момичета получихте ли парите за соц интеграция

• 33 549
  • 331
  •   1
Отговори
# 165
Права си pepi 1964 пишем писма подписваме се на протестни такива и ............

# 166
  • гр.Гоце Делчев
Момичета не се надявайте,че скоро ще получил интеграционните добавки или по точно вече месечни добавки една позната от социалните каза,че още не са им превели на тях от София парите значи дано до средата на тоямесец получим за миналия месец

# 167
Това наистина е голямо безобразие! Наистина и аз си мисля, че сме забравени от бога. Но на някои хора ми се струва, че трябва да им напомним че съществуваме, ако не ние то нашите деца!

# 168
Момичета не се надявайте,че скоро ще получил интеграционните добавки или по точно вече месечни добавки една позната от социалните каза,че още не са им превели на тях от София парите значи дано до средата на тоямесец получим за миналия месец
До мен достигна същото инфо #Crazy. В София-Подуене в петък са нямали никакъв превод....................а преставете си кога ще ги преведат  на нас и навсякъде из Бг.

# 169
да,и днес пари няма...поне засега

# 170
://www.focus-news.net/?id=n1389140 Според това което прочетох тук и след разговор с господина на горещата линия на АСП 02930550 утре следобяд парите по чл.43 трябва да са по сметките ни.А дали ще бъдат ще видим #Cussing out

# 171
как ги не е грях на тези точно пари да посегнат вместо да помислят как да помогнат на тези хора те взеха че и малкото което им се отпуска  да го бавят.

# 172
  • BG
И аз нямам превод!   Confused
Аз не съм видяла къде има протестно писмо ... Бих искала да се подпиша!   bouquet

# 173
Цитат
Преведени са сумите за социални помощи и интеграционни добавки, според АСП
03 май 2010 | 11:00 | Агенция "Фокус"
Начало / Социална политика
София. Банковите трансфери за месец април по Закона за социално подпомагане (ЗСП) и Закона за интеграция на хората с увреждания (ЗИХУ) ще бъдат извършени днес, съобщиха от Агенцията за социално подпомагане (АСП). Агенцията е второстепенен разпоредител с бюджетни кредити. Сумите за социалните помощи по ЗСП и интеграционните добавки по ЗИХУ се очаква да бъдат в картите на правоимащите лица до утре - 4 май. До края на месец април т.г. бяха извършени всички плащания по Закона за семейни помощи за деца.
а дано  Close

# 174
  • BG
Цитат
Преведени са сумите за социални помощи и интеграционни добавки, според АСП
03 май 2010 | 11:00 | Агенция "Фокус"
Начало / Социална политика
София. Банковите трансфери за месец април по Закона за социално подпомагане (ЗСП) и Закона за интеграция на хората с увреждания (ЗИХУ) ще бъдат извършени днес, съобщиха от Агенцията за социално подпомагане (АСП). Агенцията е второстепенен разпоредител с бюджетни кредити. Сумите за социалните помощи по ЗСП и интеграционните добавки по ЗИХУ се очаква да бъдат в картите на правоимащите лица до утре - 4 май. До края на месец април т.г. бяха извършени всички плащания по Закона за семейни помощи за деца.
а дано  Close

Дано, наистина ...  Confused

Дали може да ме ориентирате за протесното писмо ...

# 175
  • в полите на Балкана
....................................
Stephy,
пиши на лични на pogar ето подписката.

# 176
  • BG
....................................
Stephy,
пиши на лични на pogar ето подписката.

Мерси, мамаРаче!   bouquet

Аз все още нямам преведени пари по чл.43!  Sad

# 177
В Бургас- Инвестбанк вече ИМА! Party

# 178
Здравейте момичета искам да попитам сега парите за март месец ли ще превеждат защото аз за пръв път очаквам превод по чл. 43 и чакам да ми бъдат преведени за месец март както и тези със задна дата(2 години назад.) от социални ми казаха че ще ми бъдат преведени април месец,но още нямам никъкъв превод. Rolling Eyes

# 179
мамаРаче, това не е ли подписката за личен асистент? или не съм разбрала? Мисля, че Стефи както и аз искаме протесно писмо за забавянето на добавките. Няма да обяснявам какво значат за нашите деца и как сме ги натъкмили добре точно до 20 число. Мисля, че това не може да продължава повече, поне тук във Враца това от Нова година, да оставим, че ги разделиха с детските още 10.09.

Общи условия

Активация на акаунт