Училищният звън децата сбира,АПРИЛчето на ясла нови другарчета намира

• 11 933
  • 312
  •   1
Отговори
# 285
lina6.3 , сърдечно благодарско за текста на песничката   bouquet  Далеч съм от мисълта,че Мира още сега ще научи буквите,но много й харесва песничката,а на мен ми е толкова мило и носталгично  Blush

# 286
  • София
Иве, колко хубаво си го написала. Жалко, че нямам твоето търпение.

Да, наистина страхотно го написала Ивка, но за съжаление и аз нямам такова търпение Sad Миналата година, след първите месеци с бебо, осъзнах,ч е това дете се е родило, за да ме научи на търпение. Станала съм малко по-търпелива покрай него, но определено има какво да се желая още от мен Simple Smile

Тази песничка не я знам  Embarassed Но е много сладък текста.

Не знам дали съм ви споменавала какъв танцьор е Бобчо, като чуе някоя песен, даже и на реклама, и започва едно въртене на дупето, приклякване, направо падам. На кой е такъв танцьор, като и двамата с баща му сме с 2 леви крака и пластични като талпи, не знам  Thinking

Днес е последния ден за тази седмица на яслата. Резултатът от една седмица ходене е, че детето е стресирано, вчера не е спал изобщо, а стана в 6.30 ч., но тази нощ спа като бебе, започна тръшкане и инатене, както и ми посяга Sad . Майка му също е стресирана, но пък вчера сестрата ми каза,ч е според нея той се адаптирал, но неиминуемо децата преживяват такава смяна и трябва известно време да мине (май няколко месеца). Има и сополки, вземем мерки, надявам се уикенда да ги преборими другата седмица да продължим с посещенията там.

# 287
  • Beyond the Frontiers
Честит рожден ден на Kler и Tanb!!!

Добро утро,

И Борис е тръшкащите се деца. С повод и без повод се тръшка на земята в цял ръст, даже главата си слага на пода, реве, мрънка. В повечето случай се правя, че не го виждам и той млъква, ама си лежи  Rolling Eyes Ако е някъде на мръсно го вдигам (имаме куче в къщи). Това е номер от както тръгна на ясла.
Проблем ни е яденето - една седмица яде нон стоп, каквото му дам, една седмица отказва всичко освен млякото си - ставам  Twisted Evil
Явно в следствие на антибиотиците за гнойната ангина и прекараното  веднага след това стомашно заболяване са разстройли доста стомаха на Борис. След като беше един ден на ясла във вторник и пак получи разстройство и повръщане. Наложи се да разговарям с управителката и сега е на диета - картофки, ориз, препечени филийки - въобще избягват дразнещите стомаха храни. Евала за разбирането им. Иначе в яслата Борис си хапва, като гледа другите деца естествено Wink

Явно и доста се занимават с децата, защото от два дена малкият показва и нови танцови умения Mr. Green Най-общо мога да го опиша като движението на негъра от филма "Час пик" (първо с главата една чупка и после с тялото hahaha) И някаква нова песен ни пее, но не сме разкрили още коя точно е  Mr. Green

Имам молба, моля всички софианки, които ще идват на срещата за Хелуин да ми пишат на личния, колко точно ще бъдат. В момента ми е невъзможно да изчета цялата тема назад Peace Praynig

Ако някои иска да ме пита нещо скайпът ми е включен почти нон стоп elena.mk79.

Виждам, че сме на 15 страничка, ако никой няма желание да пуска нова тема, аз ще пусна, но или довечера или утре Peace

Лек и успешен ден на всички Heart Eyes

# 288
Момичета,да почерпя,че навършвам днес Христова възраст  Blush

# 289
  • Чехия
ЧРД di_p бъди късметлийка и много обичана мама и съпруга.

# 290
Честит празник!!! Бъди много щастлива и обичана!

# 291
  • Beyond the Frontiers
di_p

newsm59

Сметки за събирането.
- куверт за дете - 6 лв - наем, грим, музика, украса, 1 момиче аниматор
- за второто момиче - 20 лв. общо - мисля, че е просто задължително, като се има предвид, че май сме към 20-тина деца

Допълнително: по желание
- украса за децата - балон, свирка, шапка, домино (предполагам имат предвид маска) - 1 лв. на дете - трябва да решим
- куклен театър - 125 лв ( при 20 деца излиза към 6-7 лв на дете) пише за всякакви възрасти - Снежанка и седемте джуджета, Спящата красавица, Житената питка, Червената шапчица, Рибарят и златната рибка, Палечка.
- тортата - примерно една торта тиква с мишки -  Тортата може да се изработи от 10 до 14 парчета(напълно достатъчна, не всички деца ядат сладко, пък и техните парчета могат да са по-мънички) . Пълнеж - еклерова торта. Цената е 49 лв. За нас примерно една стандартна торта - примерно еклерова 14 парчета е 27 лв. ( струва ми се, че ще дояждаме детската, така, че няма нужда от повече)
- кетъринг за децата и родителите:
 топъл бюфет
     коктейлни хапки 
     месни плата
     плата сирена
     смесени плата
     пици
     салати

дребни сладки, соленки, еклери, петифури и още много лакомства.
     празнична погача
     ядки, пуканки, солетки, чипс и други
-безалкохолни, вино, бира - това мисля, че всеки на място да си го поръчва и плаща (
сериозните пиячи на бира Wink да кажат ако им трябват по солидни количества, че да ги предупредим хората да си заредят)

# 292
Честит рожден ден,di_p!Приеми и моите най-сърдечни пожелания за здраве,много любов и радости у дома!

Ивалекс,възхищавам ти се за търпението.С първото като че ли бях по-спокойна,но сега не успявам. Много е важно детето да расте в спокойна обстановка и се старая максимално да им я осигурявам.Понякога си изтървам нервите и после ме е яд,обачеееее...... Tired
Поли,дано Дари се оправи бързичко,измъчи се това дете напоследък,а и вие покрай нея.Пробвай с нещо имуностимулиращо,да не се разболява често. Hug
Скорошно оздравяване и на Борис. Hug

# 293
  • Варна
di p, Честит рожден ден!!! Много здраве, щастие и късмет!!!

# 294
Благодаря ви много, момичета, за милите пожелания   bouquet

# 295
di_p, ! Бъди здрава, обгрижвана и щастлива майка и съпруга!

# 296
di_p, честит рожден ден!!!  Hug
От сърце ти пожелавам много сбъднати мечти и много усмивки!

# 297
Ели, аз сега видях, че си писала за сметките, че те питах на ЛС...  ooooh! Аз мисля 2 торти са ни ок, аз поне не давам на Мая сладки неща, 2-3 хапки от тортата може да и дам.
За децата ми е ясно около 20-30 лв., а за тия хапки за възрастните по колко ще се пада на човек ?
Thinking

# 298
честит рожден ден di_p Hug
Много здраве,любов и щастие  bouquet

# 299
  • Beyond the Frontiers
Допълвам:
Инфо от клуба за цените:
1. семейни пици от 20 до 24 лв (става въпрос за големите пици)
2 . топла кухня - сиренца, кашкавалчета пане - 24 лв
                          - пилешки хапки пане - 28 лв
800 гр. платото
3. студена кухня - колбаси, сирена, минишишчета???, хапки, млечни топчета със сусам???- от 20-25 лв на плато.
солети ще вземем на място - пликчета - няма да се циганя за двата лева предварително да ги включвам в поръчката Peace
имат и детски сокчета със сламка

Сега трябва да се решавааааааа

Общи условия

Активация на акаунт