Фиби,
за темичката!
Да е щастлив в игрите,здрав и засмян да е и добър пример за Виктор.
Знам какво е усещането,само незнам това как е когато е ежедневно
после ще напишеш наръчник за спрявяне.

Да радва мама и татко и да расте здрав и добър батко
Весело, веселооо, браво на вас
Извинете ме, но нещо време не ми достига, ще се организирам някой ден де 
Щом аз се справих... ех колко хубаво ми беше... да знаете, че с порастването лудницата и лудостта на мама също пораства... и тя хоп избягва на работа
Дано сте си разрешили проблемчето 

Аз самата търся непрекъснато подобни четива, за да си обяснявам повече какво става в главата на порасналото ми момиче. Книжарницата вече е редовното ми местонахождение и винаги излизам с една книга за възпитание и 3 детски за Йоана. Вярно е туй дето разправя Рени, колкото повече порастват толкова по-трудно става. Ех, какъв рахат беше, докато беше бебе. На мен затова така ми се иска да сменим малко ежедневието и двете, че много близки си станахме.
А Арен е голям симпатяга! 
Аз да ти кажа от моя скромен опит нарочно се стараех още преди да тръгне на яслата да и създам една много приятна представа за там. / Аз за това си мисля, че още не е осъзнала какво става, защото все още възприемането на новата ситуация минава през положителната и нагласа/. Освен това как родителя възприема ситуацията, също е много важно, защото аз отдавна съм забелязала, че двете с нея си предаваме емоциите. Ако ти си по-уверена и спокойна, вярвам, че и Али ще бъде. А за негативната нагласа към персонала, аз също с такава и то не задруго, а просто защото са други, непознати за мен хора, на които това им е РАБОТА. Имат си тяхна гледна точка за нещата, техен подход, техен начин на действие, който естествено е да е различен от моя и колкото и да са добри, мили и за вземат нещата присърце, все пак за тях това е просто работа. Не е като при нас някакво душевно преживяване. В началото ми ставаше малко странно от някои техни правила, но после реших, че за Йоана това е добре. Нека да се учи, че има правила, които се спазват от всички. Та ще им е трудно сигурно, но рано или късно все ще трябва да се сблъскат със ситуации които няма да са им много приятни. Но така се учи човек.
за двечките.

Прелестно е детското чувство за хумор
Да ви се връща /на който иска/
Вчера пак е ял, дори във вкъщи вечеря...Бъзикаме се, че това не е нашето дете. И понеже се изморява там в къщи не е чак такова диване...Днес реших да му облека по-плътна блузка, те пък взели, че им пуснали парното в яслата. Забравих да предупредя лелките, да го преоблекат с резервната, че той не е свикнал много на топло...