ОКТОМВРИЙКИТЕ са на облог, кой ще e поредният бебок

• 13 176
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
adina  и аз съм алергична към пеницилин и в началото на бременноста като трябваше да пия антибиотици ми предписаха Зинат  Wink колегата ми който има малко дете каза че го давали и на него, така че стискам палци да се оправиш  Praynig

Хаха Simple Smile Непосредствено преди да роди ли го е пил или в по-ранна бременност  Laughing
Параходче, Шивани, на всички ни минават такива неща през главата... Странно, но възможно ли е на толкова много мами да ни се случват подобни неща в деветия месец - мен вече 2 поредни дни ме пререждат по опашките, единия път беше една циганка и се развиках...  #2gunfire Мисля си, че сме много чувствителни и нещо май си ги предизвикваме нещата... не с поведението си, а с енергията, която излъчваме...

Абе... много сълзи и сополи ще има през деветия месец, нещо съвсем нормално  Peace

Нещо едно затишие тукаааа.... нощната смяна още не е застъпила, дневната доста рано се е оттеглила, дали пък няма някой да заражда?....

И ако още веднъж зачезна, не се притеснявайте, ако раждам, ще ви уведомя. Няма да изкарам до 7 см пред компютъра като Инчето, защото път ме чака до Варна, а и организацията по преместването на детето ще ме забави, ама във форума ще пиша... как ще пропусна  Mr. Green

# 166
Момичета какво стана с Трикси
Видяхме се днес в Шейново отиде на преглед и на запис и изчезна няма я никаква писах и смс не отговаря newsm78

# 167
Майлили колкото по зряла е плацентата, толкова по-малка е кръвозагубата  Peace Също така моя бебок до раждането си стоя високи и май тръгна да си пробива път в последния момент. Ако не се лъжа по притеснително е при къса пъпна връв, която не позволява бебето да слезе и тогава се налага секцио. Тъй или иначе във ВИта специалистите са на ниво и няма за какво да се притесняваш.
Ние сглобихме гардероба на баткото и утре ще го подреждам, внесохме и скрина на бебето на мястото му и съответно го напълних с изпраните и изгладени дрехи.
Сега остава само да преместим леглото на баткото, но виждам как и двамата с баща му отлагаме във времето и ни е криво  Confused
Неди мога ли да те помоля за инфо като специалист кой тип климатик е най-удачен за отопление на апартамент. Говориме за климатици от високия ценови клас. Просто кумовете ни, които също чакат бебе през ноември трябва да решат проблема с отоплението на апартамента  Wink
Аз с цел да си спестявам негативни емоции съм се ограничила със самостоятелните излизания. Ако реша да ходя някъде, то е задължително с мъжа ми - по този начин не се притеснявам от градски транспорт или безсърдечни хора. Единственото, което мога да ви посъветвам е да не си ги слагате такива неща присърце, защото бебета ви, а вие самите не заслужава да носите негативи от глупостта на другите.

# 168
хаххааааааааааа Фийл  Joy  вижтв го банана ще се пукне от хилеж  Joy
така вярно много смешно звучи  Grinning ми ние с колегта дружно пием бира че била полезна за кърмата  Flutter ама изглежда сякаш е родил вече  Joy

# 169
  • София
Mанана, и аз предния път родих седмица преди термина и дрешките ми бяха само изпрани, но не и изгладени. Сега ще видим дали ще сме по-организирани.

Неди, майка ми пък на всичките ми оплаквания подхвърля "Мъжко лесно се не ражда".  Wink

И аз вчера в тролея се возих няколко спирки права, а миналата седмица се качих и със Соня и пак не ми отстъпиха място веднага, а трябваше някой някойси да подсети. Sad

За килцата съм +11, но и аз си имам доста от преди.

Фийл, не знам за сълзите и сополите сега, но след раждане също много бушуват хормоните. Аз добре си поревавах поне месец след раждането. Wink

# 170
Mанана, и аз предния път родих седмица преди термина и дрешките ми бяха само изпрани, но не и изгладени. Сега ще видим дали ще сме по-организирани.

Неди, майка ми пък на всичките ми оплаквания подхвърля "Мъжко лесно се не ражда".  Wink

И аз вчера в тролея се возих няколко спирки права, а миналата седмица се качих и със Соня и пак не ми отстъпиха място веднага, а трябваше някой някойси да подсети. Sad

За килцата съм +11, но и аз си имам доста от преди.

Фийл, не знам за сълзите и сополите сега, но след раждане също много бушуват хормоните. Аз добре си поревавах поне месец след раждането. Wink

Ооо, аз бях като зомби поне 40-50 дни, даже не помня депресия ли е било, какво, но зи мислех, че няма да оцелея... Сега съм по-бойна, гърмян заек дет' се вика  Mr. Green

# 171
Вижте какво девойче бях преди 4 години:  Mr. Green
На майтап се явих на "Мис Каварна", а взеха че ме избраха за Миска... Джон Лоутън, Наско от БТР, Мария Илиева, кмета на Каварна бяха журито... еххх... такива хубави спомени, а тогава се чувствах като куха лейка на подиума.... не е за мен това, ама като не се впрягаш и се явяваш на майтап, така става....  Wink

Малко извън мамешката тема, ама не можах д асе стърпя... не бях гледала тия снимки поне година...

# 172
Е,бива си те Фийл,и сега не си за изхвърляне!
Дано Трикси е добре,стискаме палци да се обади скоро! Hug Praynig Hug

# 173
Ееееееееееееее feel_u,БРАВО БЕ ЖЕНА!Ама тая дето ти слага короната коя е ,че ми се види позната? newsm78
АЗ нещо не се чуствам добре ОТНОВО hahaha и мисля да се хоризонтирам вече.Така,че лека нощ на нощната смяна желая Heart Eyes
Утре съм на преглед и ми е едно шугаво ама.........
Айде  лека

# 174
  • София
Абе Трикси още ли я няма? Дано всичко е наред и скоро някой да съобщи добрата новина.

Фийл, ти сега съвсем ни депресира с това снажно тяло  Crossing Arms Майтапя се, изглеждаш чудесно!  Peace

Шарийз, утре да докладваш!

# 175
И АЗ ДА ВЛЕЗНА В РОЛЯТА НА ЩЪРКЕЛ/ВЕСТИТЕЛКА ДНЕС НЕЛКАТА (ТРИКСИ) Е РОДИЛА ДЪЩЕРИЧКА... ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТКО! МАЛКАТА ПИКЛА Е БЪРЗАЛА ДА СЕ ВИДИ С ТЯХ Simple Smile
За съжаление не можах да разбера повече, беше онлайн на скайп и питах дали е ОК, а таткото ми отговори, че е в болницата и е родила и само това... предполагам празнува... Явно Нели като се почувства по-добре ще пише смс или ще се обади...

# 176
Трикси ли е следващата? Май да... Стискаме палци  Praynig

Майлили, било снажно, било...  Whistling

Шари, права си, че ти е позната  Wink Това е Ана-та, тази година участва в "Мюзик Айдъл", стигна доста напред за мое учудване... А на снимката ми намества коронката, явно е падала... Иначе, по това врема класът им от НАТФИЗ бяха на лагер в Каварна и тя и още една мацка (другата дългокоса на снимката) се явяват...

Айдееееееееееееееееееееееееее, ето че докато пиша и Трикси родила!

Честита дъщеричка, мила! Ще чакаме подробности!

Ето че пак е ред на девойките! Имам си едно на ум коя ще е следващата, ама няма да кажа.... Party

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 22:53 от feel_u

# 177
  • София
Честита бебка на Трикси! да им е жива и здрава!

Фийл, супер снимка!

Лека нощ и от мен.

# 178
  • Варна
Ех,добре че влязох в темата преди да си легна....
Честито момиченце на Трикси   bouquet
Живи и Здрави да сте и бързо прибиране вкъщи

Малко да изместя радостната новина-абе момичета, гледам че и други като мен имат предписани Полижинакс-през цялата бременост си ходя с течението,но всичките ми микробиологии са чисти.
Обаче вчера доктора ми каза,че въпреки това да изкарам един курс от 6 дни преди раждането с тези свещички. Някоя от вас прочете ли листовката им-пише да не се прилага от бременни и кърмачки...... Rolling Eyes

И още нещо-ами аз едва си сложих свещичката, стегната съм като менгеме, а направо не мога да си представя,че оттам ще мине нещо голямо като бебешка главичка.....

А за килограмите -на 15септ бях на кантара в ЖК-то +12кг, обаче оттогава насам съм качила със сигурност поне два, избягвам всячески моя кантар вкъщи,който отчита и една чашка кафе като изпия... По-гадното е,че вече качвам на дупе и бедра-то затова само анцунзите ми стават, едва намирам сносна дреха за излизане навън,различна от долнище и анорак

Параходчик, айде дръж още малко фронта-нали днес се прибираше таткото, ще изгърмите последните бушони заедно и ще ти мине  Sunglasses

# 179
Да ни е честита, новата девойка! Днес ще се окаже също продуктивна датаSimple Smile И на мен вече ми се ражда, нищо че има повече от месец време... Мами Октомврийки, забавете все пак малко темпото, че то октомври бебета няма да останат, половината станаха СептемврийкиSimple Smile

feel_u , изглеждаш страхотно, но мисля, че и след раждането можем пак да влезем във форма, няма да се отказваме... Вярно, че сме били по млади, но жената трябва да се поддържа независимо на каква възраст е и на колко ражданияSimple Smile Peace

Има ли някой от вас да ходи в Тина Киркова на запис на тонове. Днес така се бях ядосала, та малко се поразправях с тях. Уж имаме час, ама никой нищо не спазва. Вкарват си всякакви хора, по всяко време, пък ти си чакай. След кратка разправия успях да мина, но незнам др. седмица как ще бъде, пак трябва да вдигам кръвното... Дано не пренося, че това ме чака всеки ден.

За капак детето ми е болно и не знам какво да правя вече, да почвам или да не почвам да давам АБ. Ту вдига ту сваля Т. Вече 3-ти ден сме така, въпреки, че вчера изглеждаше добре и нямаше Т, днес изведнъж ми вдигна 39.6, та трябваше бързо да се реагира. Какво ли не пробвах, какво ли не давах, ама май без АБ няма да се разминем... Той докато оздравее, ще взема да родя и пак ще има безсънни нощи. Няма почивка, няма спокойствие...

На всички пожелавам лека нощ, а утре - нов ден, нов късмет, ново бебеSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт