ОКТОМВРИЙКИТЕ са на облог, кой ще e поредният бебок

• 13 167
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Адина, какъв антибиотик ти изписаха?
Аз също съм със стрептококова инфекция и в момента пия Аугментин и си слагам едни глобули. като свършат трябва лекарката да ме маже с някакво кремче.
При последния ми преглед се видя с просто око, че влагалището е много зачервено и инфектирано и даже пройървих като ми взимаше секрет. Това трябва да се излекува, защото иначе ще се зарази бебето като минава оттам.

Страхотни снимки на новородения Иван.

# 136
Четох, четох, четох... викам си: "Докато не прочета всичко, което съм изпуснала (а то не е малко), няма да пиша!  Crossing Arms  Mr. Green

Много плодовити дни се очертаха!
Кали, Ина, Лорън, Swf, честити ви синчета, мамчета!!!! Да са ви много здрави!

Съни, Лора_мам, Еленце, добре дошли! [/color] [/b]

По мъжки и женски смени зараждахме  Joy

Благодаря на всички, че се сещате за мен... Много безсъние ми се натрупва последните 4-5 дни - не спя повече от 4 часа на нощ и вчера направих опит да спя следобед (уви, неуспешен), което не ми попречи отново да не мога да заспя през нощта... Confused

Майлили, видях, че си питала за смъкването в малкия таз. На моя преглед (23.09) се установи, че главата си е наместена вече в малкия таз, а терминът ми е за 18-20 октомври... Но зависи кога си забременяла, кое подред раждане и т.н. Първия път родих 1 седмица преди термин, но носех бебето доста по-горе и съм забременяла по-късно от стандарта. Сега е обратното - овулацията ми е била непосредствено след цикъл, бебето е доста ниско и терминът ми се измества по-напред.... Не знам дали съм го обяснила точно, но... в моя случай смятам, че е нормално да родя 2 седмици преди термин...
Нормално е да започнат подготвителни, единични контракции, дори и да не си имала досега... Радвай се, че ги има и си стягай багажа за походи из Витоша другата седмица!

Гери, нали ти казах преди 2 дни, че бебката ти се е обърнала! Просто счита, че не е нужно да виси толкова време надолу с главата, като има място да полегне... Ама си знае интереса отсега  Wink

Адинка, това за стрептокока е доста зле....  Sick Не се ли лекува външно? Аз съм имала разправии с тая бактерия с Денис - беше причина за постоянни боледувания.... но от носогърлен секрет. Много по-лошо ще е ако бебето се роди естествено и се зарази, повярвай ми - много е упорита!

Искам снимки на всички бебковци, качвайте в албума!!!

# 137
Момичета, благодаря ви за отговорите   bouquet

reni_79 аз нямам никакви симптоми и зачервявания, съмнявам се, че са оплескали работата в лабораторията...
feel_u само с антибиотик доколкото знам се лекуват и пак нямало гаранция, че ще се махнат, най-било сигурно по време на раждането да ти вливат венозно пеницилин  Sick
Тея бактерии се лекуват с пеницилини, а аз съм алергична към тях/ама много/ и колкото и пречистен да е антибиотика ме е страх да не стане фал, че после и бебчо ще страда  ooooh!
Изписаха ми Зинат и гобули за гъбички превантивно.

Добре дошла на Съни   bouquet

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 17:23 от adina

# 138
  • Бургас
Аз се прибирам от преглед и да се отчета.
Качен 1кг.за две седмици и доки ме похвали Blush
Пулса на бебчето - 146,доки казе че бил като по учебник.
Обаче аз със високо кръвно и отекли крачка.
След като пуснах урина доки каза,че резултата не е притеснителен и ми изписа Полижинакс за течението,което имам.
Сега трябва да си следя кръвното и ако стигна 140/90 да се обаждам на докито да мислим варианти.
Цял живот ниско кръвно и баш сега високо.
Тя и доки каза,че ние бременните не сме като нормалните хора. Rolling Eyes

Съни добре си ни дошла.  bouquet
Да нацелуваш Весинцето по дупето
.

# 139
Ей, ама много е хубав Ванко  Heart Eyes Да е жив и здрав и да радва мама и тате!!!

Nedialka_81 вярно е тва, направо сме си като ненормалните и телом и духом Crazy

# 140
Ел, големи дози Цитросепт,...
 Бързо оздравяване, по -скоро скоростно!

Много благодаря,EMANUIL. Чух се с лекаря и ми определи дата за 02.10.( май с МимиСофия ще сме заедно).До тогава се надявам, че ще се оправя.Второ секцио ми е и при мисълта за изкашляне с рязания корем, ми се дореваваше.Първият път, най- спокойно си кихнах и после два часа квичах.

# 141
  • Бургас
Забравих да каже,че след като ми опипа тумбака ,доки каза,че това бебе няма никакви намерения в скоро време да излиза. Joy
Ми то и аз си имам усещането,че ще се преносим ,но да видим. newsm78

# 142
  • София
Майлили, видях, че си питала за смъкването в малкия таз. На моя преглед (23.09) се установи, че главата си е наместена вече в малкия таз, а терминът ми е за 18-20 октомври... Но зависи кога си забременяла, кое подред раждане и т.н. Първия път родих 1 седмица преди термин, но носех бебето доста по-горе и съм забременяла по-късно от стандарта. Сега е обратното - овулацията ми е била непосредствено след цикъл, бебето е доста ниско и терминът ми се измества по-напред.... Не знам дали съм го обяснила точно, но... в моя случай смятам, че е нормално да родя 2 седмици преди термин...
Нормално е да започнат подготвителни, единични контракции, дори и да не си имала досега... Радвай се, че ги има и си стягай багажа за походи из Витоша другата седмица!

Да, разбрах те, на мен линийката ми отдолу показва реалните седмици на бебка. Овулацията ми определено беше късно, а и аз знам кога беше това. Та реално сега влизам в 36г.с. Доки вика, че има време, другия път пак ще се мерим.

Кви походи, бе жена, аз само докато отида на ЖК (с такси и в двете посоки) и се върнах като разглобена каца  Mr. Green Най-много да стигна долу до ъгъла, а Витоша ще си я гледам от терасата  hahaha

Мога ли да ви задам онзи неудобния въпрос  Blush - колко сте качили до тук? Мен днес ме изкараха, че съм отгоре с 15-16кг и както нищо в гардероба вече не ми става съвсем се сдухах. Ама сама съм си виновна, изядох къде що видях  ooooh! Сега съм решила да се храня по-здравословно ама моята работа е след дъжд качулка.  Tired Малко по-късно ще ви се покажа в цялата си прелест  Mr. Green В тази връзка да честитя на Неди единствения й качен кг от предната ЖК

Адина, и като ненормалните не сме направо. Ох, защо само вие ме разбирате?!

Честити ви дати за секцио Peace

# 143
  • Бургас
Майлили душие ти хубаво ме хвалиш,ама с това килце ги завъртях на +17 Blush

Добре,че като си купувах бременни панталони и дънки милото беше с мен и все ми викаше
да взема малко по-големички,че има време до края.

Та сега съм си опнъла дрешките,ама ми стават.
А за половерчета -аз просто ползвам на Николай .
Пари излишни сега нямам,та нови за дрехи за мен не купувам. Crossing Arms

# 144
Добре дошли Ели,Съни и Лори,чакахме ви с нетърпение да ви поздравим за прекрасните създания с които ще ни радвате! И освен снимки,моля разкажете набързо за раждането,как е минало че много сме любопитни,ама сега сигурно не ви е до форума,разбираме ви ,дано по-бързо свикнете с новия режим и нямате проблеми с кърменето!
Сиси,не се коси душо,,както и да родиш ,важното е бебо да е добре,и аз не исках секциоама  като трябва.А и винаги може да се променят нещата,аз не спирам да се надявам и на нормално,даже четох отнзи ден за едно такова раждане-седалищтно ама тргнало по-рано и докъто стигнали до болницата то 8см разкритие и си родила нормално жената без проблем! Така че то Божа работа ,ние само да се моли за здраве ,нищо друго не ни остава! Praynig
Гери,радвам се че сте успели да се завъртите,ще го дам за пример твоя бебок ,моя да не се опрандава че му е тясно вече Hug
Е,голям сладур тоя Ванчо-пу пу ,да е жив  и здрав за радост на мама и тате  и на момите!!! Blush

# 145
mylili тва ми е любимия въпрос  Sunglasses аз съм +20 само от 3тия месец до сега, а от преди това... ooooh! низнам точно. то само тоя факт освен всичко останало е достатъчно за драстични промени в организма, било кръвно, захар или квото щете там  Thinking

ей, вече сме есен-може да слагате снимки в есенния албум  Party /то не че сега ви е до снимане.../

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 17:35 от adina

# 146
Първият път бях +25, а сега +1.200кг. до миналата седмица ама имайте предвид че не съм свалила от предния път

# 147
Малкия Иван много ме развълнува!!!!!! Ама той голям красавец! Hug
Добре дошла на Съни, звучиш добре, дано така и да се чувставаш!
Аз най-накрая се завърнах от преглед, чаках два часа ooooh!! Всичко ни е наред, малката калпазанка е пораснала още, но колко не ми каза фифито. Все повтаряше, че е бая едричка... Но аз да не се плаша, добре съм била сложена и нямало да има проблем с нормалното раждане! Е, ако можело по-рано да родя... hahaha Това не ме плаши, разбира се! Тоновете ни бяха прекрасни, бойна мадама я нарече дофторката. През цялото време казваше, че е много хубава, прекрасна... браво на мене Joy! Разположила се е перфектно за излизане, като по учебник! Дано задържи позицията! За съжаление от изследванията се оказа, че и аз съм станала гъбарник Sad! Изписа ми някакви вагинални таблетки, ама само 3 на брой! Иначе всичко друго ми е пушка!
mylili, ние с тебе сме на един термин и моята бебка още си е горе и яко си върти главата, наложи се да я гони с мишката докато я засече кукуто. Няма нужда да бързаш, рано ни е на нас още  Wink!
А иначе пак имаше разминавания с размерите които ми взе. По-предния път бях с обиколка в изправено положение 91см., след седмица ме измери 103см., а днес съм 98см.! Joy
Аз съм качила +11кг. Дано си останат толкова, но ми се струва, че +15кг. си е съвсем нормално!

# 148
Хайде да дам отчет след прегледа и после да засядам да чета, че виждам има завърнали се мами и снимки на бебечета  Hug

Така ... разкритието ми за две седмици не е мръднало, все си е 2 см., плацента степен 0 към 1, бебето не се е придвижило кой знае колко надолу и май скоро няма да се ражда, даже доки ми даде час за 02.10. Само дето наддава и вече е 3500 гр. и ми се вижда доста голямо за мен. Доки ми каза за някакво момиче със същото телосложение като мен и бебето й 3700 гр. не могло да излезе и я срязали  Confused Та се надявам да не расте още много. Това е засега от нас, сега отивам да наваксам с четенето.

Между другото бебе Деян действително е на мама Лаурен, тя ми писа днес. Добре са с бебчо, даже се закърмват вече и тя ви поздравява всички!

# 149
Видях Кали да се спотайва зад ъгъла! Laughing Пиши нещо душа, как се чувстваш, как е малкия? Hug
И искам да ви поздравя, че за малкото време което ме нямаше сте се засрамили hahaha и сте изписали целия свят! Ей така ви харесвам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт