Топчета и сърбеж в интимната област

• 1 305
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, четох някои стари теми, но не виждам точно моя проблем. От няколко дни съм със сърбеж в интимната област, първоначално беше лек и при разчесване( знам, че не трябва но не се въздържах), ми излезнаха някакви мастни топчета по срамните устни, а сърбежът се усили до нетърпимост… Моля дайте съвети, че съм на гинеколог чак на 30

# 1
Низорал или Клотримазол може да мажеш.

# 2
Низорал или Клотримазол може да мажеш.

Мажа вече 3-та нощ, но сърбежът вечер е непоносимм. Будувам по цели нощи

# 3
Как ще търпиш до 30 септември? Няма ли по-ранен час за гинеколог, който да вземе секрет за микробиология?
Нали после още 3 дни се чака за резултат и антибиограма.

# 4
Как ще търпиш до 30 септември? Няма ли по-ранен час за гинеколог, който да вземе секрет за микробиология?
Нали после още 3 дни се чака за резултат и антибиограма.
Моята гинеколожка е в отпуск до 30-ти, а и съм в менструация и нали не можело да се взима по време на нея….С много мъки се търпи

# 5
Слагай лед. Трябва да успокои.
Има комбинирани препарти против пактерии и гъбички.
Питай аптекаря.
Аз лично в подобна ситуация бих  прежалил парите за частен преглед,
Така или иначе лекарствата струват пари.
Поне да знаеш какво ти е.
Предполагам лекаря ще ти даде и нещо което да успокои проблема до излизане на изследванията.

# 6
Раждала ли сте скоро? Нови лекарства да сте приемала? Или някакви операции да са ви правени?

Здравейте, четох някои стари теми, но не виждам точно моя проблем. От няколко дни съм със сърбеж в интимната област, първоначално беше лек и при разчесване( знам, че не трябва но не се въздържах), ми излезнаха някакви мастни топчета по срамните устни, а сърбежът се усили до нетърпимост… Моля дайте съвети, че съм на гинеколог чак на 30

# 7
Раждала ли сте скоро? Нови лекарства да сте приемала? Или някакви операции да са ви правени?

Родих преди 2 месеца, правя промивки със смрадлика и всичко почти отшумя

# 8
Вечер мажи с ихтиол (ихтамол) с клечка за уши,  сутрин с банеоцин.
Вагинален душ, ако знаеш как да го извариш правилно, с лайка.

Общи условия

Активация на акаунт