Училищният звън децата сбира,АПРИЛчето на ясла нови другарчета намира

• 11 923
  • 312
  •   1
Отговори
# 300
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА DI_P, КЛЕР И ТАНЯ! newsm59    bouquet  bouquet  bouquet

Бъдете здрави, щастливи, обичани, с много късмет и много положителни емоции!

# 301
Според мен няма никакъв смисъл да се прави куклен театър - децата няма да си задържат дълго вниманието.
1-2 пици за големи, малко хапки и всеки да си поръчва сам пиенето - така става ли?

щом държите на торта - няма да се цепя от колектива, но Амалия торта няма да яде. Най-много 1-2 хапки

# 302
  • София
di_p, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  nbirthday Бъди здрава, щастлива и много обичана  Hug
Майка ми днес също е рожденичка Simple Smile

Елку, предложението ти за 2 торти ми се струва разумно. Идеята за куклен театър също ми звучи много добре. Миналата Коледа водих Бобо на куклен театър (там правят коледното парти за децата от работата ми) и въпреки че беше едва на 8 м. много се впечатли. За кетъринга - не знам, честно казано. Предполагам, че е добре да се поръчат няколко различни плата плата, но лично аз няма кой знае какви претенции.

# 303
За платата - аз държа да има нещо за хапване, нали съм вечно бременна и все ми се яде  Mr. Green  Blush В зависимост от това колко хора сме трябва да преценим колко плата с хапки, мезенца да поръчаме, защото предполагам татковците ще си пийват биричка с месенце  newsm78

# 304
di_p,  newsm59
Да си здрава и обичана!

# 305
  • Beyond the Frontiers
Тортата с мишките май е само за гъзария, не мисля, че някое от децата ще хапне повече от 1-2 хапки, но аз например няма да откажа. Ако преценим обаче може да си останат 2 обикновени торти - разликата в цената е солидна Mr. Green

# 306
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Di_p!!!!
Един въпроса за партито - трябва да дадем предварително ли по 50 лв или ако ще ходим? Питам , защото както ни е тръгнало напоследък ако Дари пак е болна и неможем   да дойдем, а и сезона е болнав, какво ще стане?
И нещо извън темите - в магазина ни търсим човек за работа,  като изисквания са да има компютърна грамотност, познания в областта на фотографията, работното време е понеделник-петък от 10-18 часа. Възраст - до 35год. За предпочитане- жена. Ако за някой представлява интерес, за допълнителни подробности ми пишете на лични.

# 307
  • Beyond the Frontiers
Поли, предварително нищо няма да плащаме. Даден е депозит от 50 лв, който ще приспаднем от общата сметка накрая Mr. Green

# 308
Поли, предварително нищо няма да плащаме. Даден е депозит от 50 лв, който ще приспаднем от общата сметка накрая Mr. Green

ОК. Не съм разбрала значи правилно. Аз нямам претенции нито за менюто, нито за тортата. Каквото решите, стига да дойдем ще участваме.

# 309
  • В красивите ми сбъднати мечти!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Di_p!!!!  Бъди много щастлива !

На мен също ми се струва , че са малки за куклен театър. Пък и не ми е ясно как ще се проведе, всяка майка трябва предполагам да гушне детенцето си и така да го гледат ли? newsm78 Ако е така , това означава яко седяне в детският кът на мамите, а лично мен това не ме кефи. Ще ми се да си пговоря и запозная с майките , вместо да седя в дет. кът. Mr. Green
За тортите както решите - една или две все едно и Ели ще хапне максимум 2-3 хапки.
Иначе за хапването- нека да имаме няколко плата и 2 пици? Нека и другите да кажат де!

# 310
  • София
   bouquet Di_p, ЧРД! Желая ти много щастие и усмивки!  bouquet

За купона вече си купих диадема с прилепчета. Joy Та по тоя повод имам една излишна фейска конусовидна синя шапка с висящо тюлено шалче накрая, ако някой иска да се премени с нея, кажете да я взема. Абе направо ще я взема, най-много да окичим някой татко. hahaha
А сега по същество: Мисля, че торта за децата не е нужна. На Калината ще й дам да си хапне от моята, но само ако прояви интерес, иначе няма да й тикам насила захар в устата. Което означава, че ми се яде еклерова торта и е добре да има такава в достатъчен размер за възрастните.  Blush
Втори аниматор мисля, че наистина ще е задължителен.
За кукления театър не знам какво да кажа, понеже досега не е гледала, не знам дали ще е подходящо, защото какво става, ако дори само едно дете не гледа, а вилнее из клуба? И другите ще хукнат след него и само ще даваме пари за неизползваема услуга. Thinking
Манджата не мисля, че е от съществено значение. Каквото решите. Добра е идеята да платим наем, аниматори и ядене общо, а всеки сам да си поръчва и плаща пиенето. Peace

# 311
  • Beyond the Frontiers
Добра е идеята да платим наем, аниматори и ядене общо, а всеки сам да си поръчва и плаща пиенето. Peace

Илит, друг вариант и нямаме, тъй като те не готвят на място, всичко трябва да поръчаме по-рано.

Вижте на сайта на л.а.г.у.н.а. коя торта ще харесате защото еклерови стандартни има няколко.

# 312
  • Beyond the Frontiers
Нова тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=337865.new#new  само съм я пуснала нова, утре ще я декорирам и ще добавя бабешките рецепти и други подобни нещица.
Заповядайте

Общи условия

Активация на акаунт