Тръшкането - и при нас взима застрашителни размери. Тръшка се за всичко, което не е по нейната. Вчера неискаше да тръгне за ясла докато не вземе и колата /такава, която е за навънка по принцип да се вози/ и се наложи мъжа ми да я кара и колата до яслата, после не е искала да влезе без колата и се е съдрала от рев. Сега бях решила да я подстрижа - мисията невъзможна. Реших да я подстрижа докато спи.
Количката - от нас до парка нямам проблем да я сложа. Но обратно - какви ли не маймунджулъци съм принудена да правя за да седне. А ако седне насила може да се дере 1 час.
Все едно не е мойто дете.
Мерките - Дари не съм я водила на консултация но вкъщи с дрехите на електронния кантар е 10 кг.
Креватче - ваште деца в кошарките си ли спят още? Защото Дари да, а срещнах една позната, на която и разказвах как се буди по сто пъти на нощ, я заради биба, я защото се е заклещила в решетката и тя беше доста учудена, че Дари спи още в креватче с решетки и веднага да съм ги махала, щяла да спи по-добре. Добре, де ама тя така се върти, че ще пада по 100 пъти на нощ.
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА КЛЕР И СЛЪНЦЕ! ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА СЕ ОБИЧАТЕ!