ОКТОМВРИЙКИТЕ са на облог, кой ще e поредният бебок

• 13 177
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Трикси честита дъщеричка  newsm51  newsm44 много да ви радва с таткото  smile3522 да е много здрава красива умна щастлива  love001
мале голяма радост Simple Smile
Фийл ама много готинко се получава при тебе  newsm10 мама миска страхотно
айде следващото лято среща в Каварна  bowuu може даже да посетим някой от концертите
DEZIRELA  аз ходя всяка седмица на запис на тонове в Тина Киркова ама досега не съм имала проблеми ( не че се спазват часове ама поне вкарват по 2 мами)

# 181
  • Bulgaria
Добър вечер мацки. Обещах да ви пиша какво стана днес на ЖК.  Утре няма да имаме ток и викам сега да ви драсна, че утре няма как. Да не помислите че съм родила.  Laughing Добре съм, няма да раждаме още. Това кървене за което ви писах като отидох на ЖК и вече нямах такова.Странна работа и какво да обяснявам на докито че допреди няколко часа съм имала кървене. Сега съм добре няма и помен. Гледа ме пак на видеозон и преглед ми прави. Каза че това било тапата, но да не се притеснявам имало време.Успокои ме и ми каза да си пия магнерича  Grinning Шариз утре успех на ЖК и да пишеш какво става, абе искайте си преглед на видеозон. Аз съм много доволна от моето доки. Не ми е отказвала изобщо и тази седмица имам две посещения и ми каза ако пак нещо ме притеснява да отида.Ай де лека вечер на всички и без болки  Praynig

# 182
  • Bulgaria
ЧЕСТИТА ДЪШЕРИЧКА НА МАМА ТРИКСИ!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!  bouquet

# 183
И АЗ ДА ВЛЕЗНА В РОЛЯТА НА ЩЪРКЕЛ/ВЕСТИТЕЛКА ДНЕС НЕЛКАТА (ТРИКСИ) Е РОДИЛА ДЪЩЕРИЧКА... ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТКО! МАЛКАТА ПИКЛА Е БЪРЗАЛА ДА СЕ ВИДИ С ТЯХ Simple Smile
За съжаление не можах да разбера повече, беше онлайн на скайп и питах дали е ОК, а таткото ми отговори, че е в болницата и е родила и само това... предполагам празнува... Явно Нели като се почувства по-добре ще пише смс или ще се обади...

Бебе Рая  се е родила тази вечер в 21.10 часа с манекенските мерки 2550кг. и 48 см.
Нели е в реанимация след секцио но доколкото разбрах от смс е добре  bouquet

# 184
Дезирела, ако малкият е изкарал върлуващия вирус, при който има повръщане и/или разстройство, АБ няма да помогне! Т.е. с или без него, ще мине до седмица! Не знам каква е при вас ситуацията....

Денис беше по същия начин - ту му минава температурата, ту на другия ден се вдига доста повече от преди. Давах само хомеопатични (4 вида), и при температура над 38,5 сиропче за нея, тип Панадол.

Както имаше 39.5 и на другия ден - нищо - 37 има няма... и се излекува....

Много важно е да не яде много, но да пие течности!

Но ти не пишеш какво точно ви е освен температурата.... Какво казва педиатърът ви?

# 185
Абе мацки, какъв е тоя каруцарски език  ooooh!....гадното време ни изпонатръшка емоционално май  Joy
Майли, аз правя домашна йога, съвсем  лаишки  Mr. Green като ползвам този сайт:
http://www.biberonbg.com/info/yoga_i_bremennost.htm
Всеки ден правя по една серия упражнения и ги редувам. Намерих същите пози в спис. "Моето дете" в съкратен вариант, там беше обяснено, че някои са за подготовка на перинеума за раждане, други за масаж на гърба и релакс по време на контракциите, за увеличаване еластичността на мускулите участващи в раждането, за укрепване на таза, за облекчаване на болките в гърба и кръста по време на раждането. Може да пробваш, но естествено след като разрешат докитата  Simple Smile. Шивани ще е много по-конкретна и знаеща  Peace
Параходче, и мен много ме нерви трафика напоследък, нещо хич не ми се кара вече, ама как да тръгна пеша в тоя дъжд при наличие на кола  Confused. Качвам се и шофирам с неприязън, ше изтраем още малко  Hug
По темата за кг-те този път мога да се изкажа по-оптимистично. В началото ми дишахте праха, бях качила страшно за 2-3 месеца, но  сега гледам ме настигате. Не че са ми малко 20-те кила отгоре, ужасно ми тежат вече (а кръста ми ако можеше да говори  Sad), но поне сте наблизо зад мен  Laughing. Така си и знаех и се надявах, че в края ще се спра.
Леле, Софко на плаж ще ходи, а ние газим вода и трепетликаме от студ  Whistling
Фийл, страхотно гадже си  Heart Eyes
Леле, Трикси ни изненада!!! Честито, миличка, много щастие с малката беба  Hug Hug Hug

# 186
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА НЕЛКАТА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА Simple Smile

# 187
Честита малка принцеска на Трикси, да е жива и здрава и да радва мама и татко.На Трикси бързо възстановяване. Hug
Лека нощ,ще очакваме още бебета утре ако е рекъл господ.

# 188
Браво на Нелката,дано са добре с фината госпожица!Честито и на Таткото ,че и той се измъчи покрай тях,сега вече с 2 мацки да му мисли! Hug[/size[/color]]

# 189
За караконджулки - почитателки на черно-бели филми и Марлене Дитрих - по БТВ започва "Шанхай Експрес"  Simple Smile
А къде е Пуканка, цял ден ми се губи  newsm78

# 190
  • Варна
За караконджулки - почитателки на черно-бели филми и Марлене Дитрих - по БТВ започва "Шанхай Експрес"  Simple Smile
А къде е Пуканка, цял ден ми се губи  newsm78

Тука, тука.Ама много ме мързи да пиша.

# 191
Ей, имаме си бебе!  Grinning

ТРИКСИ, ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА! МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!

Относно килограмите - аз от един месец не съм се мерила и вече не знам колко точно съм качила. Тогава бях +10/11 кг., сега със сигурност съм повечко, де.

А бе, момичета, кажете лошо ли е това, че плацентата ми още не е узряла? Мананка писа по-нагоре, че може да има повече кръвоизливи. Ще съм благодарна да кажете, ако имате информация. Той моя доктор каза, че е по-добре така, отколкото много зряла, ама нищо не е пояснявал.

Да ви кажа, че утре като стана направо ще ходя на преглед и ще се включа по-късно, някъде следобяда. Е, може да мина от тук преди да изляза да видя дали нямаме нови бебчета.

# 192
Тука, тука.Ама много ме мързи да пиша.
Ама и ти. Карай, то днес и бездруго е мързеливо. Направо се чудя Трикси как не я домързя да ражда  Mr. Green

# 193
  • при любимите ми хора
Привет и от нас ,мамчета!

Макар и рядко да пишем,редовно ви следим с бебка! Wink
И само чакаме новини за бебенца!
Почна се бебевалежа.Стискам палци на всички.

Трикси,честита ВИ щерка!!!Да е здрава и много да Ви радва с таткото!

Само за отчет,от няколко дена съм с постоянни ,неболезнени контракции,вече доста ми тежи,но не се спирам от обикаляне.
Почнах да пера дрешките на беби,малко по малко....Вече ми се струва ,че няма къде да се обърнем в нашето "голямооо" жилище ,само прескачаме ,това онова.Бях питала преди време за паролата на албумчето ни ,за да кача малко снимки от нещицата за бебо,ама така е като не се включвам често,останах си с чакането... Crazy
http://picasaweb.google.com/galina.dimitrova1/Clothes# ето ако някой  му се гледат бебешки истории  Crazy

Лекаи спокойна вечер от нас,момичета!
За тези,които решат да раждат тази нощ,стискаме палци! Hug

# 194
gale, влизай по-често да ни информираш как си. А покупките а бебка са много красиви. Ама защо ли имам чувството, че не са купувани в БГ. (А ако са, бързо да казваш от къде)

На мен нещо ми се приспа днес рано-рано, така че ще ви оставям май и ще ходя да спя.

Лека нощ на всички!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт