ОКТОМВРИЙКИТЕ са на облог, кой ще e поредният бебок

• 13 171
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Кали все още е в клиниката в Плевен.На комп.е майка и.Благодаря от нейно име на всички за поздравленията.Малкия Димитър е48 см.Днес ходих да ги видя добре са и двамата

# 151
Кали все още е в клиниката в Плевен.На комп.е майка и.Благодаря от нейно име на всички за поздравленията.Малкия Димитър е48 см.Днес ходих да ги видя добре са и двамата
Е, благодаря, че се включихте! Hug Дано по-бързо ги изпишат и да си се гушкат в къщи! Бързо вътановяване и пожелавам!  bouquet

# 152
Такаааа. Аз привърших с гладенето на дрешките и сега ще чакам татето да размести скриновете, че да мога да подредя дрешките на бебо. А като се сетя, че предния път имах възможност само да ги изпера  Mr. Green
Шарийз не е хубаво да си вземаш на своя глава глобули, без да имаш показания за това. Течението през бременността е нормално. Едва ли ще е много приятно и за бебето и за мама да се ражда на сухо Thinking
Сисилия по принцип съм се убедила, че жена стрелец и мъж телец е една от най-здравите комбинации в зодиака.Поне ние с мойто мъж от 11 години сме заедно вече и нема отърване - караме се и пак се обичаме Mr. Green Що се отнася до зрелостта на плацентата - това означава, че бебо като се роди и след него плацентата, времето на кръвосъсирване ще е по-малко, от там и евентуална кръвозагуба също.
Адинка предполагам си споделила с доктора, че си алергична към пеницилин. Тайка или иначе е по-добре да се лекуваш. В другия случай не съм сигурна дали докторите не назначават и секцио, за да се избегне евентуално заразяване на бебето newsm78
Съни добре завърнала се  bouquet
Майлили аз вече съм +17, но според мойта докторка не съм по - дебела отпредния път. Всъщност странно, но обиколкатана корема ми наистина е по малка с 6 см. Rolling Eyes Предпочитам да не говоря на тема килограми, дрехи и студ, че само се сдухвам. Радвам се, че вкъщи е топличко и се разкарвам по къс ръкав.
Севи предлагам да сключиме сделка - ти забавяш с малко, аз избързвам с малко и си правиме среща в предродилна зала на Втора градска Wink
Неди предния път аз също почнах давдигам кръвното накрая и да оттичам, но нямах албумин. Може би наистина ти е време да спреш с работата, а също така ограничи до минимум солените храни, газираното и консервантите. Вечер като се прибереш вдигай краката на високо и почивай  Peace

# 153
Уф, момичета, да ви се оплача, много ми е кисело днес.
От снощи, когато повръщах ужасно пак, ми е лошо, едвам се кандилкам с тоя корем в дъжда, а под зимното яке вече окончателно никой не забелязва, че съм бременна. Разправям се като циганка за място в трамвая.
Тук пред блока трябваше да преместя колата 200 м - по алеята паркирали като араби в пустинята, кривя се на заден с 3 км/ч половин час. И малко като капне, и София става непроходима.
Отгоре на всичкото вече имам чувството, че всички са ме отебали и никой не оказва съдействие по никакви въпроси - мъже, приятели, роднини... А мен ми тежи все повече пустия корем, оттук боли, оттам боли, при всичките ми опити да водя активен живот досами раждането - не се получава.

Хайде, измрънках се.

# 154
  • Бургас
Мананче благодарско за съветите. Hug
Ще се възползвам.

# 155
  • Бургас
Параходче ама я да си върнеш положителната нагласа Hug

На майка ми любимия лаф е:Майка лесно не се става!

Невъжможно е да водим активен живот като преди защото дребосъците имат своите нужди още докато растат в нас.
Мисли,че всяка твоя болка и лишение са от полза на бебчето и може да ги понесеш по-леко.

Аз поне така правя и засега минава номера.

Относно мъжете аз неотдавна писах,че съм страашно даволна,
че Николай е на работа на смени.
Ако си стоим двамата в къщи ще стане военно положение Mr. Green

Аз разбиране и подкрепа очаквам и най-важното получавам от ВАС.
За което много багодаря  love001  love001  love001

# 156
  • Бургас
Каран как сте? Hug
Ще си прибереш ли съкровището утре?

# 157
Мананче,съгласна съм душо ,че на сама глава не е редно да си вземам хапчета,ама тоя моя доктор хептен се е охайлазил и даже не ми е правена микробиология ,за да се види има ли аджеба гъби или не newsm78.Та се притеснявам за бебето,още повече ,че и аз съм болна,тая хрема много упорита излезе.
Струва ми се ,че всички ни тресе нервата от смяната на това гадно време.Научно е доказано,че липсата на слънце води до депресии,а в комбинация с бременност си направо ............... майката

# 158
Ей, много е сладък малкият Иван! Heart Eyes
Честито на Мими и Ел за датите на секциото!
Добре завърнали се на мамите  Лора, Ели и Съни!  Hug Ще чакаме скоро разказите ви и разбира се снимки на малките слънчица!
deniim, какво стана на ЖК-то, какво ти казаха за кървенето?
gery_roz, браво на твоята бебка, виж как си се обърна детето  Hug
sisilia, недей да се тревожиш, мила. Дори и секцио да се наложи важното е да сте живи и здрави с бебчо!
galinaig, какво става с тебе, мила? Вече виждам, че си по-редовна. Вече в София ли си или още не си пристигнала?
мананка, аз съм навита на твоето предложение  Peace Само да видим какво мислят мъниците по въпроса.

На мамите с добре минал преглед казвам "Браво", а на тези, които нещо ги притеснява ще им кажа да не се притесняват и всичко ще е наред!  Hug

# 159
  • София
Шики, щом и вие сте още високо значи ще съм спокойна. Просто много често се налагало спешно секцио ако оставят майката да ражда естествено а детето да не се е смъкнало. Можело нещо да му пречи да се смъкне. Ще чакаме и ще им баем на децата.  Mr. Green
Прегледа ти е минал добре, гъбите ще ги преборите, няма страшно!

Мананче, при по-висока степен на зрялост ли се получава по-обилно кървене или...щото аз вече съм 2 към 3 степен.

Параходче, знам че ти е тежко. Незнам, защо не получаваш нужното разбиране от околните, но аз сред вас намирам най-голяма подкрепа. Другите или не им е актуална тема в момента, или нищо извън тях самите не ги интересува, или просто наистина не разбират. А така имам нужда да говоря с някой. Малко ли неща ни тормозят?!

# 160
  • София
Параходче,

не си само ти на тази вълна.
Тук сме, за да се изслушваме и най-често това, което се случва при една от нас се случва и на няколко други.
Споко, няма да се даваме! Форумът ни си е супер и сме единни.
Често това, което съм искала да напиша го прочитам от други мами тук и разбирам, че всичко си е на мястото.

На мен пък тези дни не ми върви хич с транспорта - отворя вратата на едно такси, кажа адреса за където искам (не родилното разбира се) и получавам отговор "Не, неее" и това три пъти ми се случи за два дни.
Качих се на маршрутно такси и при слизането не можах да отворя вратата и този ми ти шофъор като се размрънка; а аз му казвам "Спокойно", а той още повече се раздразни и взе че отвори вратата той. Казах му: "Аз кат нямам сили, Вие отворете" и му се усмихнах, атой си продължи с недоволството.
А пък преди минути се приготвям да сляза от автобуса на моята си спирка и този ми ти шофъор пред носа ми затвори вратите и тръгна. Хората се развикаха и ми спря и отвори и трябваше да сляза с тумбачето в една бразда. Пък да не говорим, че вътре миришеше силно на цигари, запарено и друго и нещо ми прилоша. 
Мога още да разказвам случки всякакви, каквито и на вас ви се случват, разбира се, но стига за сега. Важното е да излизаме бързо от това емоционално моментно състояние и да не задържаме нищо в нас.

Ми и мен май доста хора са ме отписали, ама голям праз, аз нали съм си горе на черешата - като си усещам как се размърдва бебето. И като си помисля, че това е НОВ ЧОВЕК и каква благодат е , че точно при мен е избрал да дойде, точно той. Честичко му благодаря за избора и го уверявам че е много обичан и че няма от какво да се тревожи по време на раждането. И че с татко му след това ще направим всичко необходимо да има правилен и осъзнат живот, обграден с много любов.

Ситото е за това - да отсява едни хора; а пък други остават; трети идват и е супер. Кръговрат. Аз май се размъдрувах.  smile3534

Съни, качвай снимки на Веселото момиченце; и после ще чакаме от другите мами на техните бебенца. На всички ни се гледат снимки. Ми то девет месеца да споделяме... сега е есен - времето за събиране на плодовете. smile3534

"извинете ама не знам къде ми е буквата ермалък и затова написах шофЪор" newsm53

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 22:03 от shivani

# 161
Адинка, на мен още не са ми правили тест за бета- стрептококи, но сигурно другата седмица ще е... Лекувайте ги сериозно! От другата ми отчетна, едно момиче се беше сдобило с такива и много се беше уплашило, но слава богу всичко беше ок в последствие. Доста антибиотик глътна, де...

Килограми... хм... +12 от сега и +10 от преди колко прави  newsm78... и аз като Гери_роуз изобщо не смъкнах след раждането... въпреки 15те месеца кърмене после... забавното е, че изобщо не се намирам дебела в момента, а корема въпреки 115см обиколка ми малее като се гледам ОТГОРЕ... явно имам по- големи очаквания за себе си...
Равносметка 80 кила на 168, не изглежда чак толкова лошо, колкото звучи... или може би моя милост изобщо не е депресирана и се радва на живота  Heart Eyes...  

Мдаа... даже наскоро имах глупостта да си поръчам един бански (съвсем не за бременни) от Викторията и бях много ядосана после на производителите, може ли такива нескопосани бански да шият...  hahaha... Мисля да дефилирам по плажа тия дни и ако се харесам да ви кача снимки...

Снощи прах разни тапицерии за бебешки неща на ръка... по скоро на крака  Embarassed... много се изморих, особено с изстискването...

Изобщо не ми се ражда още и искрено се надявам да не избързаме и тоя път, ама това си е божа работа...

А, и мен бани ме чакат за лъскане и какво ли още не...  Whistling Whistling Whistling

Ох, Шивани, твоите постинги винаги ме облагородяват и ме карат да гледам по- далече от носа си... БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

# 162
Здравейте, мацки!

Честити рожби на kali_k,ina.gg,Lauren и swf! smile3525

Добре завърнали се на sunny_77,Lora_mum и Еленцето! Hug

Аз да дам отчет от днес:
диаметърът на главичката-87,80 мм
обиколката на коремчето-310.70 мм
дължината на бедрото-69,70 мм
Тежим около 2675 гр.
Плацента- III ст. зрялост

Бебка може да не дочака със седмица термина.

# 163
Добър вечер и от мен Simple Smile
първо за отчета на килцата +15 Simple Smile и аз като Недялка ходя с блузите на мъжа Simple Smile ама с това обло коремче те много ми отиват  Wink
не се притеснявайте че бебчовците са високо  Simple Smile и при нас положението е същото но с доктора все си говорим за естественно раждане Simple Smile
adina  и аз съм алергична към пеницилин и в началото на бременноста като трябваше да пия антибиотици ми предписаха Зинат  Wink колегата ми който има малко дете каза че го давали и на него, така че стискам палци да се оправиш  Praynig
Параход съсредоточи се върху себе си и бебчето Simple Smile радвай му се и не се нерви на простаци   bouquet
 newsm10 ей ама си е вярно бебчо като се рзамърда и наистина ти става едно такова хубаво  Heart Eyes
Недялка и аз бях с бая по-голями оттоци докато ходех на работа  Party сега не че съм прелестна балерина ама нещата са доста по добре  Whistling надявам се и при теб почивката и вдигането на краците ад се отрази ползотворно   Wink
[sfkbfk] ехе супер плаж море  Grinning не ни лишавай от готините снимки  Grinning

# 164
ей като ги гледам тия мацки от "Звезди се учат да танцуват " и аз искам да се запиша на танци Simple Smile и с усмивка на лице да се фръцкам по дансинга Simple Smile
айде отивам с бебчо да направим един танц  Wink

Общи условия

Активация на акаунт