=518&PN=1&TPN=35
Момичета може ли да помоля някой който има PM да ми пусне във форума ключа към тези бебета в синьо и розово.Зълва ми ще ражда скоро и искам да и ги ушия,смятам че ще станат бързо
БЕБЕТАТА СА НАЙ-ДОЛУ НА СТРАНИЦАТА

# 163
Ина, много мило ми стана че помниш копнежа ми Hug
Ето я моята кутия за кончета (жълтите преградки се слагат по избор):
http://media.snimka.bg/0850/007956229.jpg
http://media.snimka.bg/0850/007956245.jpg
Вижте също и кривия ми мини-гръцки остров. Крив, крив, ама дизайна- прекрасен Grinning И аз случих с дизайн, но и дизайна- със сръчни ръчички Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7956277

# 164
Ех,Коледа Коледа...
Manzhelka,чорапчето се получава повече от прекрасно,направо е вълшебно Heart Eyes
и на мен ми се шие нещо коледно,но само трупам схеми схеми и ще си остана с това за тази година
vessito75,фара е прелестен!
 А ketri гледам пак е готова за съзтезание...мисля,че съвсем спокойно и заслужено можем да ти измислим и връчим някакъв приз за бързо шиене,а ти може и да се смилиш и да ни кажеш каква е твоята тайна на успеха Hug
Оххх,тия кошници са направо страхотни,но и без да питам знам,че няма да ме огрее Confused
Мимито & Светла,не съм виждала пластмаски в Бургас,но аз ходя само в магазина до барче-гъзарче,тоя тип дето е в магазина зад кино "Родина" меко казано не го понасям,а преди там имаше толкова приятна жена...

Общи условия

Активация на акаунт