Училищният звън децата сбира,АПРИЛчето на ясла нови другарчета намира

• 12 090
  • 312
  •   1
Отговори
# 30
450, доскоро Рая знаеше къде й е носа и като я попиташ, си го показваше. От известно време насам на въпроса къде й е носа, гордо си показва устата. Simple Smile

# 31
 Linofrina,  smile3501Безаварийно каране   bouquet
 newsm37-само в банята под душа.Доста отдавна не ползваме корито.Двамата с тати се справят самички...
 smile3524-без биба сме(но понякога си смуче пръстчето  Blush).Иначе навсякъде другаде, но не и в неговото легло заспива.В последствие го местим там.При нас проблема е самото приспиване.Иначе заспива към 21 и сутрин различно но не по-рано от 9.Имаше един период когато се будеше в 7...добре, че отшумя.
 newsm68-голям танцьор си имам.Музика се слуша по цял ден.Движенията обаче напомнят древно бойно изкуство  Laughing
Говорене:има си 5-6 любими думички и само тях повтаря.Не показва части на тялото, но за сметка на това знае къде са лъжицата и чантата с бурканите от кухнята  Crazy
Последната ваксина сложихме миналата седмица.Педи каза следващата чак на 6 г.

# 32
Миленка, нека Господ да е с теб на пътя и да те пази от нелепи инциденти и аварии! Честито!   bouquet

Като стана дума за говорене, ето и нашите единствени умения:

http://radomira.multiply.com/video/item/35/are_you_talking_to_me

Моето дете на каквото и да го уча нищо не вдява, или по-скоро имам чувството, че ми прави на инат.  Mr. Green Един ден казвам на баща му: "Ох, трябва да го уча на още неща", а той ми отговаря: " Само, че не знаеш на какво, нали?"  Joy

къпане-нямаме проблеми с него, в душ кабината с душа прав или във ваничката му пак там. Много се кефи, даже се изляга като бейче. Обаче имаме проблем с поставката на тоалетната чиния. Много се страхува, а аз искам там да се научи, че ми писна с това гърне да го разнасяме из стаите.

TanyaSSK, затъжих се за теб, кога ще се видим на всеобща среща? Ако другата седмица е като днес, ако искате  може да се видим в детския кът в МОЛ-а до Младост.

# 33
  • София
Мерси за новата темичка!  bouquet

За кръщенетата като се разговорихме и за личния избор - Ида се страхува да влиза в църква и беше голяма уговорка да влезне да запазим час за кръщенето на Мия и после да присъства. Щяла да седи да ни чака в колата Laughing Сега обаче гледа Телетъбис с някакви индийчета май и каза, че харесва този храм Laughing Питам Защо? - Защото има много храна Mr. Green Нали все са гладни нашите деца...

Залъгалка - Ида сама я отказа, Мия хич и не  научи. 2:0 за отбора на "циците". Ама тях как ще ги отказваме... незнам newsm78
Илит, 450, браво за успеха с отказването!

pepa_k, дано бързо свикне баткото отново с градината. Племенника ми е 1 кл и си беше поплакал на първия учебен ден... Confused на 6г, на 16, на 36 все ще са си нашите дечица и ще сме притеснени и съпричастни с новостите в живота им.

Алекси, вие сте си рибки цялото семейство, Калина и тя по вашия път тръгва:-) Къпането при нас от доста време е заедно на девойките във ваната на 1/2 пълна. Душа им е любима играчка, поливането на главите с канички - също! После обаче всииииичко и подгизнало Heart Eyes

TanyaSSK, с еднократен прием на хомеопатично ми се реши проблема с ечемик, който ме тормозеше повече пт 1 год. На 2 седмици се възпаляваше и подуваше, после седеше като голямо твърдо топче. Сега го няма Mr. Green

Хриси, браво на Кико - голям мъж! Настигнал е по ръст и кг нашата кака Mr. Green

Linofrina, честито! Безаварийно и разумно и на много хубави места да се закараш с мотора!

# 34
Linofrina - Браво на теб! И умната!  Wink
"Биба-биба" - Така Бела си търси залъгалката всяка вечер и въобще преди заспиване. Въпреки това биберона остава в ръката й, а в повечето случаи лапа палеца. Нощем, ако се събуди, търси бибата и не знам кога ще се откажем от нея.
Кръщене - Смятаме да я кръстим, но най-вероятно ще стане другото лято.
Къпането - Е истинско удоволствие за малката. Къпем я в банята като слагаме коритото й във ваната и поливаме с подвижния душ. Единствено сме я къпали с нас на морето.
ХЕЛОУИНСКИЯ СБОР  afwitch - Нямам претенции за клуба. Не е лошо да се преброим за да може да се спрем на подходящо място.
Малко нови снимки http://beloslava07.multiply.com/photos/album/21/21#1

# 35
Аз се чудя що не пишете то нова тема,че и 2 стр. Mr. Green
Linofrina Браво на тебе
Биба само когато заспива ползва
Къпане -немога да го искарам после Grinning
И ние като Росита много танцуваме Party Друса дупе и мята ръце,много е смешен
Лека вечер Hug

# 36
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте, ние се върнахме от Сандански. Утре ще кача снимки
Честито на всички които съм пропуснала.

# 37
Здравейте и от мен,да дам и аз отчет за уменията на Ачо
1-биберон smile3504и нямаме изгледи за отказване ooooh!
2 говоренето-на батко си казва-кака hahaha,знае мама кое е ,а тати казва на всички мъже Embarassed,получават се много неловки ситуаций ама,какво да правя,от частите на тялото знае само пишката къде му е Wink
Вчера имахме интересна случка-пращам го при баба му да го издържи да пишка,отива той при нея пипа се за пишката и ъъъъъ за ръката я води до вратата на тоалетната hahaha
Linofrina честито Hug

# 38
Linofrina, честито и безаварийно каране!

За говоренето - Моето дете напоследък ме изумява с мозъчето си. Във Варна се скъсах да го уча как казват кравичките, кученцата, котенцата и т.н. и хич никаква реакция, а тук му показах един ден крави, които минаваха покрай къщата (и оттогава ги следим кога си идват от паша, че да ги гледаме) и веднага сам взе да показва как казват кравичките и същото стана с кокошките, кученцата. А тези дни като го попитам ми показва къде му е коремчето, оченцата, нослето, зъбките, устичката без изобщо да съм го учила.

Къпането - отдавна си се къпем в банята в корито (когато беше по-малък на стойка, а сега я махнахме вече, защото щеше да скочи веднъж на земята). Опитахме със слушалката прав, но не стои на едно място и се върнахме на варианта с коритото и се поливаме със слушалката.

Smooth, и аз много съм се затъжила Sad. Другата седмица се връщаме, живот и здраве, и сме на линия (сигурно много са порастнали всички дечица Heart Eyes).

Лек и спокоен ден на всички!

# 39
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

Linofrina motor motor

ХЕЛОУИНСКИЯ СБОР
слънце  Mr. Green

Мисля, че в крайна сметка се стигна до следното:

дата - 01.11
час - от 17 до 19 - с опция -+30 минути
място - Приказка без край - www.prikazka.net
действащи лица:
1. Илит
2. Ламята Спаска
3. Страчи
4. Слънце 80
5. Кати М
6. Рениборо
7. Мелодия
8. Елку-елена
9. Поли
10. Нушка -450
11. Емили ска
12. Стайл
13. Танб
14. Ара 75
15. Грозното пате
16. Неси + приятелката й
17. Marjo

Това са всички принципно потвърдили.

Дейзи ми се губи нещо от погледа Shocked

Имам следното предложение - молба  Rolling Eyes, който е най-близо до клуба, да мине и да пита дали е свободно за нашата дата Страчи, Илит Praynig Praynig Praynig Доколкото разбрах трябва и някакво капаро да оставим. Да посъберем 2-3 души паричките и да го направим, а другите неща можем и допълнително да ги уточним.
Поправям се имат и телефони ще им звънна утре направо.
Май за куклен театър сме много малки и само аниматори може да вземем. Ще го уточня и това. И остана кетринга за нас и малчовците. За нас предполагам ще предложат някакви плата с хапки newsm78 За малките солети, бисквити, ако искате една торта - тиква с еклеров пълнеж от сладкарница Л..... , някакви детски сокчета - може да поискаме примерно на Хип.
Костюми - мисля, че не е задължително чак цели да купуваме, може на място аниматор да им изрисува личицата, а пък ние да вземем парти шапчици или нещо подобно. В Джъмбото имаше едни диадеми с рогцаи едни с звездички, като фея newsm78.
Чакам коментари и предложения по темата

Извинявам се, че занимаваме всички с нашите организационни проблеми Embarassed

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 10:39 от elku - elena

# 40
Ели, за малко да не дойда на партито - очертаваше ми се пътуване до Виена, но смениха датите и идваме!!!  Laughing
Не зная къде е този клуб, но ще го намерим с дружни усилия! Heart Eyes

Четвъртък, петък и събота бях на командировка в Лом (шегувам се, че съм била в ЛоМдон), прекарахме чудесно, водих мъж ми като помощник социолог. Оставихме Мията на баба и дядо - и те са си прекарали страхотно  Mr. Green

Честито на мотористката! на следващата национална среща те искам с мотора - да черпиш едно возене!!!

# 41
ей ни на, след поредната безсанна нощ. Нощес батко Борис имаше акробатично изпълнение от леглото. Тупна посред нощ, какво е сънувал не знам. От месеци не му се беше случвало. Поне легалцето е ниско, и няма поражения.

Илит, мерси за рецептата. То и мен така ме лекува майка ми едно време, ама кой да се сети.
Клер, честито за изпита! недей така за бибите и чужденицте, защото тук съм виждала деца на по 405години, с биберон в устата, еми гледката е смешна , това едно на ръка, а другото е, че децата не говорят и не се усмихват много, заради тези биби. И последно, небцето им се деформмира от биберона.
Е не съм случила на деца, неискащи биберон, и двамата се приспиват с него (калина когато не е  на цица). Та относно бибероните, мисля и се надявам най-късно до 2 години да сме я махнали. Сега чакам да избият кучешките, че яко го тормозят, и само дъвче биберона, не го смуче, а яростно го върти в устата си. И после ще се пробваме да го ммахаме. Пак ни чака поне седмица трудно заспиване и събуждане посред нощ да си тръси биберона, но..........
Къпането - Ара права си, без вода не можем  Mr. Green Борис като види вода и не го тръси за друго. Но от малък го къпем и под душа. Сега и КАлина така, като сме си тримата сами вечер, с нея под душа, а баткото в коритото. Няма друг начин. И на него любимо му де са къпе с душа отгоре и да опръсква всичко. Виннаги къпането е ставало в банята. Но 450, Илит, мисля, че ако пробвате  на отворена врата, все някога ще им стане любопитно какво става в банята. Може да им предложите да влезнат с вас под душа, и така полека лека ще свикнат и с течаща вода.
450, е Вики е голяма скица. Особено за кого, колко обича Simple Smile
Linofrina честито и да се кефиш много на мотора, ама и внимателно, ей!
smooth  и с поставката за тоалетна бяхме на приницпа покаи , за да схвана - пишкам на отворена врата, то няма и как иначе да чувам кой какво прави, и той полека лека свикна, и гърне не иска да помирише даже. Мерси за разходката из Родопите!
мегън  Ачко май иска и сестричка , с тази кака дето повтаря  Laughing
Ламята Спаскa нали съм мерудия на всяка манжда, ха ха, този клуб е в първата пряка на Гео Милев, в ляво, Голаш, срещу Бастилята, 31во училище, което е пък до Ромънското посолство.

При нас накратко, сополите текат ли текат, кашлят си дружно, но вече откашлят и спят по-добре нощем, вижда му се края на нашето подсмърчане. температура вече 3ти ден няма, и белите сега са на 200 %. Оставям ви, че може и да си нямаме уредба след малко....

# 42
Aleksi ми той Ачо може много да иска ама аз не искам Wink,просто финансово не става 3 деца с месечен доход от 700-800лв, а и трябва да сменявам майстора Embarassed

# 43
веднъж бяхме на рожден ден на 4 годишно детенце в един клуб,имаше куклен театър и Аля я помолиха да си я взема за да не им дърпала куклите на каките.Когато започна нито едно дете от рождения ден не гледаше приказката и не бе заинтересовано,единствено Александра отиде , седна сама отпред и не мръдна от мястото си,толкова беше въодушевена,че ръкопляскаше през цялото време.Идеята ми е, че може и да им хареса на децата....

# 44
Здравейте Simple Smile
След 3 дена дъжд и домашен арест за Рая, днес успяхме да излезем на разходка. Снощи бяхме на рожден ден на едно наше приятелче и съфорумче, снимки тук.

Хремата на Рая май я излекувахме, вече 4-ти ден носът й не тече. И това благодарение на чинийката с лук и чесън до леглото й. Peace

Мила ми Спаске, с удоволствие бих те повозила, но нямам с какво. Confused

Общи условия

Активация на акаунт