Бебе Юнче май с играчките скучае и иска с мама и тати да играе!

• 27 700
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
И аз съм много доволна от памперсите на Huggies премиум и Libero, защото са с ластик за разлика от Huggies classic i Molfix, а Pampers ползвахме само еденичката и то още в началото че другите ни бяха огромни  Mr. Green.Oбщо взето съм доволна от всичките Heart Eyes
Пера със Саното, но честно казано и аз не съм много доволна, защото не може да изпере всичките петна и се налага да жуля и на ръка някои дрехи, а с тия сокове и пюрета е ужасна цапаница ooooh!, а уж постоянно сме с лигавник newsm78
Ходихме на ортопед още края на 3-тия месец в "Ортомед"-Горна Баня и доктора каза че всичко е 6 и да отидем за повторен преглед към 6-тия месец!

....нещо сън не ме лови...... Crossing Arms

# 196
И Йойо в момента носи Либеро, бих казала, че сме повече от доволни. Peace Пропуска ни само ако е препълнен, понякога се случва през нощта ако поспи повече бебата. baby_neutral Иначе през деня сме сухи. Mr. Green Хъгиса й бяха добре до един момент, след това редовно й изпускаха от ластиците на крачетата. ooooh! От Памперс хич не съм доволна, с изключение на newborn.
Ние се перем със Сано Максима и сме доволни. Peace Всички петънца от ако или повърнато обаче ги запирам веднага след като са се появили със сапун Тео Бебе и съм много доволна как хубаво излизат. Peace Нямаме никакви такива петна по дрехите, по-скоро забелязах, че остават петна от бебешкото олио, попило от телцето на бебето. Онзи ден забелязах едно панталонче цялото жълто. Ама аз съм си виновна, защото все й сменях дрехите и носените ги прибирах обратно в скрина, но вече ще ги пера ако са носени поне след един масаж с олиото. Peace

# 197
Благодарности на всички за участието в анкетата за чифтокопитното  Hug Явно в последно време животните мутират  Peace

geneva2008, как подстриган мъника  newsm78 сериозно ли говориш, разкажи с подробности, трябва да е било много интересно преживяване  Grinning

Онзи ден забелязах едно панталонче цялото жълто. Ама аз съм си виновна, защото все й сменях дрехите и носените ги прибирах обратно в скрина, но вече ще ги пера ако са носени поне след един масаж с олиото. Peace
Олио не ползвам - на хидратиращото мляко за масаж на Клоран е Митето и съм много доволна  Party Хвърлям за пране всичко, дори да го е носил 1 час  Peace нищо не препирам  Embarassed както казват в една реклама Пазя ръцете си за важните неща  Mr. Green
прах за пране - Сано - бебешкия, в началото ползвах и същия омекотител, но нещо не ми хареса и сега съм на Ленор.
Памперсите - на Памперс пропускаха от време на време отстрани, от миналата седмица пробваме Либеро - за сега само 1 пропуск  Peace За сега само един единствен път беше омазан до вратлето - когато си свърши работата за пръв път в нас - беше голяма радост от моя страна, т.к. се бях притеснила от кога не е акъл, а вече трети ден си бяхме у дома, а от родилно не ме уведомиха колко редовно си пълни памперса  Rolling Eyes такова ми ти работи... какъв беше тогава с една ми ти коса, като слама, а сега поокапа, а новата никне, а баща му констатира, че и растяла...  Joy
Моите мъже спинкат, големия от известно време се опитва да похърква тихичко... отивам да го сръгам  Mr. Green

# 198
  • София
  bouquetЗдравейте и от мен, шпионирам напоследък редовно, но все не намирам време да пиша. Накратко ние сме: 33г. аз 5г. кака Маги и Диана се роди на 4.06. 3760-50см.
Переме със Сано по добре е от Тео бебе според мен, но пак не се справя с всички петна. На ортопед ходихме преди да навърши Диди месец, защото същият доктор ми се скара преди години, че съм завела Маги на 40 дена. Памперси на памперс пропускат, един път се случат с ластиче на кръста един път не, миришат на някакъв лосион но аз си карам с тях. Мажа с преварен зехтин, защото още първите дни се изрина от нещо, подсече се и себа мед серията остана за по-нататък сега нашата лекарка ни препоръча само а-дерма.

# 199
здравейтеее
 ГЕНЕВА ,мн сладък Наско пупупу ,аз разгледах и другите албуми  Peace
Аз пера с Тео бебе и съм мн довяолна ,а памперси ползвам на Памперс,не съм имала проблемии никакви

# 200
marvele, благодаря. Аз все още се чудя кога да започна захранването, а и тези признаци много ме объркват.

На Кристиан му се появи обрив на бузката. Преди седмица имаше нещо подобно на другата, 2-3 много ситни пъпчици, но не зачервени и изчезнаха. А сега на тази са повечко и вече са зачервени. Цял ден го гледам и се чудя от какво е, едно притеснение ме е обхванало... А до понеделник има тоолкова време. Възможно ли е да е от храна, която съм приемала?

# 201
Трънче, мога ли да видя някъде еко пелените, на които си се спряла? И аз ще минавам на такъв вариант.

Ето цък .

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 06:27 от Трънче

# 202
  • София
Ние сме на Памперс и честно казано много ме учудвате като разправяте за пропуснали памперси. При нас се е случвало 2 или 3 пъти досега. Не че не ака и не пиша бебата - даже нощем 10-тина часа и се събират с един да седи, ама няма "бомби". Но явно и това си е различно при всеки.
Напоследък голям купон сме при преобуването. Аз и показвам картинката на новия памперс, а тя като я види и се спуква от кеф - ще съборим повивалника някой ден. Ритане, писъци, радост. После го взима в ръка, кокори му се, понякога се пробва и на вкус и чак тогава го слагаме на дупето.
А сега като хваща вече по-добре и вечер слагаме бибата уж да спи и като почне едно вадене с ръка от устата, ама после не може да нацели да я върне и трябва някой да асистира. И снощи слушам баща и след н-тото ходене и обяснява как ще обърнел другия край и след малко се чуваше някакво ръмжене и съвсем скоро се  закроти положението. Отивам да видя както става - а той я завил като дюнер в одеялото - само главата и отвън и спи нашата спокойно. Е, щом заспа и извадихме ръцете, ама беше супер смешна гледката. То май на времето така са ги повивали бебетата?

# 203
  • София
Добро утро  Simple Smile
Май няма много ранобудни тази сутрин  Simple Smile
За памперсите май и ние сме най-доволни от Либеро, а също и от Huggies premium, които ги продават в Метро и които за разлика от Huggies Classic имат ластиче на гърба. Макар че като ни се случи голямо оакване (например ако не е акала 2 дни), каквито и да са памперсите, спасение няма!

За захранването да споделя, че пробвах Яна дали иска да яде от лъжичка - подадох и лъжичка с нещо, което аз ям и тя веднага отвори устичка, а като дръпнах лъжичката се разплака, че я лъжа  Simple Smile Въпреки това смятам да изчакам още малко преди да и предложа нещо различно от мляко за хапване - тя все пак дори още няма 4 месеца.

Генева, и на мен ми е интересно как го подстригахте това дете! И защо въобще решихте да го подстрижете? Тя бебешката косичка е такова сладко пухче, че въобще не искам да се разделяме с нея  Simple Smile

Marvele, големи изпълнения с тази биба.  Grinning Яна пък напоследък въобще не иска биба - предпочита да си лапа ръцете или нещо друго, което докопа - одеалце, кърпичка...

# 204
Добро утро  Simple Smile
Май няма много ранобудни тази сутрин  Simple Smile
Аааа,има,има,ама досега играхме Wink
И аз не съм доволна от Памперс,сега сме с Хъгис и няма пропуски никакви.
geneva2008 ,това с пюрето в шише за първи път го чувам Rolling EyesВиан още не проявява никакви признаци,че е готова за захранване,но то е още и рано де.
Вери,това-
На всеки три минути, едно новородено дете в Африка умира от тетанус.

Черната статистика може да бъде преобърната лесно само с едно просто решение - ваксиниране на бъдещите майки и новородените.
-много страшно звучи,подобни изречения винаги ме връщат в старата дилема-да или не ConfusedТи как взе решение за себе си?Можеш ли на лични да ми пратиш някой линк,да не занимаваме всички.Знам,че има тема,но там от спорове и нападки не мога да се ориентирам кое да чета и кое не.

# 205
  • София
Как да няма ранобудни - в 6:22 са ме вдигнали още  ooooh!
Опитвах да го гушкам да поспи още малко поне, ама не. После и закуска станах да правя и ми се размина спането. А вчера бях супер щастлива когато ме оставиха до 8  Crazy

Bunnie  и аз се чудя още за обиколника, че и моето легло е с плътни 3 страни. Мисля малко да развия болтовете и да подпъхна там вързанките и после да стегна. Още не съм пробвала, дали ще се получи  newsm78

# 206
Здравейте момичета, не бях писала отдавна. Ходихме с бебчо на гости на мама, после преинсталирахме компа и така се събра седмица и повече без да ви чета, но днес прочетох всичко. Бебчо е спокоен спинка от 12 часа наобяд, а майка му е на компа нищо, че висят дрехи по сушилника и терасата, мивката и тя е с куп , но татето ни е на работа и аз си почивам , е до довечера ще оправя всичко то край няма тая шетня.
Ползваме някакви немски пампита елкос бейби се казват и съм супер доволна от тях имат ластичета от страни и нямам пропуснат памперс. Започнах да давам пюренца редувам плодови на Ганчев и на Ам-ам, харесва ги Петьо, едно пюре го разделям на две яденета. Хареса и само зеленчуково тиква с морков, това е за сега омазването е пълно на обяд с пюре, защото ми хваща лъжицата и си лапа и ръцете като му омръзне на края.На 09.10 ще сме на консултация да видим колко сме пораснали.

# 207
Здравейте!
Ние тъкмо се връщаме от тържеството на списание 9 месеца по случай 150-тия брой в който съм и аз в 6-тия месец bowuu. Приятно тържество с клоуни, което Атанас проспа Joy
Постригахме го с машинката за подстригване-1-ца.Много бързо и лесно преди да го изкъпем една вечер миналата седмица.отне ни точно няма и 5 минути. Косата на много места неравномерно му беше опадала и затова решихме да я направим еднаква навсякъде:mrgreen:

geneva2008 ,това с пюрето в шише за първи път го чувам Rolling EyesВиан още не проявява никакви признаци,че е готова за захранване,но то е още и рано де.
ами на мен шишето ми е по-лесния вариант(няма омазване на бузите, носа, устата, лигавника и в повечето случаи блузката, а като тръгне да си слага и ръката с лъжицата в устата и целия после е готов за преобличане.А как мрънка като го преобличам самооооо.....не не е за разправяне-затова с шишето ми е по-лесно), но това не е при всеки Naughty...иначе и Атанас не ми каза"Готов съм , давай пюрето!" когато започнах захранването в 3-тия месец. Rolling Eyes...или поне не си спомням да съм го чула Joy hahaha.

Спокоен ден на всички  bouquet

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 14:40 от geneva2008

# 208
..иначе и Атанас не ми каза"Готов съм , давай пюрето!" когато започнах захранването в 3-тия месец. Rolling Eyes...или поне не си спомням да съм го чула Joy hahaha.

Спокоен ден на всички  bouquet
Ааааааа,аз ще чакам пък докато ми каже Mr. GreenЩе си купя списанието да те видя Simple Smile
Ние тръгнахме на разходка,то заваля и се прибрахме без време Sad

# 209
Ние и днес няма да ходим на разходка Cry. Дидинка е със запушено носле и малко топличка. Вчера с тези майстори #Cussing out, навсякъде разтворено и то настинало детето, сигурно.
Поръчах помпичката за носле Baby-Vac. Цяла нощ си мислех колко ли е ужасно да имаш хрема и да не можеш да си издухаш носа Crazy

Общи условия

Активация на акаунт