АПРИЛчето е весело дете-говори,пее,учи се,расте!

• 12 602
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро и от нас!
Тръшкането - и при нас взима застрашителни размери. Тръшка се за всичко, което не е по нейната. Вчера неискаше да тръгне за ясла докато не вземе и колата /такава, която е за навънка по принцип да се вози/ и се наложи мъжа ми да я кара и колата до яслата, после не е искала да влезе без колата и се е съдрала от рев. Сега бях решила да я подстрижа - мисията невъзможна. Реших да я подстрижа докато спи.
Количката - от нас до парка нямам проблем да я сложа. Но обратно - какви ли не маймунджулъци съм принудена да правя за да седне. А ако седне насила може да се дере 1 час.
Все едно не е мойто дете.
Мерките -  Дари не съм я водила на консултация но вкъщи с дрехите на електронния кантар е 10 кг.
Креватче - ваште деца в кошарките си ли спят още? Защото Дари да, а срещнах една позната, на която и разказвах как се буди по сто пъти на нощ, я заради биба, я защото се е заклещила в решетката и тя беше доста учудена, че Дари спи още в креватче с решетки и веднага да съм ги махала, щяла да спи по-добре. Добре, де ама тя така се върти, че ще пада по 100 пъти на нощ.
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА КЛЕР И СЛЪНЦЕ! ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА СЕ ОБИЧАТЕ!

# 301
Слънце,Клер,честити ви годишнини!Дълги години да сте влюбени и щастливи!

Хриси,очакваме новини за Кико!Дано всичка мине по план и скоро да сте забравили ! Praynig Hug
Драйз,пиши как сте и да не забравиш да ни представиш малката кукла,очакваме снимки! Hug
Едно предложение за заглавие на новата тема:
За Хелоуин маски пригответе,Априлчета и мами, за парти се стегнете
Очакваме предложения за варненска следхелоуинска среща.Кажете коя събота и къде.....

# 302
  • София
Drize, да ви е жива и здрава малката Бериа!!! Много да ви радва!  Hug

elku - elena, Честита племенница! Аз съм любима вуйна и имам наистина специална връзка с моята племенница, пожелавам и на теб такава  bouquet

Слънце, честита годишнина и още мноооого такива  bouquet

Хрис, стискам палци! Peace

Пате, Калината вчера за пръв път от месец се качи в количката на излизане, но на връщане се получи като при Поли, насила трябваше да я кача в количката и хленчи, и вика по целия път до вкъщи, а у нас пък не искаше да слезе от количката, изобщо... май ще я извеждам без количка вече... само наблизо.

Поли, К. си спи в кошарата и смятам да си спи там следващите 1-2 години, а после да купим креватче със защитна преградка от падане Peace Един племенник на Васил на 7г. падна докато спи и си счупи ключицата, аз също съм падала от леглото на не съвсем бебешка възраст и мама и татако махнаха краката на леглото ми, та поне да падам от ниско. Калина напоследък спи сравнително спокойно /пу-пу/, но все пак не ми се иска да рискувам да се изтърси на паркета.

Харесвам заглавието на Ларсен за следващата тема Grinning

# 303
Добро утро от нас!Да черпим по едно кафенце
И да почеря за първата годинка на племенника ми-Плами! Hug

Хриси,дано всичко да е наред с Кико!
Слънце,Клер,честита ви годишнина! Hug
Драйз,как се чувствате-ти,малката принцеса?Кака Селин как приема промяната?
Вече втори ден Алекс ходи до яслата без количка.Сутрин го нося малко,защото му се спи и малко повече го мързи( Laughing),но следобяд си ходим и дори и да иска не го нося.

Момичета,с по-големи деца,ударете едно рамо,моля ви.Няма много желаещи,а ми е важно  Praynig
Анкета за свободното време

# 304
Слънце, Клер, ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ! Бъдете много щастливи с любимите ви мъже още дълги години!
Слънце, страхотен подарк сте си замислили с любимия! Весело и отпочиващо да си изкарате из Родопите и после да ни поразходиш... Wink
Вчера и ние бяхме на консултация и резултатите са 86см и 11.600кг, но и на нас ни отложиха ваксините, защото от вчера сутринта сме в групата на сополивите хлапета! Лекарката каза, че е от зъбите, защото всичко друго му е наред, така че явно настава следващата офанзива по зъбоникнене...Много сложни се оказаха тези кътници и кучешки зъби! Спането стана още по-голям мираж!  Tired В тази връзка може ли някой, който е ползвал КОЛАРГОЛ да ми каже как се капят в нослетата? Вчера аптекарката ми каза, но аз забравих в момента, в който излязох от аптеката. Embarassed
Пате, количката не я ползваме въобще от половин година, че и повече! Той я използваше само да спи в нея...буден никога не се е возил, дори като бебе! Close  Да ти е жив и здрав племенника!
Александър още си спи в преносимото легло, защото нали сме временно тук и не ми се купува по-стабилно креватче! Като се приберем тогава! Но и аз не мога да си го представя без решетки или друг ограничител на движенията...той не спира да мърда въобще!
Хубав ден и спокойни разходки! Sunglasses

# 305
Момичета почерпете се за здравето на мъжа ми става на 27 Heart Eyes Hug

# 306
Да са живи и здрави рождениците днес!
Пате,попълних анкетата,успех!И да нацелуваш рожденика от мен! Heart Eyes
Силве,много да те слуша половинката и хубаво да го поглезиш днес! Wink
Марини,и аз съм слагала Коларгол на Кики,мисля че бяха по 1 капка сутрин и вечер като първо се почиства нослето с физиологичен разтвор-аз пръсках Стеримар.Изчакваш да  минат 10-15 мин и тогава слагаш от капките.Въоръжи се с кърпички и слагай лигавче на Алекс,че зверски цапат.А после като кихне става една страхотна мацотия  LaughingЦунки на Алекс и бързичко да се оправи! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 307
Здравейте, благодаря за пожеланията, снощи водих мъжа си на сауна, беше много приятно, но само там защото Дани нали е болна и я гледа моята приятелка !

кашлица - вечерта доста кашля, незнам вече с тия болести , вече се изморих, днес съвсем загубих сили, не иска и да яде , иска кренвирши, а са толкова вредни, но просто друго не иска тия два дни, изпадам в ужас, дали е от болестта, ще я водим на доктор пак да я види, на крастопът съм дали с хомеопатия или незнам вече, хем и имам вяра, хем ме е страх да не стане по зле ! Правя чай на д-р Михайлов, този който дава консултации в Часът на мама, има доста рецепти в сайта им !

Нямо умора това дете, уж болна и нон стоп не се спира, игра голяма , става в 8,30 до 13.30 игра сън два часа и пак до 10ч. вечерта ! Иначе е много сладка!

количка - още сме с нея навън, но като я смъкна вече край !

# 308
Слънце, Клер, ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ!

Количката все още я ползваме,ако ходим на центъра
иначе до близкия парк сме пеша Simple Smile

# 309

Общи условия

Активация на акаунт