Ние още сме под "карантия".
Но понеже времето е меко, макар и мрачно, децата са повечето време на двора. За сега Веси е здрава, но четох, че в 80-90 процента от случаите, когато в семейството има болен от варицела, останалите членове (неболедували от нея) се заразяват. И сега съм на щрек. А междувременно ще направя изследвания на Веси за яслената групичка, че от 27-ми съм на работа. Лошото е, че и там са под "карантия" Доника, благодаря ти, по-добре сме. Пъпчиците на Мими вече завяхват, а окото се оправи, няма го вече кръвоизливчето.
Честито ти коледен подарък! Със здраве да си го ползваш! И аз си имам вече такъв.
Стилно палтенце. Но Дядо Коледа вече забрави, че ме посети и обеща да дойде още веднъж. 
Марлелка, писах ти за средната линия на ЛС. Ще научиш много интересни неща.
Взе че и мен "подпали" за пластелин. Скоро не съм купувала у дома, след като последният път едва си изчистих килима от него.
Благодаря за разказаната забавна случка от твоето детство. Карантията е голяма работа, шЪ знаЙш! 
Кузманка, скорошно оздравяване на Даная! А как са близнаците? Оправиха ли се проблемите с тях?
dennis, много се забавлявам с любовните истории на Арен. Сладури!

steli-ssd, как сте вие?
Прегръдки на всички!

оживяха, а на следващия беше влязъл вътре, а той все пак е на високо има 3 рафта фризер от долу...
никаква свобода и избор не ни дава в това отношение.Супер е поздрава от Бобо в картинка,а Ичи е сътворил красота,ама и пише...лелеее.Научи ли четенето?

съгалявах мнооооооого че го взех
но с толкова деца и куклен театър очаквах да забрави инатите си.