ОКТОМВРИЙКИТЕ са на облог, кой ще e поредният бебок

• 13 161
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Бебочка, този пулс може да е бил инцидентен. Кога те викат пак за тонове? Знам че до 180 е нормално, но в по-ранна бременност. Сега ми казаха че вече трябва да е 120-150,тоест пулса намаля в края на бременноста.
Пуки, дР СЕДМИЦА в понеделник ще съм пак на тонове, нищо ме намирам е нета за този пулс. Странна работа newsm78
Сънииииииииииииииииииииииииииии добре дошла   bouquet

# 121
  • София
Уф, прибрах се и аз от прегледа най-после. Ама за съжаление този път хич не съм щастлива  Sad
Първо на записа на тоновете, тая лошотия ми каза да лежа по гръб и ако ми става лошо да легна настрани. Предния път си лежах надясно и всичко беше ок, та и сега си викам кво да се мъча по гръб, като ми тежи и си се обърнах директно настрани. Дофторката ме видя още в началото, даже през цялото време обикаля напред назад, ама нищо не ми каза. И накрая  - изненадааа, тоновете на долна граница и прекъсват на две места. Набързо ми се накара що съм лежала настрани и накрая каза да кажа на лекаря ми, че заради това сигурно са лоши тоновете.
После пък на ехографа, доктора три пъти мери главата на бебо и все 95 я изкарва. Това било отговаряло на 38-ма седмица и щял да ме наблюдава още 1-2 седмици, но ако вървели така нещата...... отивам към секцио  Sad Иначе и той слуша тоновете и каза, че са добре. Плацентата е 2 към 3 вече, абе изобщо  Sad
Не ща да ме режаааааааат  newsm45

Мананче, вий сте като нас зодиакално. Аз съм стрелче, а мъжо - теленце, къде се намерихме такива - незнам. Аз лично с везните се разбирам по-добре, отколкото със скорпитата  Grinning Ма квот излезне - такова, няма да го върнем, я.

# 122
   Видях,че имаме много бебчета вече.
 Да са ви живи и здрави мили майчета,много да ви слушкат и да имате кърма да си ги храните  Hug!
 Ще има снимки,разбира се.Като ги сваля от апарата и ще ги пусна!

# 123
smile3501  love001

Хихи, имаме си още бебета, да са живи и здрави с да радват мама и тати.

На мен днес мозъка ми е блокаж, защото не спах добре тази нощ, и сега ще ходя да се мушна на топло.

Бях да се видя с докторката в Тина Киркова и ми каза да остискам до другата седмица, че щяла да пътува, та сега водя политика на малчо да излиза от неделя на обяд.

Това е от мен  smile3534 smile3534

# 124
Ей какво сладурче е бебчо Иван  Hug пу пу пу акано дупе  ooooh! да радва много мама и татко  Hug снимките са страхотни
Ели и Лора много се радвам че пак сте сред нас  Hug бързо възстановяване  Grinning
Ели не се тревожи за кърмата а по добре погледни форумите или се обади на майките от кабинета в МД или на някой който може да те консултира
внимавай да не се притесняваш понеже съм чувала че негативните емоций могат да влияят зле на образуването на кърма
sunny_77 много се радвам че си отново сред нас  Hug
Надежда и аз съм много доволна от доки  Simple Smile никога не ме е пращал на касата да си платя за преглед на видеозона и редовно ме пита има ли нещо за което аз да се сещам а той да е пропуснал Simple Smile много е гот така Simple Smile
Мацки страхотни сте  Hug  Flutter  Peace

# 125
Шикимики гледай колко бързо се запълва форума Simple Smile да не се плашиш Simple Smile всички пишат четат дерзаят  Heart Eyes

# 126
Честит Иван на swf, само радости занапред  bouquet! Най-после едно класическо българско име си имаме  Grinning. А колко е сладичък, голям бонбон  Heart Eyes
Аз пък нали отскоро джиткам из града, разни отдавнашни познати, които не съм виждала отдавна и не знаят, че съм бременна се учудват, че вече съм щяла да раждам, много малък ми бил корема . И първия път беше така, 10 дни преди раждането моя съученичка ме запита на улицата кога съм родила...е верно беше януари и бях с дебело яке  Laughing
Манана, ние у дома сме водолей, дева и малък козирог. Като теб и аз умувам кое ще е по-добре, ама не ми се чака до скорпионите  Thinking
Арианка, предполагам, че това напрежение е от тежестта на бебето, доста е големичко. При мен пък тези болки ниско долу стават все по-упорити и силни, наподобяват менструалните  Confused
Еленце, Лорче, Съни,  добре дошли отново  Hug! Ще ви извиним този път, имате си красиви малки извинения да пишете по-рядко  Wink. Пък и ние си бъбрим още за бременни проблеми, вашите са други
Гери, хубаво че и твоетож съкровище се завъртя, верно значи казват лекарите, че и в последния момент има шанс  Peace
Да се похваля бебка си има вече педиатър, още един дерт отхвърлихме
Шарийз, Ели78, моята док каза, че засилената секреция от влагалището е съвсем резонна в този момент и щом микробиологията ми е чиста няма нужда от лекарства  Peace
Ох, много се изчеквам на тоя стол, отивам да полегна, че горкия ми кръст

# 127
Здравейте и от мен!
като видях снимките на малкия бебок и ми текнаха сълзите. На всички щастливи родители желая да са им живи и здрави дечицата!

# 128
  • София
Ах, че сладък бузан тоя Ванко  Simple Smile

Съни, добре дошла! Ама снимките наистина отдавна ги чакаме  Mr. Green

Тъкмо щях да пиша за течението и Алис ме изпреварила  Simple Smile На мен до сега 3-4 пъти са ми пускали микробиология и излиза чиста, а течение си имам. И по книгите пише, че е нормално за бремеността. Няма нужда от излишни медикаменти като няма какво да се лекува.

# 129
  • Пловдив
Добре дошли на завърналите се вкъщи мами  Hug

Лорче, Ели успех с кърменето, само спокойно и не се предавайте.

А малкия Иван е направо страхотен, как да не го изядеш!

Аз отивам да си прибирам детето от градина.

# 130
Адинка, наистина е добре второ изследване на друго място, но ако и там се потвърди проблема може би е най-добре да си пиеш антибиотика. Не ти е приятно, но щом се налага....Да ти дам един пример: 7-8 дни след първото ми раждане се наложи да пия силен антибиотик заради жестоко подпушени гърди и температура 40 градуса. Док ми каза "Никакво спиране на кърменето, нищо че пиеш лекарства и имаш температура". Оправих се за 2 дни, нямаше негативни последици за детето, беше си спокоен и доволен. Сега е голям, расте здрав и почти не давам антибиотици и въобще каквито и да е лекарства. Така че щом се налага и не се злоупотребява с антибиотиците, те все пак са измислени да помагат  Peace
Сисилия, споко бе душко, всичко ще се нареди, ще видиш  Hug
Ма не мога да ви насмогна бе, голямо писане  Crazy

# 131
   На мен кърмата ми дойде на 6-тия час и сега да я видите малката ламя как яде и какви звуци издава  Joy.Така че момичета не се предавайте,бъдете упорити и ще постигнете успех Hug!Защото това сега е най-важното нещо за ваште бебчета!
Може ли да помоля за едно уточнение:Весето се роди 52см,моля да ми го смените Praynig!

# 132
  • Варна
И аз се просълзих от снимките на малкия Ванко  baby_neutral, леко възстановяване на мама Славка, а таткото да внимава с почерпките  /като знам моя мъж след празнуването по повод раждането на първия си син на какво беше заприличал  hahaha/.

Добре дошли на трите мами   bouquet, да си гушкате сладките бебчета и да нямате проблеми с кърменето.

За течението - моята лекарка каза, че даже било задължително да го има и щом изследванията са ок, значи няма проблеми.

Шикимики, чакаме новини от прегледа и много здраве на лекарката да пратиш  Mr. Green /моята взема по 15 лв. на видеозон/.

# 133
  • София
Сисилия, споко, душа! И моята плацента е 2 към 3 степен, но това нищо не означава. И при мен до последно ще ни следят дали главичката ще успее да мине през таза. Пък каквото ни е писано това да е, важното е да си тръгнем с малки здрави бебчета от болницата.

Някой знае ли упражнения за по-лесно разширяване на таза и спомагане бебето да слезе надолу? Май нещо йогийско беше. Леле, аз чорапите едва си обувам за упражнения питам  hahaha

Пуки, няма да поръчвам нищо от Ларедута, иначе наистина ме засипват постоянно с предложения за намалени стоки.

Адина, ама как със стрептококи се чудиш дали да се лекуваш  newsm78 Иначе антибиотици има и за бременни, все пак за всяка ситуация се преценява риска, а риска от тия коки ми се струва по-голям от някой друг антибиотик (и аз не ги обичам ама понякога се налага).

# 134
Добре дошла на Съни и да пуснеш снимки Simple Smile
Малкия Иван е толкова сладък и малък и пухкав.... леле колко са му готини бузкитееееее, само за щипане Simple Smile Много поздрави на мама и татко и много да ги радва   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт